Contribute
Register

10.8.4 / 10.9.1 Ethernet connections problems...Sometimes only.

Status
Not open for further replies.
Joined
Jan 8, 2013
Messages
245
Motherboard
GA-X79-UD5
CPU
E5-2687W
Graphics
EVGA GTX-760
Mac
  1. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Sometime i boot i have no network. I open SYS PReF / Network and red light and not ip info. If I unplug the cable and replug it a few times....it usually comes back on.....Right I can live with the but i thought what the hay maybe I can fix it with the help of the community.......

here is my chameleon boot info.


<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>EthernetBuiltIn</key>
<string>Yes</string>
<key>GraphicsEnabler</key>
<string>No</string>
<key>IGPEnabler</key>
<string>Yes</string>
<key>Kernel</key>
<string>mach_kernel</string>
<key>Kernel Flags</key>
<string> PCIRootUID=1 npci=0x2000</string>
<key>Legacy Logo</key>
<string>Yes</string>
<key>Timeout</key>
<string>2</string>
<key>Graphics Mode</key>
<string>"1920x1080x32"</string>
</dict>
</plist>

---------------------------------symbios also

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>SMfamily</key>
<string>MacPro</string>
<key>SMproductname</key>
<string>MacPro5,1</string>
<key>SMboardproduct</key>
<string>Mac-F221BEC8</string>
<key>SMserial</key>
<string>G8047MMXGWR</string>
<key>SMbiosversion</key>
<string>MultiBeast.tonymacx86.com</string>
</dict>
</plist>
 
Joined
Jan 8, 2013
Messages
245
Motherboard
GA-X79-UD5
CPU
E5-2687W
Graphics
EVGA GTX-760
Mac
  1. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Status
Not open for further replies.
Top