signal

  1. kuba2102

    Poor Bluetooth signal

    Hi. I had problem with my bluetooth ever since. I have Broadcom 20702B0 native WiFi/BT card with an adapter. Wifi works well but could better to be honest, but my BT range is a joke. I must keep my devices within 1 meter range from the antenna. Originally the adapter came with 4 mountable...
  2. OriginalName

    Can't get NVIDIA graphics to work

    Hi, I've been trying to get NVIDIA graphics to work for a while now, but I just can't find what's wrong with my configuration and setup. I'm on High Sierra. Computer specs: Motherboard: Gigabyte H97-HD3 GPU: NVIDIA GeForce 750 Processor: i7 4790 I can boot up just fine without enabling NVIDIA...
  3. markmcleod50

    Display Port, DVI No Signal GTX 960 High Sierra

    I have two monitors. The GTX 960 has 3 display ports, 1 HDMI and 1 DVI. I can get signal from the HDMI to either of my two monitors but cannot get a signal from the DVI or display port. I'm using Lilu and NvidiaGraphicsFixup. Under 10.12 I used AGDPfix but have not on this clean High Sierra...
  4. hatchtherat

    ongoing Monitor problem - help

    Hey there, I am so happy with my hackintosh build but I have got extreme problems with my monitors. I hope anyones got an idea what to do. Before I start Don't wonder why I could try so many monitors, I had some of them at home and some of them I have ordered online. So, I have installed my...
  5. jimihat

    Monitor needs power cycle after boot up

    Hi All I've just installed Sierra and its pretty much working perfectly now. One very odd thing is that when the system boots my monitor is black, if I switch it off then back on again I'm at the login page. I'm hoping this is an easy issue to fix, it's not the end of the world but it would be...
  6. billyb

    No signal detected - computer turns on but no display output

    I have built a computer (over a year ago) which I originally put yosemite on, which i replaced with Windows 10. However I have now accidentally deleted windows 10 off my hard drive (clever, i know) and i wish to put sierra onto it now. I have a usb with sierra created by unibeast ready to use...
  7. byasm32

    Install Sierra with UniBeast7.0...black screen(lost signal)

    normal install in first step, everything seems good and smooth. reboot after install progress done I got a black screen(no signal) except safe mode. ...never happen in 10.9, 10.10, 10.11.... I don't know how to fix...plz help me. thks!!!! cpu:i7-4770 mb:z87x-ud3h graphics:asus r9 280x directCU...
  8. w84u2cy

    Boot Monitor Issues

    Hi, After installing Yosemite, I installed Multibeast tools and Nvidia graphics drivers and rebooted. Now when I boot with "-v nvda_drv=1", It almost fully boots into yosemite but then monitor loses signal. The computer stays on and seems to run fine but I can't get and display to show up. Any...
  9. manchar

    NO monitor signal an keyaboard power after maverics installation

    After years of trying I finally managed to install mac os x (maverics) on my hackintosh. After the multibeast installation I rebooted the system and it never worked again. After the first reboot I entered the bios and I disabled the turbo mode and also I set the limit of the cpu fan to 300 rpm...
  10. Juiceton

    Webcam Black Screen

    Hi, I have my hackintosh working 100% except the webcam outputs no signal. I have tried two webcams (Logitech Quickcam Pro 9000 and Creative Live! Cam Sync *both are UVC if i recall correctly) and both show only a black screen in photobooth and skype. The webcams are recognized by the system...
Top