performance issues

  1. mk347

    z390 Pro WiFi Power/Performance Issues, can't wake with bluetooth, Big Sur

    I'm running Big Sur 11.3.1 on a Gigabyte z390 AORUS I Pro Wifi, i7-9700k, 32 GB RAM, RX 5700 XT Red Dragon. I've gone through Dortania's entire guide and customized all files specific to my build, including all SSDTs. I've even set up CPUFriend hoping that would solve my issue. I have no hangups...
  2. bigmacdaddy69

    Catalina Open Core Performance Issues After Changing Computer Components

    I installed MacOS Catalina via Open Core successfully a few weeks ago, everything was very snappy and responsive. I then realized I needed a Thunderbolt port for Audio Production Interfaces and had to switch my motherboard from an Asus Z490-G to an Asus Z490-A. I swapped motherboards (did NOT...
  3. ArthurianX

    << Solved >> i9-9900K + Asus Z390-I Gaming + RX 5600 XT - poor performance

    Hi guys, I'm wondering why I'm having poor performance with almost EXACT hardware like the successful builds from lele90 and modmike. I've rotated all the EFI's present in those two threads (same BIOS Settings, clearing NVRAM before, or running the EFI from the bootable USB so I don't 'brick'...
  4. incognitokewl

    Premiere Pro SLOWS down i7 8700k 32GB RX 590 nitro+

    Hi guys... I just built an awesome system with the help of this forum. Everything works fine except that in Premiere Pro v 14 while i try to do a simple render (using 5 multi cam 4k 30 fps files), I see that the system slows down miserably... when i check activity monitor CPU loads is only...
  5. Vikindap

    All Startup Apps not responding when internet is down during login

    I am facing this weird issue with my hackinthosh. After boot when I login for first time if my machine doesnot have an active internet connection, then the machine just behaves like it hung. The Startup apps take a lot of time to launch and also they are not responsive, force quitting is also...
  6. rickybschweitzer

    Computer performance (confirmed from GeekBench) not what it should be for these specs

    Hey All, I built my first Hackintosh so that I would have better performance than my laptop, but currently it's only performing at about the same level. I've tried to figure out what to do to fix it, but I'm struggling. I just recently did a Vanilla instal of Mojave. Geekbench has me at a...
  7. bmoag

    Nivida and Photoshop

    I have been using nVidia graphics cards with Photoshop and hackintoshes since Snow Leopard, currently a 970 all updated to the latest/greatest version of High Sierra. In my experience there has been a gradual deterioration of stability with successive versions of OSX and the nVidia driver when...
  8. blaziken584

    [Dual-GPU] UI Performance Issues w/ Monitor Plugged Into Second GPU

    Recently I have wanted more monitors for productivity purposes so I decided on 6 monitors for my setup. To drive these additional displays, I bought a cheap Gigabyte 1060 6GB card and used my EVGA 780 as secondary for 2 of them. 1060 = 4 displays 780 = 2 displays Mission Control and other...
  9. Jippa_Lippa

    Does OS X on a hackingtosh not use the hardware properly?

    Hello. I have been using 10.10.x (from 10.10.2 to 10.10.5) on a hackingtosh with great success, no major issues and only very small bugs (like with USB 3.0 sometimes crashing). With time, though, i started suspecting that OS X on a hackintosh doesn't use the hardware at its fullest; i don't...
  10. wyrdup

    Yosemite Gigabyte Z97x-UD3h-BK + i7 4790k Installation and performance issues.

    Hi everyone, I have (relatively) successfully installed Yosemite on the UD3h board, following the main installation guide as well as this post: http://www.tonymacx86.com/yosemite-desktop-guides/145095-success-yosemite-ga-z97x-ud3h-i5-4690-gtx660.html I am having the following issue: 1) After...
Top