realtek alc1150

  1. Bavalia.Piyush

    MSI GTX 760 Chip 7mb on Catalina + Realtek ALC1150 issue

    Hi, My build is MSI H87-G43 Gaming motherboard Intel i3 4th Gen Dual Core 16gb Corsair DDR3 (4+4+8) MSI Geforce GTX 760 2gb SSD 1 WD (Already Have High-Sierra) working fine since more than 2 years SSD 2 Kingston (on which Catalina clean install has been done) I don't what went wrong in...
  2. vivavideri

    Miscellaneous Audio Questions

    Before I go digging madly into the forums, I had a few questions. Some may be a little broad but I also have some troubleshooting to do and wanted to learn WHY it happens as well as HOW to fix it. The more recent updates and solutions seem to be buried far into older posts. I'll gladly assist in...
  3. n0vic3c0d3r

    No sound from built-in Realtek ALC1150 in El Capitan

    I am using Gigabyte GA-Z97X-UD7 TH having Realtek ALC1150 sound card. The output devices (audio out and S/PDIF optical out) doesn't work. It used to work in Yosemite with AppleHDA.kext. I have copied the same kext to EFI/CLOVER/kext/10.11 folder. Still built-in audio doesn't work. I tried...
  4. burhan07

    Yosemite 10.10.1 Realtek ALC1150 & Creative SoundBlaster X-Fi MB3 audio not working

    Hi, I have Gigabyte Z97x Gaming 5 main board & intel i5-4690K CPU. I am installation success yosemite 10.10 and 10.10.1 upgrade . it is lastest version. I have only problem audio driver not work. I tried but it did all RealTek kexts I am using clover UEFI bootloader lastest version...
Top