rme

  1. FactorySounds

    RME Raydat Pcie problem...

    Hello, Yes I see that this sound card is on " confirmed audio' interfaces" list here, but I have problem to get it on my new machine, - 8700k/Gigabyte Z370 Aorus Gaming 7/HighSierra. It is not recognized in hardware list and automatically not shown also as audio device. Latest RME driver 4.10...
  2. bendylegs

    RME Fireface 802 over USB not showing up in audio

    I have an RME fireface 802 that I'm trying to use over USB. It shows up in system information but not in audio devices. My mobo is a GA-z270x-UD5 and I have the built in 1220 audio working via AppleALC + lilu. Any ideas where to start? I'm in 10.12.6
  3. krikor

    M-ATX build for Audio with Gigabyte Z270M-D3P

    Hello, After making some research and with the intel from @Jamesbond007 I got the global idea for my build. Gigabyte GA-Z270M-D3P GC-Alpine RIDGE Pcie thunderbolt Intel Core Kabylake i7-7700K AMD 5770 or GTX1050 video card Corsair H60 cooling fan. Ballistix Sport LT 32Go Kit Corsair PSU CS550M...
  4. StoicMeerkat

    Hack Pro build for Pro Tools 11

    Hi Guys, I'm getting ready to pull the trigger on building my first hackintosh and was hoping to receive the forum's blessing first. This rig's main purpose will be to run Pro Tools 11 with my Digi 003 rack as an interface. Down the road, I hope to install an RME AES32 card to replace the...
  5. weezul

    iDell 8300, OS X Mavericks 10.9.1, RME RayDAT w/ Steinberg UR824, Pro Tools 10.3.8 success.

    Pretty much does what it says on the tin. Even though they say don't install the newest update on Mavericks... solely for the fact you can't uninstall it again AFAIK... it's working like a dream for me at 32 buffer settings... Big sessions... and even running sessions on a NTFS drive with the...
  6. Slickademo

    Sata 3 compatibility

    Hey what's up, first off thanks for all the tutorials and help in advance. I recently got my first Hackintosh running and I have a few questions. Specs: GA-X58-UD3R rev 2.0 mobo i7 980 CPU 24 GB corsair vengeance ram Seasonic 80 plus platinum 860 watt PSU Corsair force gt 120 GB ssd...
  7. mario__c

    Fw0 does not appear

    Hello all, I have installed my OSX in my PC successfully, but I have a problem. When I run IFCONFIG it only appears the following: lo0: flags=8049<UP,LOOPBACK,RUNNING,MULTICAST> mtu 16384 options=3<RXCSUM,TXCSUM> inet6 fe80::1%lo0 prefixlen 64 scopeid 0x1 inet 127.0.0.1 netmask...
Top