postinstallation

  1. thekrya

    << Solved >> Nvidia GTX1050Ti didn't work in High Sierra 10.13.6 (17G65)

    Hey, I'm trying to install my first hackintosh on my PC: --------------------------------- CPU: i3 3220 Ivy Bridge @3,30 ghz Motherboard: Asus H61 UEFI RAM: 8GB 1333mhz GPU: GTX1050Ti External USB drive 1TB (where system is) --------------------------------- I install hackintosh but my GPU isn't...
  2. brownknee

    Ethernet suddenly stopped working after 4 years

    Hello, I've had my hackintosh up and running smoothly, with no issues whatsoever for the past 4 years. It is still running 10.10.1 because it worked for me (if it ain't broke..) I haven't had any problems with any of my current/new software or hardware until now. All of a sudden, my whole...
  3. tomvtennis

    Lenovo Z-50 (Sierra Post Install) Issue with BraveKnight Make File

    Hello! Below I have provided a screenshot of the message I receive from terminal when I attempt to use the brave knight make file in the following folder. https://github.com/RehabMan/Lenovo-Z50 Thanks in advance! -Tommy
  4. be7

    Installation on Lenovo ideapad 100 15IBD

    CPU - Intel Core i5 5200U @ 2.20GHz Broadwell-U 14nm RAM - 8 GB DDR3 MOTHERBOARD - Lenovo nano 5B6 (U3E1) GRAPHICS - Generic PnP Monitor 1366*768 Intel HD Graphics 5500 Device id - (8086:1616) HDD - 1 TB AUDIO - conexant smartaudio hd WIFI - 1x1 11b/g/n...
  5. paulvert

    Help...Sierra Gigabite GA X79 UD5 > AppleKeyStore stuck!

    Hello guys! first of all thanks to everyone works on this website .... I have this machine: MB: Gigabite GA X79 UD5 CPU: intel core i7-3820 cpu 3.60ghz 4 cores + Watercooling processeur Corsair 32gb(4x8) ram 1600mhz DDR3 Corsair Vengeance VC: asus Nvidia GeForce GT 640 2gb SSD: Samsung SSD 850...
  6. SebiiTV

    Asus K751LJ Post installation problems

    GRAPHIC/SOUND/TOUCHPAD&KEYBOARD/CLOVER - all of that don't work nor I can't seem to install them correctly. I cannot find a kext for my WIFI Atheros nor for ethernet, gtx 920m or sound HELP PLEASE!
  7. v3nk47

    Should I choose UEFI Boot Mode or Legacy Boot Mode in Multibeast setup?

    I've installed sierra everything worked fine after I used multibeast and set UEFI Boot Mode in quickstart and selected all the drivers then the system didnt boot from the hdd directly? is there a problem with UEFI Boot Mode? should I choose Legacy Boot Mode? My spec is Core 2 Duo with 4Gigs of...
  8. killkrt

    [?] Help on understanding post-installation process

    [Solved] Help on understanding post-installation process Hi, Maybe it's me, but even if I read a lot of posts and guides on this forum, I didn't get how the post-installation works, or maybe I fell that I didn't get in the real essence. :oops: I'm using Multibeast v8.0.1 and I saw that there...
  9. zstreeter

    First build: Multibeast selection for i7 integrated graphics? NO GPU

    This is my first post and I am proud to not bother you all until the "post installation" phase. But I hit another wall that is literally hurting my brain. I just built my first hackintosh build with the following specs: -CPU: Intel Core i7 3770k (not over-clocked) -MB: Z77x-UD5H -GPU: NONE...
  10. ericg

    First computer/hackintosh build. Noob questions.

    Hey everyone, first time poster. I finally got my hackintosh up and running yesterday on Mountain Lion. I ran into some issues before the OS was installed and some after it was installed. If anyone can help me I'd appreciate it. First, here's my build. Gigabyte GA-Z77X-UD5H Intel i7-3770k...
Back
Top