web drivers

  1. gregory.isv

    New web drivers on old OS

    So my question is quite simple: can you run new GPU with new drivers on old Mac OS? I just kinda got the idea to replicate my hackintosh I had in 2014(Z77-DS3H, i7 2600k and 10.9 Mavericks), but with better graphics(I thought of something like 1070/1070ti). There's no reason for me to go 10.9...
  2. Hans88

    Unsupported nVIDIA GPU on macOS

    May be it is something out of subject or may be already thought/talked about but it is just an idea which crossed my mind as we, nVIDIA owners, have looked in nearly all possibilities but are still struggling to get our Maxwell and newer cards running with the latest macOS and it doesn't look...
  3. AntonyP

    Can't reinstall NVwebdriver after uninstall

    I m noob in hackintosh world! so I ll try my best to explain the situation! I ve installed the NvidiaWebdriver for my 10.12.6 (16G29) and followed the instructions to make it work but the Nvidia was not recognised no matter what I did! So I uninstalled the driver to install it again later! But...
  4. radamson

    eGPU W/Desktop Hackintosh

    So, I got myself into the Mojave/Nvidia Pickle.. super excited about it. Fortunately, I have a Vega 64 running in an eGPU on my MacBook Pro. I’m attempting to do some cable swapping and just use the eGPU on my desktop. Has anyone had any success with this? I’m assuming I’ll be swapping out my...
  5. Pascal

    Nvidia Web drivers error stuck at login screen...

    Hi everyone, I bought recently a computer and I did an mackintosh with, but when I install the web driver for my graphic card(gtx 1060)on high Sierra (V:10.13.6 (17G65)), I stuck at the login screen after rebooting . I can see my name and I can move my cursor, but when I click on my name(or...
  6. SashaAleshchenko

    Extreme lag - "Idle" in activity monitor at 100%

    First time posting to the forum, apologies if I leave out some important details. Ever since I've installed high Sierra, I've had a lot of lag on the system, but with activity monitor showing no programs using significant resources. I installed the OS from this guide...
  7. IncognitoJoe

    Mac OSX 10.13.4 will not start with NVidia Web drivers.

    So I started a fresh install of Mac OS High Sierra, and I was doing my second boot on this HDD. I installed the Web Drivers (for my GT545) and now every boot, I get this. (Cannot even use USB to boot the HDD, installer loads fine). Thank you for any help.... NVidia Web Drivers For Mac OS High...
  8. Joegriffinable

    High Sierra 10.13.6 Nvidia GTX 1050 ti Screen blinking/flashing

    I'm going crazy with getting the NVIDIA GPU to work in High Sierra 10.13.6. First build here so apologies for the noobness! I've followed numerous guides and threads on Tonymacx86 and have failed to get the GPU working properly on OS X, I have a dual boot system set up with Windows 10 running...
  9. de_inn

    10.12 "AmbientDisplayAgent: invalid display 0x..." in console

    hope someone can help me diagnose this. Upon going to sleep, my display seems to produce thousands of "Invalid display 0x41dc9d02" messages in the console. They come from com.apple.AmbientDisplayAgent messages (from subsystem com.apple.SkyLight). Same when I turn off the display from the...
  10. papadiche

    [Solved] nVidia Drivers won't Install

    Hey guys, Very successful hackintosh build here! I'm looking to upgrade my graphics card from a GTX 760 to a GTX 1070 Ti, but when I try to install the web drivers, the installer says I need to update my OS. I am currently running macOS 10.13.4 and the installer says I need to update to...
  11. billyb

    750ti Sierra Can't boot without nv_disable=1

    After installing sierra I installed the web drivers, then when i restart to use the web drivers, the screen goes black when the loading bar is about halfway. However, if i put nv_disable=1 in the boot args, it'll boot but the graphics are glitchy and only one of my monitors works. Any advice...
  12. makinworks

    Help!GPU stuck at OS X 10.10.5 -How to proceed Workflow advice for multiOS clones

    Dear Group, I was shocked when I updated to the latest security update and iTunes and YOSEMITE version only to find my nVidia WEB DRIVERS no longer worked!!! I tried to port in using my laptop SHARE SCREEN and change default back to WEB DRIVER I had, but it was then GREYED OUT not an option...
  13. benjamin.dobell

    nvidia-update - Simple way to install nVidia web drivers

    Given the recent issues with official nVidia web driver releases (namely 387.10.10.10.25.156 and 387.10.10.10.25.157), I decided to put together a dead simple one-stop solution for updating to the latest reliable nVidia web drivers. It's called nvidia-update and hopefully makes life easier for...
  14. gerryho1983

    High Sierra failed after upgraded to 13.3.3

    Hi all, I had upgraded to 13.3.3 and the update was installed very smoothly but my web driver failed. After installing the Nvidia web driver, the computer failed to start and it keeps rolling the attached screen, can anybody help? Thanks in advance. Configurations: MB: GA-H170N CPU:i7-6770K...
  15. slimmmz

    NVIDIA Pascal - High Sierra - UI issues

    Hello everyone. Would appreciate any help that can be provided in here. The problem lasts for half a year and I cannot find any solution this. Saw numerous guides and build examples but seems like no-one ever faced or may be just did not notice this problem. Th issue is - after I properly...
  16. brazyptian96

    [10.11.6] Boot loop due to "acpi_smc_platformplugin failed to register"

    Hello all, First, build details. Dell Optiplex 780 CPU: Intel Core2Duo E8600 RAM: 2 x 2GB DDR3 1066 HDD: 1TB HDD Graphics: PNY GeForce 9400GT 512MB I was successfully able to install and boot into Mac OS 10.11.6 using the flag "nv_disable=1". Installed the Web Drivers via a link from this...
  17. minx2342

    No graphics acceleration after upgrading to High Sierra from El Capitan

    Hi I had installed El Capitan around 2 years back. Yesterday I upgraded the system to High Sierra I tried installing the latest Web driver, but no luck. Please find the details below: Mother Board: Asus P8H67-V Chipset Model: Asus GeForce GTX 550 Ti (1 GB RAM) Type: GPU Bus: PCIe...
  18. machaj73

    How to solve Error kextd NVDAgl IOResources

    Hello! Last time have I a problem with my Hackintosh. I have't this problem: I have this resolved. Then welcome to my Tutorial! This come when we instal the Nvidia Web Drivers. Name of the first error is: kextd stall[0], (60s): 'NDAgl', 'IOResources' and by the second error is stall[1]...
  19. ifreto

    Gigabyte GTX 1070 & High Sierra — No success after 3 days of trying

    Hi guys, Spend 3 days trying to install drivers to my GTX 1070, tried every guide I found in google and here, different combination of kexts and launch options, all these sip tricks and so on — nothing helped. Anything except card — working amazing, and even card worked nicely in 10.12, launched...
  20. hapi05

    [Solved] EVGA GTX 1060 - Nvidia Webdrivers

    I'm a bloody beginner :-(, I've set up my Hackintosh with Gigabyte GA-Z270N-WIFI Mainboard EVGA GTX 1060 graphics card - after setup I installed the nvidia web drivers, correct version for OSX 10.12.6 - I've checked the entry in config.plist, there was an entry "NvidiaWeb" but I can't activate...
Top