Contribute
Register

"000000.841844 AppleUSBLegacyRoot@: AppleUSBLegacyRoot::init: enabling legacy matching" while trying

Status
Not open for further replies.
Joined
Nov 28, 2015
Messages
2
Motherboard
foobar
CPU
foobar
Graphics
foobar
For anyone with this problem, the fix for me to all the system to continue booting, was to enable USB Ownership in config.plist (or using Clover Configurator, there is a checkbox for it). Once checked, the system boots fine and USB ports work.

THANKYOU
 
Joined
Aug 1, 2013
Messages
1
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
This helped get to the install screen on my GIGABYTE Z170X-GAMING 3.

For anyone else having issues:
1. I plugged into the back usb 2.0 to avoid 3.0 issues
2. I plugged hdmi directly into integrated graphics and set BIOS to booth with iGX first (instead of PCIE 1).
3. Disabled integrated Ethernet port on BIOS (not sure if this was necessary, but was hanging on this step earlier).
4. USB trick for clover configuration described on this post.
 
Joined
Jan 29, 2017
Messages
12
Motherboard
Gigabyte GA-170X-UD3 LGA 1151
CPU
Intel i7-6700k, 4GHZ, 8MB Cache, LGA 1151
Graphics
NVIDIA GeForce GTX 1070 8191 MB
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
same issue here

----- update may 25, 2016-----
Fixed by:

1. Run EFI Mounter v3.app to mount boot disk. Edit the Clover config.plist (/Volumes/EFI/EFI/CLOVER/config.plist) in boot disk.

<key>Devices</key>
......
<key>USB</key>
<dict>
<key>FixOwnership</key>
<true/>
<key>Inject</key>
<true/>
</dict>​

2. Copy the downloaded FakeSMC.kext and USBInjectAll.kext to /Volumes/EFI/EFI/CLOVER/kexts/Other/

Thank you! That worked. Should the kexts be downloaded and installed after Mac OS installs?
 
Joined
Jul 19, 2015
Messages
1
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Thank you guys! FixOwnership set to true works perfect!
 
Status
Not open for further replies.
Top