reboot loop

  1. tfloyd

    About to try to upgrade from Sierra to High Sierra (again). Have a few questions.

    Hi All, So, I tried to upgrade from Sierra to High Sierra last night and failed. I followed the instructions here: https://www.tonymacx86.com/threads/update-directly-to-macos-high-sierra.232707/ Things seemed to be going smoothly until I reached the point where the installer needed to reboot...
  2. AdrianTucker

    Solved > 1 Year Hackintosh without issues suddenly does not boot

    Hello, I have not much experience in the hackintosh world, I built mine following guides at tonymac with detail. I built my Hackintosh a year ago under High Sierra, then I uploaded to mojave, everithing working fine! Today as every single day I turned it on and started working in my stuff...
  3. NoodlesDragon

    Mojave Installation Reboot

    Hi all, I've been having a problem with this for a while, and hope someone can help shed some light on this (still relative beginner, bear with me). Recently i've tried to update and reinstall my Hackintosh computer with OSX Mojave using Clover Bootloader. Made a bootable drive and plugged it...
  4. Fabianhansi

    Mac Os High Sierra keeps rebooting after working install

    Hey Guys, after successfully installing mac os high sierra and updating it to the last version it first worked perfectly fine. Now it just keeps freezing 2 minutes after logging in. Without debugx100 it reboots and verbose mode doesnt show me anything either. However, I need debugx100...
  5. durhamaustin9

    Dvi-i Causing Reboot Loop

    So I've recently made the update from 10.13.5 to .6 on my hackintosh. Previously on .5 everything worked perfectly fine, but when I updated to .6 I found myself having to troubleshoot a reboot loop. After many hours of trying different things I found that when I boot using HDMI everything works...
  6. elfcake

    Multibeast 10 and High Sierra 10.13.1

    Will the new Multibeast 10 work with the High Sierra 10.13.1? I realize that this may be a foolish question but I am about to dive in (once more) with an install onto an NVMe Samsung 960 EVO 250gb The EFI>kexts>10.13 partition on the install drive does not have any kexts in it. I am guessing...
  7. allfootageisarchived

    [SOLVED] Sierra Reboot after Multibeast and NVidia Web Driver Install

    Hello, I first must apologize to anyone who reads this as I offer full disclosure and admit that I am in no way literate in computer coding or computer building as many of you are. I am just starting to dive into building computers and after successfully building a PC a few years ago (and with...
  8. bt993

    [SOLVED] Reboot loop after OsxAptioFixDrv2 after BIOS update

    Hi, A couple of months ago I built a hackintosh for a friend. Here are the details: Motherboard: Gigabyte - GA-B150M-D3H Processor: Intel - Core i7-6700K Graphics card: Gigabyte - GeForce GTX 960 I managed to get everything up and running with clover, until he performed some updates a couple...
  9. clabella608

    [Solved] El Capitan Boot Loop after Migration Assistant

    Installed El Capitan and it was working fine, then I used migration assistant to import all the data from my old boot drive. It must have brought a bunch of unnecessary Kexts with it, because after restart it was stuck in a boot loop. Tried running the boot arg cpus=1 and it still was in a...
  10. CarryATowelAlways

    Sierra 10.12.5 Random Reboots

    So I finally took the plunge and upgraded from Yosemite (Chimera) to Sierra 10.12.5 (Unibeast/Clover). Overall, things look good. Audio, video divers, and usb seem to work fine thus far. Ethernet can be a bit slow to load sometimes, but usually comes within a minute max. The thing I can't...
  11. Burtamus

    9470m Clover keeps rebooting to clover setup screen

    I have tried and tried to get clover up and running on my HP 9470m to no avail. I have set the BIOS to as close as the El Capitan setup guide states, but after i click boot external to OSX, the apple logo comes up and it just reboots back to the Clover boot screen. I am unsure of what kexts...
  12. trexjames

    REBOOT LOOP - Sierra 10.12.5 - MSI 1070 Pascal

    MSI H170A GAMING M3 MSI GTX 1070 ARMOR INTEL I7-6700 32GB RAM I recently got an MSI GTX 1070. I was using a GTX 770 and it worked perfectly. I created a fresh install of Sierra 10.12.5 and have installed the latest web drivers/cuda. When I have my GTX 770 plugged in, the boot to macOS goes...
  13. Xyla

    Cannot get Snow Leopard to run on Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3

    Hi, this is my first post here but I've been using this site's guides and software for a few years now. I successfully used a Mavericks/Yosemite Haswell machine without issue, but now I have decided to build a Snow Leopard machine and it is not going well. I am using a Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3...
  14. AnttiV

    Installs fine, afterwards *weird* issues.

    Hi. I have a "nice" problem for you all :D I have a Lenovo ThinkCentre M19p Desktop (not tower) model. With i5-2500 CPU, 16Gb 1333MHz DDR3 RAM. I had 10.10 running "perfectly" (well, you know. As far as) on this machine for almost a year. Then I got a SSD from my brother and decided that I'll...
  15. jaccovdwijgaart

    El Capitan on x58 AsRock Extreme (1) reboot loop

    Hi all, I am trying to install Mac OS X El Capitan on my PC And just like with most of you it doesn't work the first time :( what it does: bios boots clover on screen i go to "Boot Mac os X from Untitled" in verbose mode it says "_" on screen for like 7 seconds Than there are a bunch of...
  16. htek41

    Kernel Panic/Reboot Loop after GTX 750 Ti (FTW) Install

    I have been experiencing a kernel panic/reboot loop after installing an EVGA GTX 750Ti (FTW). I have tried disabling the Nvidia graphics drivers using the "nv_disable=1" boot arg, but that has not worked. I am only able to successfully boot and get to the desktop using Safe Mode. I was able to...
  17. tobiaslewinzon

    El Capitan - GTX 980 Nvidia Web driver reboot loop

    Hello guys I have installed the correct Nvidia web driver for my OSX El Capitan install. The boot goes just fine, but the computer reboots just before reaching the log-in screen. It is evident that this is a graphis issue, because i can boot successfully with nv_disable=1. I have tried all the...
  18. rav3lo

    Issues installing "El Capitan 10.11.3" on z77x up5th! Stuck in an infinite Reboot Loop

    [SOLVED] Issues installing "El Capitan 10.11.3" on z77x up5th! Stuck in an infinite Reboot Loop Hello everyone, SEE UPDATE AT END OF POST Im currently out of hairs in my head to pull since ive been trying to install "El Capitan" version 10.11.3 on my Hackintosh for the past 4 days and ive...
  19. jamie763p

    [ISSUE] Reaching Installer on Gigabyte Z170X-UD5-TH with GTX 970

    Hi there, First things first- I have read and attempted most of the solutions on the 'Big List of Solutions' page, I'd be appreciative if people didn't just link me back there! Secondly, I am a fairly experienced hackintosher, and having tried most of the usual tricks in the book with no luck...
  20. speedofast4749

    REBOOT LOOP fresh el capitan clover install successful, until using migration assistant to transfer

    So here is what happened. I wanted to upgrade to el capitan and clover, so I made a boot drive, backed up on an external time machine my chimera yosemite and started clean. In the fresh install the only problem I encountered was another boot loop, which was fixed by installing the correct nvidia...
Top