z77-ds3h

  1. Lace

    Lace´s Budget Performance Build: Gigabyte Z77-DS3H, i5-3570K, EVGA GTX 650 Ti 2 GB

    Lace´s Budget Performance Build: Gigabyte Z77-DS3H, i5-3570K, EVGA GTX 650 Ti 2 GB Components: Gigabyte Z77-DS3H [Amazon-de]http://www.amazon.de/dp/B007KZQFOS[/Amazon-de] Intel i5-3570K [Amazon-de]http://www.amazon.de/dp/B007RUZKK6[/Amazon-de] EKL Alpenföhn Himalaya CPU Cooler...
  2. BoomLive

    Try this iTunes and iPhoto problem

    My System is Stable. Works wonderfully except for a few issues that could be considered minor annoyances. I have the Z77-DS3H rev 1.1, i5-3570K, good audio and it all works well except for the fact when I try to run videos in iTunes it doesn't work, plays the audio wonderfully, but no video...
  3. BoomLive

    Loading error Stuck at the Apple Logo

    I've got a build computer and I am suck at the Apple Logo. I've got z77-ds3h board rev 1.1 and I'm stuck. I've tried -x -f PCIRootUID=0 so I'm suck. Any help would be rather helpful..
  4. 3ll

    Noob help with post install issues..

    Hey, I have been on here for some time and have finally sat down today and forced myself to get osx installed on my system. I am having a few difficulties though as this is not only the first time I have used OSX but also the first time I have tried to get it running on my setup.. Heres...
  5. juutsch

    Sapphire 6850 Dual Monitor Sleep issue

    Hey. I got a dual monitor setup for my build. First i couldn't bring the second monitor to life but then i fixed it with KextBeast. It worked fine but here's another problem. When i start my mac both displays work fine, but when the machine goes to sleep and gets restarted, the second monitor...
  6. tman26

    GA-Z77-DS3H + Sapphire 6870 + i52400 + ML`

    Hey guys, running into some trouble that I've never seen before. So I was able to get ML installed by using the Onboard graphics and -x. After it installed (before desktop) I put in my 6870 and tried to boot. It gives me the the white screen with the cursor. So I tried GE=No and PCI=0 and...
  7. sakr2d2

    boot 0 error on Mountain Lion --> z77-ds3h

    I've installed Mountain Lion on my PC with a Gygabyte Z77-DS3H + Intel I5 + 4GB of RAM Kingston + HDD Seagate 1T, not without problems... I've followed the guide of UEFI Bios configuration step by step, but i've only could install the osx using the command -x in every boot with the bootable USB...
  8. chillarcade

    Z77-DS3H + I5 + 550ti desktop artifacting after screen wake

    i still dont have working sound through the mobo, but i have an mbox for music production and sound works 100% fine if routed through that so it's not an issue. The problem i'm having is if the screen turns off after i'm not using it for a while, the desktop graphics will become fragmented...
  9. Area51base

    Getting scramble display on Z77-DS3H on AOC 24" 2436V Monitor

    This is what I have: Core i5 3450 3.1GHz LGA 1155 Processor GA-Z77-DS3H LGA 1155 Z77 ATX Intel Motherboard Bios F6 Thermaltake 600 watt PSU CORSAIR Memory 6GB DDR3 Using on board video AOC 1920 x 1080, 60Hz, 5ms, 2436V connected via DVI Installed with UniBeast with Mountain Lion...
  10. abdulabase

    Front I/O Audio Fix? Z77-DS3H

    As the title implies, does anyone have a fix or know how to fix the front I/O audio out lines, using motherboard Gigabyte Z77-DS3H. Or Is it just me and you have front audio working on your Z77-DS3H?? If so I suspect there is a problem with my Mobo Audio Header. Although I do hear a...
  11. jasonbond

    i5-3570k z77-ds3h compatible???

    Hello i bought these 2 and for some reason trying to install cpu and when pulling down the latch i hear a noise like its scratching It takes a lot of force to try to pull down. when i do it using the cover for cpu that came with motherboard i don't hear the sound
  12. todesto

    Can't boot when overclocked - i5-2500K/GA-Z77-DS3H

    Currently running at stock setting, pretty much everything auto except HPET and AHCI just as Tony's guide for Gigabyte board. Got a very stable system, boots fine, got bored, decided to overclock a little. I only have stock cooler which came with a CPU so didn't want to do heavy overclock...
  13. afunuks

    Audio Problem with Mountain Lion

    Hi guys! I just build a new hackintosh! Excited! Almost everything works except for the audio... My specs: Gigabyte GA-Z77-DS3H 3570k 8Gig Mem OCZ agility 4 120GB SSD I'm using an MultiBeast 5.0.2 so the packages are quite different from those who got their success build. There is no...
  14. valensis

    (Success) Mountain Lion : i7 3770K + Gigabyte GA-Z77 DS3H + Gigabyte GV-N56GOC-1GI

    Hi, got new OSX Mountain Lion on my new Hackintosh PC. :) • Operating System : Mac OS X Mountain Lion 10.8 • Kernel : mach_kernel • Processor : Intel i7-3770K 3.4 GHz • HSF Processor : Cooler Master TPC 812 • Motherboard : GIGABYTE GA-Z77-DS3H • Memory : TEAM ELITE 4GB PC 10600 Dual...
  15. valensis

    Mountain Lion : i7 3770K + Gigabyte GA-Z77 DS3H + Gigabyte GV-N56GOC-1GI

    Hi, got new OSX Mountain Lion on my new Hackintosh PC. :) • Operating System : Mac OS X Mountain Lion 10.8 • Kernel : mach_kernel • Processor : Intel i7-3770K 3.4 GHz • HSF Processor : Cooler Master TPC 812 • Motherboard : GIGABYTE GA-Z77-DS3H • Memory : TEAM ELITE 4GB PC 10600 Dual...
  16. listboss

    GA-Z77-DS3H (i3-2100) fails to load AppleIntelSNBGraphicsFB

    [SOLVED] GA-Z77-DS3H (i3-2100) fails to load AppleIntelSNBGraphicsFB Hi I have followed tony's instruction for Mountain Lion and UniBeast. But the setup fails to load graphics and show me the introduction screen of MLion. I have tried all combination of PCIRootUID, GraphicsEnabler, as...
  17. ouahad

    GA-Z77-DS3H / HD6870 / i7-2600K - Success but strange behavior

    [Half Success] GA-Z77-DS3H / HD6870 / i7-2600K Hello, I've decided to upgrade to Mountain Lion with a new motherboard. Up to now I was using a GA-Z68XP-UD3P, but I was having a reboot issue, and had to let the computer powered on. So I decided to try a Z77-DS3H as it seemed to be the most...
  18. bigzap

    ALC887 audio doesn't work on GA-Z77-DS3H

    Hi! I have a problem with audio. My hardware: Mother board: GA-Z77-DS3H CPU: i5-3570K RAM: 8Gb HDD: OCZ Vertex4 128Gb I've installed Mac OS X 10.7.4 and yesterday I updated it to 10.7.5. Now everything works great except audio (audio didn't work on 10.7.4 too). I checked almost all...
Top