post installation problem

  1. Aurash

    Netflix not working - any ideas?

    Hi, I tried to fix it with this command line: defaults write com.apple.AppleGVA forceATI -boolean ye To enforce my hackintosh to use my AMD GPU for video decoding. However Netflix still gives me an error code, although WhatEverGreen is installed and iTunes Trailers are working so I assume that...
  2. Ranino

    Cannot update from 10.14 to 10.14.3

    Hiya I have been trying to update from 10.14 to 10.14.3 for a while now but without any luck. I even downloaded the combo and installed directly. It just installs, reboots and loads directly into 10.14 all over again. How can investigate what is happening? Thanks!
  3. im.sonubharadwaj

    HP 15-be002tx Compatibility Support

    Hello Guys Out there. I'm a complete Beginner to Hackintosh. But a little bit of experience in handling the installation. I'm having a HP Notebook and below are the Detailed Specification of it: Model : HP 15-be002tx Processor : Intel® Core™ i5-6200U with Intel® HD Graphics 520 (2.3 GHz, 3 MB...
  4. WillBerner

    [Solved] Cannot access config.plist on installed High Sierra Hackintosh Pro.

    I'm having two problems, and I'm trying to solve one to help me troubleshoot the other. I have successfully downloaded and installed High Sierra onto my Hackintosh and updated some of the drivers, but when I went into Clover to configure other flags and kexts I must have selected one that...
  5. RandyBoBandy

    Intel HD 530 Graphics

    Hey Everyone, I'm currently posting this on my new Hackintosh! Just about everything works that I've tried so far other than the internal graphics. The screen keeps tearing and ripping and is just unpleasant in general. Since i have the i5 6600k it should be Intel HD 530 graphics but the...
  6. Garyloffler

    Multibeast does not change config.plist

    I had my system working but the video was not quite right. I determined the correct video driver for my motherboard and created a new startup list using Multibeast but it not only failed, but now I have to manually reset both the USB and Graphic Injection options at start up. When I save a...
  7. nigerianman

    R9 270 7MB of VRAM

    I freshly installed a new version of sierra on my hackintosh and I injected fakeID but it still shows up as 7mb of VRAM. Here's a screenshot: Help needed!
  8. jsproule899

    My GTX 780 with 0 MB Vram??

    i dont know if os x mavericks is actually not detecting the vram or its just not seeing it but yet still using it? has anyone else had this problem? i am using the nvidia web Specs: i5 3570K Asrock Z77 Extreme 4 8GB Corsair Vengeance Asus GTX 780 DCUII OC 128GB SSD(windows drive) 500GB...
  9. geekjango

    Distorted Screen after Multibeast (ASUS Maximus v Formula)

    Hi Guys, This is my first post on tonymacx86 and first Hackintosh build. I am running into only one trouble for last few days. After successfully installing Mountain Lion everything was running perfectly. Problem starts here -------------------------------------------------------------------...
Top