usb 3.0

  1. ananthu04

    Transcend TS PDU3 USB 3.0 PCIE X1 card is detected but not working uPD720202

    Transcend USB 3.0 PCIE X1 card is detected but not working. Chipset is renesas uPD720202. OS is HighSierra 10.13.6. I tried below kext https://github.com/chris1111/USB-3.0-NEC/issues/1 . it is detected as USB 3.0 Bus. No hub is showing. I have attached the screenshoot. if i connect any usb...
  2. Nareshjakhu

    High Sierra, i7 8700, Z370 Gaming 5, RX580 8GB Success with minor issues..

    Hi.. This is my 3rd successful build. My system configurations are:- C.P.U - i7 8700 M.B - Gigabyte Z370 Gaming5 G.P.U - Gigabyte RX 580 8GB SSD - Samsung evo 860 - 250 GB HD - 4TB SATA RAM - 16GB DDR 4 3000MHz P.S.U - Cooler-master V850 I Have Installed High Sierra & there are following...
  3. jhenley01

    [Solved] USB 3.0 ports running at USB 2.0 speeds

    Hello all, I've recently completed a new CustoMac build and installed Mojave which was pretty painless for the most part. So far everything seems to be working fine except the USB 3.0 ports are only running at 480 Mb/sec. I'm thinking the front ports were running at full speed at one point but...
  4. hulambre

    [SOLVED] macOS Mojave USB 3 not working

    I had a working hackintosh with external hard drives supported on USB 3 but once I updated from High Sierra to Mojave, my USB 3 support is gone. My hackintosh does not recognise external hard drives. I tried USB Inject all, fake pciid and generic usb kexts and all available options on...
  5. Erosin

    WD 2TB USB 3.0 HDD Not recognized in Mac OS 10.13.6 High Sierra

    Hello Everyone, I am currently attempting to load my samples and presets for music production onto my Hackintosh and it appears that the external drive is not appearing on the desktop or even in disk utility. I was looking to reformat the drive to Mac OS Journaled, but since the system is not...
  6. BrandonVolesky

    Reboot after Apple Logo - No Loading Bar

    I'm currently booting into clover successfully. I only have USB 3.0 ports, but I'm using a USB 2.0 drive to boot from. Secure Boot - Disabled XHCI Mode - Enabled Boot Mode - Legacy Definitely would appreciate any tips. Thanks!
  7. kdv6

    High Sierra Hackintosh 10.13.6 USB 3.0 External Hard Drive Not Recognized

    Hello everyone, I have been having a tough time with a certain bug within my Hackintosh system. Everything is fully functioning, including USB's however it fails to work when I have large external hard drives attached. Weirdly, the BIOS recognizes the hard drives as USB Mass Storage Devices...
  8. m8kbv

    Hackintosh reboot after shutdown USB 3.0

    HP Elitedesk 800 g3 mini i7 6700t Płyta główna: HP Q270 8gb 2400 MHz DDR4 Intel HD 530 1536 MB ALC221 (vodoooHDA) Dell DW1830 SSD 256GB SATA3 Hello. I have this computer. I need a proper USB 3.0 boot If USB 3.0 is running by using the appropriate entry in the clover (AppleUSBXHCIPCI) and...
  9. TimDrucker

    USB 3.0 External Hard Drives not found in Finder/DU [Z170XP-SLI, 6700k]

    Hi there, I've recently finished my first Hackintosh build and I am having an issue getting my external hard drives to show up in Finder and Disk Utility. From posts I've read of people having similar problems to me, the common solution is to change XCHI Mode in the BIOS of the motherboard...
  10. SimplyRyan

    Help injecting USB 2.0 ports Thinkstation S30 4351

    I'm running 10.12.6 at the moment, everything works right now except USB. I'm currently using GenericUSBXHCI.kext to get USB 3.0 functionality, but I'd like to actually fix both USB 2 and 3 correctly and not have to rely on GenericUSBXHCI.kext. I'm sure it's just a matter of renaming the ECHI...
  11. weplay00

    [Solved] Slow speeds on USB 3.0

    Hey guys I've been having some issues with the usb ports on my hackintosh. Basically I have two external hard drives (compatible w usb 3.0) but I did the test with blackmagic and it's says that I have 36mbs read and write. What should I try to fix this? When I am on windows I get around 110...
  12. Wookiezuechter

    Only one usb 3.0 port working on front panel with usb 3.0 device

    Hi Guys, yesterday I did a clean install of 10.13.1 and used MB 9.2.1. It works pretty well except the USB 3.0 ports. All ports are working with USB 2.0 devices, but only one of the front panel USB 3.0 ports is able to recognize USB 3.0 devices. As a config template I used this guide...
  13. blueyes90

    z97D3h usb 3.0 doesn't work after update from 10.12 to 10.13

    usb 3.0 doesn't work after update from 10.12 to 10.13 In sierra an user helped me to patch the usb 3.0 in clover, but in high sierra they doesn't work. I've uploaded my efi folder and my config.plist (there are some error to fix?)...
  14. z0rian

    ASUS Strix z270i USB/Audio/DSDT

    Hey Guys, Im using the mentioned Mobo with a GTX 1060, so far things are going well(running 10.13) but I’m having some issues: - USB 2 speed on USB 3 - with Voodoo it showed me devices but sound didn’t work, with AppleALC no devices showed up - maybe someone has a DSDT.aml for this Mobo...
  15. MichaelCasillas

    HighSierra and USB 3.0

    Has anyone tested the installation of the USB 3.0 Drives on High Sierra at this moment in time? Is it safe to use the instructions that were used for Sierra? I would like to get my TimeMachine Backup drive connected via USB 3.0 as 2.0 drags these systems down.
  16. heyyoumen

    [Solved] 7700K Z270X USB 3.0 Not Working

    Hi All, Just got my new i7 7700K, GA-Z270X-Ultra Gaming, GTX 1070 with Sierra running, boots fine, and nvidia driver seems fine too. But I've been struggling for hours now reading up on how to Fix USB 3.0, still no dice, the System Information shows that plugged in USB devices are only up to...
  17. arjunchawda

    USB 3.0 ISSUES GA-Z270X-UD5 7700K Vega 64

    Hey guys, As the title suggests, I'm having issues with this config. Everything works great, including thunderbolt 3 in high sierra, barring USB 3.0 USB 2.0 works, USB 3.1 works. I'm stumped on what needs to be done to fix this. I've seen rehabmans posts for the XHCI 200 Series kext, and...
  18. weplay00

    Wifi stopped working randomly

    Hi guys i've got my hackintosh machine working pretty well. Except I have these problems: first the wifi is not working, i have lan working but the wifi one day stopped working, I really don't know why and how, do you have an idea? the wifi card is a tp link. Second my external hard drives...
  19. pzrrl

    All USB Ports is not working properly

    Hi, this is my first build and I am having a trouble of not having the USB ports working properly. I have installed MacOS already, other things work fine except the troublesome USB ports. GA-Z270M-D3H i7-7700K Inno3D GeForce GTX 1050 Ti X2 Samsung 850 EVO 250GB Kingston DDR4 2400MHz 8GB I have...
  20. stevep314

    GA-Z270N-WIFI 7700k USB 3.0 problem

    Hello, I just bought a Z270N board with a 7700k processor. Most things seem to be working but I can't seem to get the USB 3.0 ports to work. USB 2 ports do work. Any ideas? Thanks, Steve
Top