z77

  1. dmitriizosimov

    << Solved >> Can't get past login screen after first cold start

    After upgrading from HS to Mojave I've been experiencing this issue: stuck at login screen after cold start with the power button. No keyboard/mouse input (at Clover 5099 OS selection menu - macOS/Win - everything works fine). After hard reset (that is, pressing the RESET button) the login...
  2. Mister24041994

    Big Sur try on Sandy Bridge Asus p8z77-v -lx

    Hi everyone, what could be wrong? Where did I go wrong? https://dortania.github.io/OpenCore-Install-Guide/config.plist/sandy-bridge.html e3 1270 ( = i7 2700k) rx 570 4 gb 2 ssd samsung Asus p8z77-v -lx OpenCore
  3. ThePromisedEnd

    XHCI hand off on z77 pro4

    i everyone I am trying to install high sierra on my PC and I have hear it is crucial to have xhci enabled for this process I am useing the asrock z77 pro4 and I just haven’t been able to find the option in the bios if you guys could help that would be great here are some pictures of the bios menu
  4. geekomancer

    High Sierra Install Fail - Reboot Loop UP5-TH

    Hello, I'm having a lot of trouble with this High Sierra install. I was getting the MACH Reboot error for a while. However, when I added Fix Headers and the MATS Drop Table, it just goes into a reboot loop (choose system, system starts to boot, then restarts computer). I also tried re-installing...
  5. AndyMacx64

    Help with Sierra Vanilla (Post-)Installation: ASRock Z77 Pro4 / i7 3770

    Guys, I'm really desperate... I got my hackintosh running for years (first under Mountain Lion, Maverick, Yosemite and last El Capitan). Now I bought a new SSD (500GB) and wanted to install macOS Sierra. And nothing works: I installed Sierra via UniBeast. But the Post-Installation with...
  6. mayank.bhutoria

    Replace Motherboard Z77X UD5H

    Hello, First of all I'd like to convey my deep gratitude to the community for helping me build and run my hackintosh for the past 4 years. You guys are amazing! Recently my MacBook Pro 13" early 2011 stopped working and just a few weeks later the motherboard on my Hackintosh dies. Btw, I just...
  7. chicknfangz

    [Solved] help with uefi booting. only boots when usb in

    I was trying to do it these way because i found a great guide for my AsRock 1155. I installed sierra with unibeast but will only boot up with usb stick https://www.tonymacx86.com/threads/anyone-with-asrock-z77-pro3-motherboard.176172/ If somebody can help me with booting my uefi AsRock. i...
  8. sbeeer

    Need Help installing Sierra on my PC

    Hi, I'm pretty much new to this "CustoMac / Hackintosh" thing and I'm trying to install MacOS Sierra 10.12.4 on my PC. I created a USB boot drive with Unibeast following the guide and managed to see the Apple logo with loading bar but it gets stuck while loading (usually when the loading bar...
  9. hypersaw

    Error on AppStore

    Can't update. Getting this error: My hackintosh: i5 3570k Z77-d3h (rev. 1.0) Nvidia GTX660 2gb 8gb ram OS Sierra On clover it shows iMac 12.1 (late 2012)
  10. zedoc

    Z77X-UD5H Sierra Clover ssdt Hotpatch Problem reporting files.

    Hi, Trying to move from DSDT to Clover Hotpatch for my Z77X-UD5H, i've used SSDT Hotpatch set made by "VioletDragon" here: https://github.com/VoiletDragon/Z77X-UD5H-Clover-Hotpatch-Patches thanks for this! Now i still have a few problems with USB i already had with my previous patched DSDT: 1...
  11. seandw

    How do I improve my resolution and VRAM? ASRock z77 Pro 3 / Intel 3570k / Intel HD4000

    Hi, ASRock Z77 Pro 3 (UEFI 2.10) i5 - 3570k GTX 970 First Hackintosh, a few minor problems. To make things easy, I removed my GTX 970 and configured BIOS for "Primary Graphics Adapter : Onboard" with Share Memory set to 64MB. My monitor (Dell U2414H) is connected via HDMI to the onboard HDMI...
  12. shokka9

