Contribute
Register

10.12.5 Sierra upgrade gives me a blank screen with Geforce 710

Joined
Sep 28, 2012
Messages
11
Motherboard
Gigabyte GA-Z68X-UD3H
CPU
i5
Graphics
Nvidia GT 710
Hello, I've tried every known arguments, but I have run out of ideas.
tried also with Apple original video kext and Nvidia web driver.
I even tried to download the whole Sierra installer and install macOS from scratch. Yessir. Blank screen.
No problem with an old Nvidia 7800.
So far, having spend an awful amount of hours at my desk, I decided to stay with 12.12.4, reinstalled brand new again. And no web drivers. No need them.
Can anyone tell me what's going on?
I have found similar cases on forums and suggestions like npci=0x2000 npci=0x3000 dart=0 are laughable.


My mobo:
GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 16gb ram
NVIDIA GeForce GT 710 2Gb
 
Joined
Mar 26, 2015
Messages
5
Motherboard
MSI B250M PRO VDH
CPU
i7-7700K
Graphics
RX 560
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
eMac, iMac, Power Mac, PowerBook
Mobile Phone
iOS
Same problem after 10.12.5 update, my hackingtosh stops at boot, Times out at appleACPICPU, then the screen turns black, I'm running a Haswell pentium cpu with a fake CPU id and a GTX 960, also tried with a GT 610, still nothing, any help would be highly appreciated <3
 
Joined
Mar 26, 2015
Messages
5
Motherboard
MSI B250M PRO VDH
CPU
i7-7700K
Graphics
RX 560
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
eMac, iMac, Power Mac, PowerBook
Mobile Phone
iOS
BTW! Tried:
nv_disable=1
dart=0 (had that before)
IGPEnabler=No
 
Joined
Mar 26, 2015
Messages
5
Motherboard
MSI B250M PRO VDH
CPU
i7-7700K
Graphics
RX 560
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
eMac, iMac, Power Mac, PowerBook
Mobile Phone
iOS
WOW! Ok, I updates clover to the latest version and made it work :eek:
 
Joined
Mar 8, 2015
Messages
2
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Many thanks ! Updated Clover and saved a day trying options :D
 
Top