Contribute
Register

[100% WORKING] Asus Z97-Pro [WiFiAC] + i5-4690 + 16GB@1866MHz + GTX970

Joined
Aug 5, 2015
Messages
29
Motherboard
Z97 ASUS Pro
CPU
i7
Graphics
GTX 1060
Mac
iMac
Classic Mac
iMac
Mobile Phone
iOS
Did you use Unibeast to create a bootable OSX version then do the above?
 
Joined
Aug 5, 2015
Messages
29
Motherboard
Z97 ASUS Pro
CPU
i7
Graphics
GTX 1060
Mac
iMac
Classic Mac
iMac
Mobile Phone
iOS
Questions.... followed to the T! once I ran multibeast with settings and rebooted, Im stuck in an endless reboot that will not go to sierra install screen.

Asus z97 pro
EVGA NVIDIA GTX 1060 6GB
SSD Samsung 250
32 Ram
no other items connected to mother board (except mouse and keyboard)
 

Attachments

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
10,417
Motherboard
Asus N752VX-Clover
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD530 + GTX 950m 1920 x 1080
Mac
iMac
Mobile Phone
Android
Questions.... followed to the T! once I ran multibeast with settings and rebooted, Im stuck in an endless reboot that will not go to sierra install screen.

Asus z97 pro
EVGA NVIDIA GTX 1060 6GB
SSD Samsung 250
32 Ram
no other items connected to mother board (except mouse and keyboard)
remove those sensor kexts you installed
 
Joined
Aug 5, 2015
Messages
29
Motherboard
Z97 ASUS Pro
CPU
i7
Graphics
GTX 1060
Mac
iMac
Classic Mac
iMac
Mobile Phone
iOS
sensor Kexts? and how do I remove them/not install them(already reinstalled Sierra)
 

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
10,417
Motherboard
Asus N752VX-Clover
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD530 + GTX 950m 1920 x 1080
Mac
iMac
Mobile Phone
Android
sensor Kexts? and how do I remove them/not install them(already reinstalled Sierra)
you can try and boot in safe mode and then delete them
 
Joined
Aug 5, 2015
Messages
29
Motherboard
Z97 ASUS Pro
CPU
i7
Graphics
GTX 1060
Mac
iMac
Classic Mac
iMac
Mobile Phone
iOS
excuse me but Im in 3rd grade! 0010100111Commodore 128K Okidata printer ... switched to International Finance... once I get into the system in safe mode, am I going into terminal to delete them, and what is the "Them" i need to delete please? ive been at this for 5 days now... had mojave three indepent display on motherboard and lost it
 

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
10,417
Motherboard
Asus N752VX-Clover
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD530 + GTX 950m 1920 x 1080
Mac
iMac
Mobile Phone
Android
excuse me but Im in 3rd grade! 0010100111Commodore 128K Okidata printer ... switched to International Finance... once I get into the system in safe mode, am I going into terminal to delete them, and what is the "Them" i need to delete please? ive been at this for 5 days now... had mojave three indepent display on motherboard and lost it
you can use Finder to navigate to /Library/Extensions and then delete the gpusensor
 
Joined
Aug 5, 2015
Messages
29
Motherboard
Z97 ASUS Pro
CPU
i7
Graphics
GTX 1060
Mac
iMac
Classic Mac
iMac
Mobile Phone
iOS
you can use Finder to navigate to /Library/Extensions and then delete the gpusensor
Thank you !!!!

Im thinking my error is here!

in step two do I download multibeast and keep going or run multibeast with configurations?

2. MultiBeast Configuration + Clover Bootloader (check end of post to see the configuration print screen) -- Reboot;

was able to get into drive by using the space bar/boot without kext feature! My library contains no gpusensor.kext

I was able to find (reading is fun-to-mental) in the text with multibeast that fakesmc, GPsensors.kext is not compatible with nvidia pascal video cards. Ill be deleting the "fake..."
 

Attachments

Joined
Aug 5, 2015
Messages
29
Motherboard
Z97 ASUS Pro
CPU
i7
Graphics
GTX 1060
Mac
iMac
Classic Mac
iMac
Mobile Phone
iOS
edit: Just found a possible fix that will most likely work for my GTX970 and HSierra: https://www.tonymacx86.com/threads/solved-no-signal-gtx-970.232909/

"Installing the NVIDIA Web Drivers + NVWebDriverLibValFix.kext" might be our best solution until now.

Regards,
is there a fix for EVGA NVIDIA GTX 1060 and whatever else is causing boot flags.... followed the above instructions to the letter and still no luck(currently booting with no kexts). I am stuck at step 2. I tried installing nvidia first installing nvidia 2nd nothing once I run multibeast....kaboom no Sierra. I have to pop in another drive running a different OSX to format my soon to be Sierra... my profile is current regarding my system.... next Ill try removing gtx 1060 and running the computer.... something gotta give.
 
Top