Contribute
Register

10.7.2 Dual Monitor: Vanishing Mouse Cursor

Status
Not open for further replies.
Joined
Apr 15, 2011
Messages
232
Motherboard
ASRock Fatal1ty Z270 ITX
CPU
Intel Core i7-7700K
Graphics
MSI GeForce GTX 1080 Ti
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
Every now and then my mouse cursor will vanish when I move it from screen to screen. It's rather annoying and I have to click or hit the expose key twice in order to make it re-appear.

I'm using a Razer Deathadder 3500DPI with latest Mac drivers.

Any ideas how to fix?
Thanks
 
Joined
Apr 15, 2011
Messages
232
Motherboard
ASRock Fatal1ty Z270 ITX
CPU
Intel Core i7-7700K
Graphics
MSI GeForce GTX 1080 Ti
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
Joined
Nov 16, 2011
Messages
16
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I'm having this issue as well. However, I can click anywhere three or four times for it to reappear. Using a Logitech G500 on 10.7.2.

i7-2600k
gigabyte z68xp-ud3p
nvidia gtx460 (x2 sli in windows)
 
Joined
Dec 22, 2011
Messages
16
Motherboard
ASRock Z370 Extreme 4
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 590
Mac
  1. iMac
  2. MacBook
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
Does this happen in any software or only one (like Finder.app)?
I have dual screens and I haven't noticed a disappearing cursor yet, but sometimes it takes a second to find it, and for all I know it could've been missing.

I have a Logicool MX620 and a Wacom tablet / 10.7.2.
 
Joined
Nov 16, 2011
Messages
16
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
iPatch said:
Does this happen in any software or only one (like Finder.app)?
I have dual screens and I haven't noticed a disappearing cursor yet, but sometimes it takes a second to find it, and for all I know it could've been missing.

I have a Logicool MX620 and a Wacom tablet / 10.7.2.

Interesting that you mention the Wacom tablet. I have one of those plugged in as well.

It happens through any application, full screen or not. Sometimes Firefox, sometimes Spotify, Hulu Desktop, World of Warcraft. I don't think it has to do with the applications though. I think it's more of a system-wide thing, personally.
 
Joined
Dec 22, 2011
Messages
16
Motherboard
ASRock Z370 Extreme 4
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 590
Mac
  1. iMac
  2. MacBook
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
I had lots of problems with my Wacom tablet when it was plugged into a bad USB hub. The cursor jumped, it was jittery at times and didn't respond sometimes. The hub built into the Apple keyboards never gave me any trouble, though.
 
Joined
Nov 16, 2011
Messages
16
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
iPatch said:
I had lots of problems with my Wacom tablet when it was plugged into a bad USB hub. The cursor jumped, it was jittery at times and didn't respond sometimes. The hub built into the Apple keyboards never gave me any trouble, though.

I didn't really even think of it until you mentioned the tablet, so I installed the official drivers for it and it seems to have solved a different issue entirely, which was random system freezes. They would be constant but frequent where the screen would not move and the only thing i could do is restart it manually. Haven't gotten one since my last post in this thread, which is quite a miracle. However, the disappearing mouse cursor is still happening.Have the latest geforce drivers and everything.
 
Joined
Nov 16, 2011
Messages
16
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
dare599z said:
iPatch said:
I had lots of problems with my Wacom tablet when it was plugged into a bad USB hub. The cursor jumped, it was jittery at times and didn't respond sometimes. The hub built into the Apple keyboards never gave me any trouble, though.

I didn't really even think of it until you mentioned the tablet, so I installed the official drivers for it and it seems to have solved a different issue entirely, which was random system freezes. They would be constant but frequent where the screen would not move and the only thing i could do is restart it manually. Haven't gotten one since my last post in this thread, which is quite a miracle. However, the disappearing mouse cursor is still happening.Have the latest geforce drivers and everything.

Actually, I forgot to knock on wood. My system hung literally after that message successfully posted. Extremely frustrating.
 
Status
Not open for further replies.
Top