Contribute
Register

qe/ci

  1. chirionutz

    QE/CI acceleration with Ati 5470m gpu in Mojave OS

    I want to ask if it is possible to get full qe/ci with this gpu in Mojave OS? I managed to get fixed the resolution (HD) only for my Dell 3010N laptop, but the os is very slow. I attach the clover folder and clover configuration for a better idea of my build. The problem is that vram only...
  2. kevinkochatt

    Can't figure out QE/CI for intel HD4600

    I have tried everything but QE/CI for Intels HD4600 just won't work on my machine, help would be appreciated. I have attached a config.plist that I currently have, it won't boot for some reason with the intel graphics options, I have to boot with my clover USB to get in to Sierra. FakePCIID...
  3. mario9511

    How To do to run a Nvidia GeForce Gt 210 with QE/CI on High sierra?

    I have this graphic Card, that works and let the system start , but I can't see Video in high resolution, and many lights appear when i use the system, it's really annoying! I have installed both nvidia web drivers and other kexts, but the problem is always here... The sistem notice me an...
  4. 8BitHusky

    QE/CI problem on 710

    Hello, am running sierra on a optiplex 780 with a pny gt 710. I followed a step by step guide here. My machine boots fine and actually shows that the pny 710 is recognized I have attached a link with proof. My issue is when I am doing anything that relates to video it artifacts and slows alot...
  5. eob2000

    Cannot get HD3000 working (Not native res, No QE/CI)

    Just got High Sierra installed on my Dell Inspiron 17R (N7110). Got everything up and running except trackpad and graphics, trackpad should be easy enough to get working so i'm focusing on graphics. The CPU is an i3-2350M with Integrated HD3000 Graphics, now as far as I can tell these should...
  6. josecarlos3007

    HD4000 Hardware Encoding

    Hi, im new here, i would like to know how can i enable Hardware Encoding on my Hackintosh, i've tried a lot of stuff including dsdt patching, graphics injector via clover, and BIOS Settings. My Hack Specs: Motherboard: Asus P8H77-M Pro CPU: Intel Core i7 3770 @3.4Ghz (Non k) RAM: Kingston...
  7. fivos1996

    [solved] QE/CI on Quadro NVS 5100M - Is it possible?

    Hi guys. A friend installed Sierra on a old HP Elitebook with a 1st gen i5 and a Quadro NVS 5100M GPU. The problem is that we can't get graphics acceleration working on this card. It gets detected with Inject Nvidia = True but still no QE/CI. I don't know if this card is supported so that's why...
  8. Fran122157

    [solved] Inspiron I7378 HD620 no graphic acceleration

    Hey, I'm currently trying to install macOS Sierra on my laptop. Following Rehab's clover guide led me to a successful installation with the following things working Usb ports (including USB-C and the possibility to use dell's dongle to use ethernet and replace wifi until I can get a broadcom...
  9. muntashir

    [solved] Installing macOS Sierra on Kaby Lake (HD620)...

    Hi, I have recently bought a brand-new Dell Inspiron 15 5567 (i3-7100u with HD620) notebook, and trying to install macOS Sierra ever since. But some study (basically this guide from @RehabMan and this thread), I was able to install 10.12.5 (on a external HDD for testing purposes). But following...
  10. fivos1996

    So I tried my impossible Intel HD 5500 on Yosemite...

    After months of trying to fix the QE/CI on my Broadwell HP 250 G5, I still can't get it going. On El Capitan and Sierra it freezes on [IGPU] Graphics acceleration is running....etc and it gives me random kernel panics on hfs.kext and com.apple.bootcache. On Yosemite, here's what happens: I...
  11. ibutera

    Intel HD4600 5MB problem.

    Hi, On the system info I get Graphics: Intel HD 4600 5mb and no qe/ci My Laptop specs: Lenovo G710: Intel Core i7-4712MQ CPU @ 2.30 GHz Ram: 8GB NVIDIA GeForce 820M & Intel HD Graphics 4600 It would be nice if someone could patch my dsdt.
  12. asdfqaz

    Fixing HD 4600 'snow' problems

    Hello everybody, I have found a way to fix those irritating 'snow' effects while using the i7 4790K's integrated HD 4600 (I have not tried with other processors, so it may not happen if you are not using a 4790K). Requirements:- 1. A working El Capitan install using Clover. Steps:- 1...
  13. asdfqaz

    [GUIDE] How to remove HD 4600 'snow' effects

    Hello everybody, I have found a way to fix those irritating 'snow' effects while using the i7 4790K's integrated HD 4600 (I have not tried with other processors, so it may not happen if you are not using a 4790K). Requirements:- 1. A working El Capitan install using Clover. Steps:- 1...
  14. jake2141

    Update 10.11.4 Intel HD 530

    First off after I heard about the fact that 10.4 contained skylake graphics frame buffer I decided to install the update. I also swapped the older config.plist that i had which was for intel HD 4000 I believe for the newer one for the HD 5xx series from RehabMan. I ran into the problem where it...
  15. NicoM4491

    [SOLVED] Intel hd4600 issues!!!

    Hi, im not new to the forum as reader, but this is my first post, i succesfully install el capitan and yosemite in several pc's and notebooks, im a medium hackintosher, a friend of mine gave me his pc to install el capitan, i success, with vanilla usb method with clover, the problem is i can't...
  16. EmcDog

    GTX 970 not at full QE/CI

    So I had a successful install of El Capitan but my graphics card is not at full QE/CI and I have no idea how to accelerate it. Also in the about this mac section my graphics is shown like this Nvidia Chipset 3GB how can I make it show my graphics card correctly I have downloaded the graphics...
  17. EmcDog

    GTX 970 Problems Post Install

    So I had a successful download of El Capitan but my graphics card is not at full QE/CI and I have no idea how to accelerate it. Also in the about this mac section my graphics is shown like this `Asus GeForce GTX 970 0 MB` how can I make it show all the VRAM that my gpu has? I have downloaded...
  18. Dopabo

    Intel HD 3000 only sometimes QE/CI

    Hi, I've (more or less) successfully installed OS X 10.10.5 on my Acer Aspire V3-771 using Clover. Since more than a week I try to get my integrated GPU working. My problem is, that Clover boots sometimes with QE/CI and sometimes without! Also the installed Theme is not shown at every boot...
  19. wnbarbe

    Need help with Mountain Lion and XFX Radeon HD 5450!

    Hello, i need help with my graphics card. it works through HDMI but only shows as a 3mb card in the mac info, im not sure what kexts i need for full support of this card. any help would be much appreciated!
  20. insurgensy

    EliteBook 8460p QE/CI problem

    Hello community! I have installed Yosemite on 8460p using awesome guide from here. HP Probook Installer worked like a charm and I got fully working system. Now to the point. After some hours of usage (or after reboot) graphic acceleration on freshly installed system stops working properly...

Top