nvda_drv=1

  1. Peskyleo

    Clover flag problem (nvda_drv=1)

    So in theory everything works kind of fine. After hours and hours of hacking i finally managed to get my GTX 750 Ti working on my friend's hackintosh. I activated "nvda_drv=1" from clover configurator. There is a problem though: if i boot by pressing "spacebar" on my SSD and deselecting and...
  2. Fernando330

    [Solved] Can't Boot with nvda_drv=1

    CORRECTION: CANNOT BOOT WITHOUT NVDA_DRV=1 OR NV_DISABLE=1 Hey all, I recently just fresh installed El Capitan on my Hackintosh. I was able to go through all of my post-install with Multibeast 8.2.2; however, I cannot boot from clover without inputting either nv_disable=1 or nvda_drv=1. My...
  3. chrisc1

    Nvda_drv=1 causes my machine to reboot half way through the boot loader.

    Hi, I've recently installed El Capitan onto my PCm these are my specs: Motherboard: Mod 1150 ASUS Z97-A CPU: Intel Core i7 i7-4790K Graphics Card: NVIDIA GTX 970 I've been having some huge problems with the nvidia graphics drivers, at the moment my video output looks very clunky, laggy etc...
  4. jorgevaldespino

    No Boot without nv_disable=1

    Well, that's the thing i can't boot successfully without the flag nv_disable=1 I already try nvda_drv=1 and the new NvidiaWeb Flag but no one can help, if use them get an apple screen stuck at half. I know my GPU is a little old, but hope some support. Please help
  5. F-bone

    Asus P5Q - C2D E7500 - 460GTX = low resolution, nv_disable=1 to work

    Hi guys, the above system worked great with Yosemite and Clover with native OSX nvidia drivers and "InjectNvidia=1". I now created a USB drive with Sierra and latest clover and the installation went fine except the GPU (had to use iMac10,1 instead of previous iMac8,1). I can only get to the...
  6. Clu2t3r

    Nvidia GTX 950 Blackscreen Problem

    Hi everyone, several days ago i bought a new Gainward GTX 950. I already had OSX 10.11.6 running with a GT 650 so i thought changing the Card shouldn't be a big problem. Well i was wrong. Every time I try to boot with nvda_drv=1 enabled all I end up, is a black screen and my monitor going...
  7. iphilipp

    Unstable work GTX 960

    Good afternoon. My computer: ASUS Z170 PRO GAMING LGA1151 ATX Intel i5 6600 3.3GHz Gigabyte GTX 960 O.C. 4GB CRUCIAL 2x4GB DDR4 2133 SSD Kingston 240GB 500W Power Today through UniBeast I installed Mac OS X El Capitan 10.11.6. All is well, except for the graphics card :( It is determined...
  8. hustlersquad

    750Ti not recognised without manual flag

    My motherboard is a Gigabyte H67N so I am dealing with the Legacy root Clover installer from this page: http://www.tonymacx86.com/resources/el-capitan-post-install-tools.294/ I updated my 100% working 10.10.5 machine to 10.11.5. Everything is good except that despite having nvda_drv=1 in...
  9. Sweeeney

    EVGA GTX 950 Problem

    I can't seem to get my GPU to function properly nor is it being recognised by OS X El Capitan, I haven't tried the DVI in the on board graphics but would like to avoid them if possible and get GPU working. I have used clover to add the flag: nvda_drv=1 When I added the above flag the OS...
  10. Gordsmith

    Can't Remove Clover NVDA_DRV=1 Boot Agr.

    Hi All, This is my first build and have had it successfully running El Cap d/b Win 10 for a week without much issue at all. I followed a guide to fix HDMI audio with SSDT-HDMI-NVIDIA-PEG0.ami file and the system would hang on reboot. I tried a load of things to fix it but it looks like I have...
  11. thevoiceover

    GT 740 recommended from buyers guide, is it oob ? El Capitan 10.11.4 macOS

    Hello to you all and thank you for the time to possibly read over this or help me troubleshoot. I have read many of the other threads and most of them seem to be Kepler based or require the web drivers and that is what I'm hoping to avoid. I purchased a GT 740 primarily over the 750 as the...
  12. langved

    Prohibited sign after Nvidia web drivers were installed

    Hi! I have had some problems booting my build after I downloaded the newest Nvidia Web Drivers a few days back. Build: GA-Z97X-UD7-TH Intel Core i5 4690KEvga Geforce GTX 960 4GB FTW Gaming Corsair Vengance Pro 16GB 2400Mhz EVGA SuperNOVA NEX750B TP-Link TL-WDN4800 Cooler Master Seidon 120V...
  13. Genderman2

    Nvidia Boot black Screen Yosemite 10.10.5

    Hi, I've upgraded my system with a SSD, so i had to Reinstall my perfectly working Hackintosh:banghead:. Now i had a Problem with my Nvidia GeForce GT 220. On my last Build i know i Installed the Web Driver an changed the Boot flag and everything works fine. Now after my reinstallation i had a...
  14. rmw156

    Boots through USB, Not through UEFI.

    [Solved] Boots through USB, Not through UEFI. Hey Guys, I thought my problems were solved but I was wrong. I could boot to the UEFI for one day and then something broke. The only thing I did that I can think of would be that I used Migration Assistant to move just my applications from an old...
  15. Critycal

    [Solved] nvda_drv=1 needed for gtx 9xx Help!

    i have a clean install of el capitan running good,the only thing i need is nvda_drv=1. i already install latest nvidia graphics but i still need nvda_drv=1 at boot. is there any way it can be added and not have to type it every time?. I'm using clover boot loader
  16. j0moi

    Adding Boot Flags to org.chameleon.Boot.plist?

    Hey At the moment I always have to type (on the boot screen): nvda_drv=1 kext-dev-mode=1 If I don't, then my whole system stuffs up because of the nVidia Webdriver. So how can I add those boot flags into the boot plist? because it says I'm not allowed to edit, then it makes me a copy and in the...
  17. gyrase

    Mostly success with 750ti in 10.10.4! but no audio

    I installed my Gigabyte gtx 750ti using Stork's guide and it mostly went well but I have two new problems now. First the easy one, I added "nvda_drv=1" to the kernel flags in Extra but I think I did it wrong because on the first try rebooting I had a kernel panic. I tried again but added the...
  18. saribe0

    Freeze After Graphics Load (GTX 550 Ti)

    I am trying to install Yosemite over an existing Mavericks installation. I was able to successfully install Yosemite and was able to log into the system using nv_disable=1. After running multibeast, I was only able to log in with nv_disable=1 boot flag. Otherwise, my screen would turn off when...
Top