p55

  1. reltm86

    BCM5709C is not detected in High Sierra

    Hi, Recently I have installed High Sierra on my not so compatible Hackintosh: MB: ASRock P55 Pro/USB3 CPU: Xeon X3440 (overclocked to 3.6 GHz) RAM: 8 GB DDR3-1333 (OC 1950) HDD: Seagate Barracuda 7200.10 200 GB GPU: Gigabyte GeForce GTX 650 Ti (not Boost) 2 GB I was post-installing the system...
  2. r0mko

    Legacy Hack: Mojave installer not starting on Gigabyte GA-P55-UD3R

    Hi folks. I'm trying to install Mojave on my father's old PC. Now it runs Mountain Lion 10.8.5, we're trying to create a fresh installation of Mojave on a new SSD. USB stick was created using Unibeast with legacy boot mode, drivers related to BIOS-only systems were installed. We can reach...
  3. TreBass

    P55 Chipset common problems and solutions

    Hello! It is not the first time I've been experimenting with my hackintosh and often I encounter constant problems, which sometimes have to be looked for in a very long time. I believe that these solutions are suitable not only for this motherboard model, but for everyone who has this chipset...
  4. ThermoMac

    Trying to run on old Hardware

    Greetings, I have an old machine I'm trying to recycle into a hackintosh. Here are the specs: CPU: Intel Core i7 860, Lynnfield Socket 1156 LGA Motherboard: MSI P55-GD80 (MS-7581) BIOS V 1.12 Memory: G.Skill, F3-2133C11-8GXL 32 GBytes of DDR3 PC3-12800 Graphics: I have a number of Graphics...
  5. radiogical

    Gigabyte P55 I7-6700HQ Laptop

    Hi, I have a Gigabyte P55 notebook and would like to know if anyone has installed MacOSX on it. I will be needing it for audio production mainly. Any heads up will be greatly appreciated.
  6. sluisga

    USB SSD install not working when moved to SATA port

    Hi I managed to install a working High Sierra install using an SSD drive connected by USB. When I moved the SSD to the SATA port to run the system faster, the drive is visible in the BIOS and even loads the clover boot loader, however once loading after a while the apple boot logo changes to a...
  7. dmzkrsk

    Lags without NullCPUPowerManagement on High Sierra

    I just installed High Sierra on my P55-US3L 1.0, i5 750 and GT 640 All went well but SpeedStep didn't work I read some posts and: - deleted NullCPUPowerManagement.kext from EFI partition - Enabled "Drop OEM" - Enabled "Generate PStates" - Enabled "Generate CStates" Rebooted and: - Animations...
  8. dmzkrsk

    [SOLVED] High Sierra Installer on old mobo (Gigabyte P55-US3L rev1.0) no SATA during install

    Hi. I have and old box with P55-US3L + i5 750 + Intel SSD 240Gb I used Mac Mini with Sierra to build a bootable USB (with the latest Unibiest) with High Sierra installer I changed BIOS (no UEFI here) settings for AHCI, disabled XHD. Clover boots fine Installer boots fine But there are no...
  9. Hexspa

    New Hack - Music and Video - Three Choices

    Hey guys. This is my first post. My name is Michael Carrillo (aka Hexspa) and I've been lurking here for a few weeks. I currently have a 6,2 Mac Mini running OSX 10.8.5 with a 2.3GHz i7 and 8GB RAM. I've been inspired to build my first Hackintosh. I've got a vision on which I'm hoping to...
  10. MrPopman

    [Success] El Capitan 10.11 on Gigabyte GA-P55M-UD4 / MSI GTX 970

    This guide is based on one I previously created for Yosemite on this board and video card. This board is one that I originally installed OS 10.6.3 Snow Leopard on and has remained very stable and usable with the prior OS installs. The things that I have tested and are working are: Dual...
  11. 657028

    Mouse/Keyboard not working in installer, but in clover

    P55 Mouse/Keyboard not working in installer, but in clover Hey guys, I have a USB-P55-USB3 1.0 F5 mainboard, intel i5 760 CPU, gtx 980 I created an USB like explained in the guide, in the bootmenu I can use mouse and keyboard, with nv_disable=1 I can start the installer, but then my input...
  12. stunna

    UniBeast 6.0 and El Capitan Problems with USB on GA-P55-UD3R

    if've created a testing USB with unibeast 6.0 to see if it boots in to my existing yosemite OS. but after booting from USB I can't use my usb devices at the clover bootloader. At the installation of the unibeast I selected legacy support. i tried adding the dsdt to the clover bootloader on my...
  13. tnsplyr

    USB Issues

    Hi all, I have had my setup for about 4-5 years and now want to make the switch to Clover...I have created a Unibeast USB before and have not had any problems. When I use Unibeast 6.0 it creates a USB drive. When I try to load the Clover installer the computer turns on and stays stuck on the...
  14. tragopogon

    Weird USB issues

    Hi all! Just upgraded my Yosemite (with Clover) installation using app, it went smooth, but afterwards I got only one USB port working. I can't even imagine where to look for solution to this, coz everything worked fine on Yosemite. Help me, please!
  15. jarhead2998

    10.10 SUCCESS GA-P55-USB3 (multibeast settings)

    Hello all, this is my first "success" post. Even though Ive had my GA-P55-USB3 (rev 2.0, F8) running since 10.6, I felt this install needed a post because i couldn't find much on older boards, such as mine (1156, BIOS, no UEFI), when it came to 10.10 Yosemite. At this point though, I haven't...
  16. bigsearchindex

    Toshiba Satellite P55-A5200 Laptop as a Hackintosh

    I was able to install Mountain Lion on this Toshiba laptop. However, the sound, wifi, battery, and time are not working. Here is my Toshiba Satellite P55-A5200 Hardware: *CPU= Intel Core i5 3427U @ 1.80GHz - Ivy Bridge 22nm Technology *Graphics= Intel HD Graphics 4000 (Toshiba) *IDT High...
  17. taryup

    Hard Drive Not VIsible In OSX Installation

    Hi there! I've been sitting here in front of the computer for a few days now trying to get Mountain Lion onto my desktop. I've come pretty far but it isn't quite working yet. So, I managed to boot the OSX ML installation. However, when I look in the Disk Utility, the only drive I can see is...
  18. Edw

    [Success but weird] Sleeping well with P55-USB3 on 10.8.2

    Config: Motherboard: Gigabyte P55-USB3 rev1.0 BIOS F8 Display: XFX HD-577X-ZNFC Ver C.3 (Flashed with 090926 HD-577A ROM in order to work with Lion+) (I guess those RAM/HDD/Bluetooth stuff are not important at all, but feel free to ask me) With Multibeast 5.1.2, with simple option like this...
  19. Fleak

    Installed SL, can't update AT ALL, kernel panic

    My setup is: Gigabyte GA-p55A-UD3 rev 1.0 F11 Intel Core i5 750 Gigabyte GeForce 9800GT OCZ agility SSD 120Gb Kingston 2x4Gb 1333Hz RAM Using iboot and installing SL from retail DVD works totally fine, but when i try to update to any of the higher os x (i need at least 10.6.4), i get kernel...
  20. Midsyde

    EVGA P55 SLI - USB Issue (SOLVED)

    Hey Guys, Not sure how many people here have build a hackintosh using the EVGA P55 SLI, let alone still using Snow Leopard, but for over 2 years I have had an issue with my USB ports and have recently fixed them. When I first created the hackintosh I had issues with the USB's reading as...
Top