10.8.3 install failed message

Discussion in 'HP ProBook' started by maddizzar, May 7, 2013.

  1. maddizzar

    maddizzar

    Joined:
    Mar 19, 2011
    Messages:
    45
    Mobo:
    Samsung ultrabook series 5 mainboard Intel HM76
    CPU:
    i7 3517U
    Graphics:
    HD4000
    Classic Mac:
    20th Anniv. Mac
    Mobile Phone:
    Android
    May 7, 2013 at 4:39 PM #1
    maddizzar

    maddizzar

    Joined:
    Mar 19, 2011
    Messages:
    45
    Mobo:
    Samsung ultrabook series 5 mainboard Intel HM76
    CPU:
    i7 3517U
    Graphics:
    HD4000
    Classic Mac:
    20th Anniv. Mac
    Mobile Phone:
    Android
    Hi, i cant install 10.8.3. After istall failed message i look into console and i have this:

    May 7 12:31:56 localhost installd[1034]: kextcache: kxld[com.apple.driver.AppleUSBBluetoothHCIController]: The vtable 'vtable for AppleUSBBluetoothHCIController' is malformed. Make sure your kext has been built against the correct headers.
    May 7 12:31:56 localhost installd[1034]: kextcache: Link failed (error code 5).
    May 7 12:31:56 localhost installd[1034]: kextcache: Prelink failed for com.apple.driver.AppleUSBBluetoothHCIController; aborting prelink.
    May 7 12:31:56 localhost installd[1034]: kextcache: Failed to generate prelinked kernel.

    and

    "-Installer"
    )} {
    NSLocalizedDescription = "An error occurred while updating system extension information.";
    NSUnderlyingError = "Error Domain=kextcache Code=71 \"The operation couldn\U2019t be completed. (kextcache error 71.)\"";
    arguments = (
    "-update-volume",
    "/",
    "-Installer"
    );
    }
    May 7 12:31:57 localhost Installer[1025]: install:didFailWithError:Error Domain=PKInstallErrorDomain Code=121 "An error occurred while updating system extension information." UserInfo=0x7ff7728e4af0 {arguments=(
    "-update-volume",
    "/",
    "-Installer"
    ), NSLocalizedDescription=An error occurred while updating system extension


    Some help?

    thanks
     
  2. RehabMan

    RehabMan Moderator

    Joined:
    May 3, 2012
    Messages:
    129,114
    Mobo:
    Intel DH67BL
    CPU:
    Core i7-2600K
    Graphics:
    Intel HD 3000
    Mac:
    MacBook Air
    Mobile Phone:
    iOS
    May 7, 2013 at 5:41 PM #2
    RehabMan

    RehabMan Moderator

    Joined:
    May 3, 2012
    Messages:
    129,114
    Mobo:
    Intel DH67BL
    CPU:
    Core i7-2600K
    Graphics:
    Intel HD 3000
    Mac:
    MacBook Air
    Mobile Phone:
    iOS
    Seems like you have invalid bluetooth kexts... Make sure you installed with retail OS X. And don't apply any rollback of BT kexts.
     
  3. maddizzar

    maddizzar

    Joined:
    Mar 19, 2011
    Messages:
    45
    Mobo:
    Samsung ultrabook series 5 mainboard Intel HM76
    CPU:
    i7 3517U
    Graphics:
    HD4000
    Classic Mac:
    20th Anniv. Mac
    Mobile Phone:
    Android
    May 7, 2013 at 7:58 PM #3
    maddizzar

    maddizzar

    Joined:
    Mar 19, 2011
    Messages:
    45
    Mobo:
    Samsung ultrabook series 5 mainboard Intel HM76
    CPU:
    i7 3517U
    Graphics:
    HD4000
    Classic Mac:
    20th Anniv. Mac
    Mobile Phone:
    Android
    Thanks... i delete bluetooth kexts and everything work fine. One more question please...why the bluetooth icon takes some time to appear enabled?
    I have my own dsdt and combo atheros wifi/bluetooth.
     
  4. RehabMan

    RehabMan Moderator

    Joined:
    May 3, 2012
    Messages:
    129,114
    Mobo:
    Intel DH67BL
    CPU:
    Core i7-2600K
    Graphics:
    Intel HD 3000
    Mac:
    MacBook Air
    Mobile Phone:
    iOS
    May 7, 2013 at 8:04 PM #4
    RehabMan

    RehabMan Moderator

    Joined:
    May 3, 2012
    Messages:
    129,114
    Mobo:
    Intel DH67BL
    CPU:
    Core i7-2600K
    Graphics:
    Intel HD 3000
    Mac:
    MacBook Air
    Mobile Phone:
    iOS
    I assume you replaced your patched BT kext with the stock ones as opposed to just 'delete'...

    BT takes a while to initialize is all...
     
  5. maddizzar

    maddizzar

    Joined:
    Mar 19, 2011
    Messages:
    45
    Mobo:
    Samsung ultrabook series 5 mainboard Intel HM76
    CPU:
    i7 3517U
    Graphics:
    HD4000
    Classic Mac:
    20th Anniv. Mac
    Mobile Phone:
    Android
    May 7, 2013 at 8:09 PM #5
    maddizzar

    maddizzar

    Joined:
    Mar 19, 2011
    Messages:
    45
    Mobo:
    Samsung ultrabook series 5 mainboard Intel HM76
    CPU:
    i7 3517U
    Graphics:
    HD4000
    Classic Mac:
    20th Anniv. Mac
    Mobile Phone:
    Android
    Ok RehabMan, thank you again!
     

Share This Page