    Underperforming GeForce GTX1060 in 10.12.4

    Hi guys Not really been using my Hacky, as I've been playing a lot of games (mostly my children, not me). However, after hearing that Nvidia released drivers for Pascal support, I went out and bought an Asus Strix 1060 OC 6GB GPU. Obviously, in Windows, it is flawless. A decent upgrade from my...
  13. MarkoRaspica

    Audio not working on Gigabyte ga z77 ds3h

    So i updated to sierra, got everything working except audio. I tried everything i can to get it working(multibeast, installing custom kexts, but nothing worked). Multibeast gave me an error 01/13/17 2:28:58 PM - Starting MultiBeast 9.0.1-20161010 01/13/17 2:29:08 PM - Mounting EFI 01/13/17...
  14. djuuss

    [Success] First Build: i7 3770, P8Z77-V LX, 7870XT 10.12.2

    Djuuss' Build: Core i7-3770 - Asus-P8Z77-V LX - 8GB RAM - 7870 XT 2GB - 128GB SSD - 4TB HDD Components Asus P8Z77-V LX Motherboard https://www.amazon.com/dp/B007MKGF82/?tag=tonymacx86com-20 8GB 2x4 Kingston Hyperx Blue Memory https://www.amazon.com/dp/B0057Q4ADU/?tag=tonymacx86com-20 Intel...
  15. danmcq

    [SUCCESS] Booting 950 Pro NVMe on GA‑Z77X‑UP5 TH

    I wanted to share how I was able to get my Z77 system (Gigabyte GA‑Z77X‑UP5 TH motherboard) to successfully boot off of a Samsung 950 Pro NVMe SSD using a PCI Express adapter. I know there are several others using this same motherboard for their builds, so hopefully someone will find this...
  16. x6387

    Is there a way to enable EIST (SpeedStep) and have overclock at the same time?

    When i disable SpeedStep from the bios, OS X doesn't recognise the overclock while if i boot Windows it works. I could be wrong but SpeedStep seems to save a couple of degree celsius... Asrock Z77 Pro4 Intel i5-3570k @ 4.2 Ghz MSI N560GTX-TI TWIN FROZR II/OC 1 GB Corsair Vengeance 4x4 = 16 GB...
  17. samiaani

    Asrock Extreme-4M | i5 2500K | Royalqueen r9 280x | Ripjaw 4096MB*4 | EVO 840 500GB + WDC2GB+1,5GB |

    Hello. For couple days I have been trying to install El Capitan to my Western digital storage drive, I have already partion it so i have about 500GB free space for the install. I'm running W10 on my ssd and have vmplayer running with the latest El Capitan. I have made a boot usb from a 8GB...
  18. Simplington

    HELP! "system Uptime in Nanoseconds 59079754940"

    So I recently tried to instal El Capitan on my desktop Specs AsRock Z77 Pro 4 i5 2500k with HD 3000 Graphics 8GB RAM 64GB SSD 2TB HDD USB Stick 16GB made bootable using Unibeast 6.1.1 (Had to use this as 6.2.0 doesnt have the inject HD 3000 feature) Multibeast is also on the stick too. But...
  19. z0d1ac

    El Capitan on ASRock z77 pro4-m and Intel 3570 (not K)

    Hello guys! I'm a newbie in Hackintosh. I have a few questions to community. Here what I've done: 0. (successfully?) Patched my BIOS fw 2.00 with PMPatch. 1. Installed clean 10.11.3 on ADataSSD and Clover v2.3k r3333 2. Installed Lnx2Mac Realtek RTL81xx Driver 3. Extracted DSDT with...
  20. cyberdogg

    GA-Z77X-UD5H • i7-3770K • GTX560ti • 2 displays • El Capitan 10.11.3 • Clover

    It has taken a week, and large portion of my sanity... and at this stage I'm getting 80-90% successful boots... which is good enough. Hopefully that will improve. I feel it takes time for a Hackintosh to warm-up to it's new set up, it takes a bit of use for everything to settle down. Previously...
Top