Contribute
Register

opencl

  1. slimjim18

    HELP! GTX 570 2.5GB stuck at login loop!

    Hi all, I have been struggling to get my first hackintosh up and running. I installed Mountain Lion and the NVIDIA/CUDA drivers, and can only boot in safe mode. It has the proper resolution and is recognizing my graphics card. I tried the Netkas fix for OpenCL but it didn't seem to work. When I...
  2. mazenmardini

    No OpenCL on Mac OS X Lion 10.7.4 with XFX ATI Radeon HD 6850

    Hi, do anyone know to get OpenCL fully working on Lion? I'm using XFX ATI Radeon HD 6850 and I'm getting this error from Luxmark: OpenCL ERROR: clBuildProgram(-11) It's really strange because I thought my graphics card was compatible with Lion and even Mountain Lion. Besides the Luxmark...
  3. slugnet

    Slugnet's Video Editor - GA-Z77X-UD5H, i7-3770k, Gigabyte GeForce GTX 660 Ti

    Slugnet's Video Editor GA-Z77X-UD5H / i7-3770k / 16GB RAM / GIGABYTE GeForce GTX 660 Ti Components Gigabyte GA-Z77X-UD5H Motherboard http://www.amazon.com/gp/product/B007R21JK4/ Intel Core i7-3770K Quad-Core Processor 3.5 GHz 6 MB Cache LGA 1155 - BX80637I73770K...
  4. qb84

    Mouse skips, boot resolution & OpenGL/CL questions

    Hello everyone! At the moment I'm running OS X almost perfectly if it wasn't for the following issues: Mouse cursor: ---------------- Randomly (not all the time) the cursors starts to skip/stutter/jump. Everything else seems to be fine (animation, music, etc) it's just that the mouse is...
Top