problems

  1. jackthehackin

    GA-Z77N-WIFI hackintosh audio and video problems

    i just installed OS X Snow Leopard 10.6.3 on my hackintosh i used easybeast ands the DSDT from the Database my audio works but just sounds really bad also i cant change mine resolution it is stuck on 1024x7xx(i dont exatctly remeber i will change it soon) at system defnitions it says i have...
  2. fudgesiclefilms

    White screen on Boot? Mountain Lion

    Hey guy I am new to hackintoshing and recently built one here are my specs i7 3770k geforce 640 16gb ram gigabyte H77-DS3H What options should I be selecting in multi beast and what version of multi beast?
  3. skuda

    z77p-d3 vs z77 extreme 4

    z77p-d3 vs z77 extreme 4. need help please Hi all. im new to hackintosh so i need help to choose from these 2 mobo because they are in my price range. Based from my research, here is something that i understand from this two mobo. z77 extreme 4 lan = need to use the broadcom57781 kext using...
  4. DriftBlade

    Problem with Mountain Lion Post-Installation

    I have just installed mountain lion on my hp pavilion dv5 following the guide. When i restart without pen drive, the keyboard doesn't work. Can someone help me?
  5. treyfh

    No audio after updating to 10.7.5

    Hello all! I have a Hackintosh built for me by a colleague. After accidentally updating to 10.7.5 I'm having issues with my audio driver. As a matter of fact when I go to the audio preferences, it shows no audio driver at all (No output devices found). My system information says that I have...
  6. woktov

    Can't Get UniBeast to Install Moutain Lion

    I cannot get UniBeast to install Mountain Lion. Here is what happens: I boot into UniBeast I select the USB drive that UniBeast is installed on It sends me the message: bad display configuration block signature (0x55555555) nvidia rom patching failed Then the Apple gray loading screen...
  7. tioking

    Problems with my ethernet?!

    I have a problem for a while. I can´t find the driver for my gigabit ethernet card. There are two ethernet ports on my pc. Probably an Intel and a Marvell. But by BIOS says that there are two Marvell ethernet ports? It is onboard on my Asus Maximux Extreme with socket 775 It is Intel x38/ICH9R...
  8. scottperezfox

    Cannot reach OS X Installer, "Still waiting for root device."

    [SOLVED] Cannot reach OS X Installer, "Still waiting for root device." Built my first machine using the guidelines on this site, but I've hit my first glitch and need the help of the community. Here's my hardware configuration: Processor: Intel IvyBridge Core i7-3770K Motherboard...
  9. elvisatthewheel

    Z68 UEFI Issue

    Hey guys, I did a search and didn't come up with much as far as this goes since the official UEFI is fairly new. About 2 days ago I decided to take the plunge and update my Z68X-UD3H-B3 board from BIOS to UEFI since it was out of the beta stage, and honestly everything went quite smoothly...
  10. Ryan1Twice

    No Network Cards Working

    I had the D Link DWA 556 network card working perfectly but then kernel panic. So I wiped the drive and started over (only had it running for a couple days) but now I can't connect anymore. I have a dual book and windows is the same. I tried installing the driver but that was no help. It...
Top