troubleshoot

  1. RenzZ

    NVidia Drivers not working

    Hi everyone! So, last week I've installed macOS High Sierra 10.13.6 (hackintosh) just to test it. I really liked the way the macOS works and how it looks but okay, this doesn't matter. I installed the NVidia web drivers following all the procedures and it was running pretty smooth, but one OS...
  2. FranckTheMiner

    [Lenovo Y50-70] Built-in webcam not working?

    Hey, I've recently managed to install my first Hackintosh (YAY ME!), and I've gotten it to work properly (besides a few things here and there, like usb 3 not delivering enough power, but that's easy to work around, and the glitch where if you unplug and replug your headphones it glitches out...
  3. PeterQuill

    [Solved] HDD order change after Clover Update

    I previously had an issue with booting Ubuntu 18.04 (LUKS disk encryption) and Windows 10 (VeraCrypt) with Clover, due to issues with certain UEFI drivers. You may notice that loading APFS drivers will change the way your system sees your HDD layout, though both respective bootloaders should...
  4. klm716

    Infinite reboot when NVIDIA web driver is selected

    Hi everyone, So from a few weeks of trial and error, I figured out why my hack keeps getting stuck into a continuous boot, When ever both, "Use NVIDIA WEB drives" and "InjectIntel" are selected it gets stuck in this loop. (See Photo) I only works if I deselect them both, but then I can't...
  5. QueenCoco

    Problem Lenovo Legion Y920

    Hi, Im trying to get my laptop to work correctly. The problem is mostly post-install. I get it to boot without a USB-stick, but only when in Clover Boot Menu enable "Dell SMBIOS Patch", "Disable KASLR", i had to to the same to install. When i enter MacOS there are some graphical glitches at...
  6. Walucard

    HDMI port Produces Scrambled screen

    Morning, fellas. I've had this problem for a month now, just getting around to asking you guys about it. I've got a High Sierra hackintosh with the radeon 6870 Reference card. The DVI Ports work fine, I'm using it with one monitor, and the HDMI USED to work fine on my 42" Samsung. However...
  7. Jbieber2

    USB boot drive looses power during 1st install Sierra

    Hi all, Used hackintosh for years, but this is my first build. Trying to install Sierra 10.12.5 but cannot get past initial installation. Made bootable USB, adjusted bios settings according to installation guide, so far so good. But when choose to boot Mac OSX from Clover boot screen...
  8. Infernobyrd

    Get through the bootloader and hit kernel panics

    I was trying to find some support about dual booting my pc with windows and OSX and I had everything figured out until I get through the bootloader and hit a kernel panic. Here's my specs: Mobo: Asus Z97-E USB 3.1 CPU: Intel i5 4690k GPU: GTX 970 RAM: 16GB (2 x 8gb) corsair vengeance ddr3 pro...
  9. asheinfeld

    [Solved] Updating from El Capitan to Sierra

    Hello there! I have used El Capitan and other OS's in the past with almost no issues, and then I saw that people were updating to Sierra easily so I gave it a try, **but it always gets stuck in the installer screen**. The installer gets stuck at this point...
  10. cyberdemon209

    No Entry Circle during installation. How do I know what to fix?

    Setup: Gigabyte z170MX-Gaming 5 EVGA GeForce GTX 970 Intel i7-6700 Samsung 850 EVO M.2 SSD Team Dark 16gb DDR4 RAM TP Link N900 Wifi PCI Adapter Seasonic 520w PSU A friend of mine with the same build, with the exception of the RAM and PSU used this guide, and had a successful build...
  11. dfghaerkxfj

    Sierra Install reboots during 2nd part of install...

    Hi, Threw together my first desktop, and first hackintosh today. Unfortunately, after the first part of hte install (when the computer reboots for the first time) i cannot seem to get past a certain stage of the second part of installation. I cannot finish installing Sierra before the computer...
  12. Blackwolf008

    Razor Blade 2015 Intel HD 4600 No Graphics Acceleration

    Followed Rehabmans guide to installing the graphics Accelerator. I have tried countless hours with no success. Here is the guide that I followed http://www.tonymacx86.com/threads/fix-intel-hd4200-hd4400-hd4600-mobile-on-yosemite.145427/ I first went into /Systems/Library/Extensions and...
  13. notreallyved

    Hackintosh Not Using Nvidia Drivers

    Hi All, My Hackintosh won't boot up with the Nvidia drivers for some reason. After installing the drivers and checking the option to use the Nvidia drivers (not the OS X native ones), I restarted and when I checked the Graphics Drivers in System Preferences, the OS X Native Drivers were selected...
  14. receivemusic

    Help recovering data from hybrid sshd

    I had some trouble installing Windows 7 through Boot Camp but finally managed to fix it. All I had to was unplug any other drive to format and install the OS correctly. The case was left open during the process since I figured I needed to plug the Mac drive back in soon either way. I made the...
  15. ericemery

    Multibeast installation failed

    I have installed el capitan successfully on my computer (I did have to use safe mode but it fully installed). Now I am trying to run multibeast and it is saying installation failed. Here is my multibeast log. Any ideas? 04/26/16 12:32:26 - Starting MultiBeast 8.2.1-20160425 04/26/16 12:42:57...
  16. receivemusic

    EVGA GTX 750 Ti FTW Disabled Graphics Card

    I can never boot up my hackinstosh without entering the nv_disable=1 boot flag. I've already installed the latest web driver (346.03.05f01) and can't use my graphics card. If I don't enter the boot flag, then the PC just starts back up to the Clover menu. What troubleshooting do you guys have to...
  17. Hamsterdam

    El Capitan install - no Utilities menu or Disk Utility

    [SOLVED] El Capitan install - no Utilities menu or Disk Utility [SOLVED] Hi all, Brand new to building pc's, much less hackintoshes, have someone with me who's built one before. I haven't been able to find a problem/solution like mine anywhere on the forums so I hope I can gain some...
  18. jsam1993

    Reboot Loop after upgrading to El Capitan, Kernel Trap 0xffff88115d6a9a

    Hi, I'm having some real trouble after upgrading from Yosemite (clover) to El Capitan, I managed to get past the first step and install El Capitan, yet now when I go to boot it shuts down almost instantly. I managed to get a few pictures, one showing without nv_disable=1, one with. I'm fully...
  19. jbhul

    Just displays the no sign...

    Hello, this is my first hackintosh with my new computer and its giving me a bunch of errors. Build-MSI Z170A Gaming M7, i5 6600K, ddr4 corsair 2x8, i'm trying to load mac osx on a usb 3.0 flash drive but also have a 500gig sata hd if i can't do the flash drive. i used the latest unibeast and...
  20. tigerluye

    Yosemite Install Failed/Stuck

    Hey everyone, I'm sure this is asked several times, but I've spent a lot of time searching for forums that could hold the answer. I used UniBeast, made the USB, etc. etc. but upon install, the loading bar will get stuck around 40% or so. If I'm in verbose, it gets to this point: So far all...
Top