not working

  1. Segis

    Updated to Clover 5103: my Hackintosh Mojave won't work anymore.

    Hello everyone, Maybe you guys could help me, since I have no clue what to do anymore I recently updated my Hackintosh from High sierra to Mojave when I purchased the Vega 64. It all worked well except for the GPU fans would not spin. I tried fixing that with VGtab for a while untill the late...
  2. ToddMarshall

    UHD 630 graphics of i9 9900k does not working with mojave 10.14.1

    Hello, I'am a newbie with Hackintosh ... Tried to install catalina and did not got it fully working.. and saw online that some guys with the same specs got it working with External GPUs, and with mojave. so i tried to install mojave.. and this time got the networks working but could not get...
  3. yuki19

    ALC 280 Headset/Headphone not working (HP Folio 9480m)

    i know there are exception for alc 280 in hp folio 9480m so that the headphone/headset no sound. "To the kext to ALC280 of @zirkaiva I had to add in: Headphones/MuteGPIO=4 in Layout-ID, to your Headphone work, to be honest this is an exception for most the ALC codec for Laptops works without...
  4. isaacholtis

    macOS Installer stuck at apple logo and nearly done progress bar

    Hi, So I followed the guide to install macOS high sierra and successfully created a bootable usb stick. However, when I get to the clover screen and choose the installer icon it takes a really long time to load the apple logo and the progress bar, and then proceeds to take hours to get to...
  5. Bingdotcom

    Intel UHD 630 igpu acceleration not working, i7 9700 k, Mojave 10.14.6

    hello all! Recently i FINALLY got my hackintosh booting, using uni/mutibeast, but i can't get the Intel UHD 630 igpu working. Graphics are only using 7mb A moderator already tried to help out on another thread i started, by sending some modified EFI folders. but they either didn't help, or...
  6. sirtom

    Bluetooth not working / Mojave 10.14.6

    Hi, guys! This is my first hackintosh build and I'm totally new to this.. I'm having a trouble with bluetooth. Seems that it's not recognized by the system at all. I've tried a lot of solutions, but I can't find what am I doing wrong or even think of where the problem is. For...
  7. tekkrotzzen

    Bluetooth Audio not working Mojave

    Hello. My Bluetooth devices are showing up using an USB Dongle. After i click connect on my Speakers/Headset it connects and then disconnects. I also cant find my bluetooth device in audio sound settings.. kext for lilu and appleALC are installed so far. thanks for your advice.. regards tekkrotzzen
  8. isujay902

    Dvd Player is not reading CD but DVD is readable |

    I've just purchased a LG Dvd Player, therefore DVD is working but cd is not working, player is not reading CD please help me regarding this ? The Case is : I've just purchased a Tp link wifi card , so i got one CD of drivers installation, when i go for insert the cd in player and after...
  9. RenzZ

    NVidia Drivers not working

    Hi everyone! So, last week I've installed macOS High Sierra 10.13.6 (hackintosh) just to test it. I really liked the way the macOS works and how it looks but okay, this doesn't matter. I installed the NVidia web drivers following all the procedures and it was running pretty smooth, but one OS...
  10. LMSChina

    BCM94360CS2 Not Being Recognized.

    I have built my first hackintosh yesterday, with an Intel Core i5-8400 and a Gigabyte H370N WIFi Motherboard. I ordered the BCM94360CS2 WiFi card because I thought Wi-Fi on macOS would work natively. However, it seems like the computer isn't even recognizing the card. I disassembled the computer...
  11. darkbart20

    Please help with Bluetooth and Audio Not Working

    Please can someone help me with my config.plist file, as I have been trying over and over to fix my issue with Bluetooth and audio. Computer details. i7-8700K ASUS ROG Strix Z370-F Gaming motherboard GTX 1070 BCM94360CD/BCM94331CD to PCI-e WIFI/BLUETOOTH card if that's any help I'm trying to...
  12. theSUBVERSIVE

    RX 480 not recognized by MoBo anymore

    I was using it normally, shut it down and then, the next time I tried to turn the computer on, it wasn't posting video through the RX 480. I was able to get video through the iGPU but neither the MoBo or the system recognises the RX 480. I tried cleaning the contacts, nothing. The RX 480 is...
  13. wowmisand

    Wil MacOS High Sierra work?

    Hi, I am new to the Hackintosh building scene. I have build my gaming / editing PC 1 year ago. But now for my work I use MacOS all the time (for video editing, graphics ect). So I want a dual boot PC with windows and MacOS. The first time I tried to install MacOS it failed. After the apple...
  14. pilo3369

    Panic - install high sierra on elitebook 840 G3

    Hi i try install high sierra on an elitebook 840 G3 but at the start i have the apple logo with a loading bar and it stop to 70% and my pc reboot then i try with -v and not reboot then i can take this both pictures : do you have an idea about what could be the problem ?
  15. YanJones89

    Yosemite 10.10.5 knocked out my audio

    Hi guys, New here although have had my hackintosh for 4 years and have had no problems until now. I wanted to install additional software instruments on garageband and in order to do so it asked me to update my OS from 10.10.4 to 10.10.5. The update worked fine but since doing it I have no...
  16. SamuelJacob

    Stuck at Boot Black Screen

    I am running into two problems. (For High Sierra) 1. When Graphic Card GeForce 680 is plugged in, black screen is present - no video. (I tried switching the video cable to the graphic card and back to the motherboard. But, it would only work if I turned off Intergrated Graphic. Unfortunately...
  17. valinor61

    [Guide] How to fix non working audio alc898 driver with applealc

    First of all I am using CLEVO P65xRS series laptop and my layout-id is 65 if yours is different try to find your own layout id https://github.com/acidanthera/AppleALC/wiki/Supported-codecs I open that guide because I find that fix accidentally and there are no other thread on anywhere If you...
  18. Chloe2003

    Not booting with new osx 12.6 and new clover 4586

    Hi guys I'm quite new to the hackintosh, but believe it or not I managed to get it working, finally, running high Sierra 12.6 . And I had the clover installed from multibeast. However I recently installed clover confugurator and updated the clover to 4586 and when I boot up it stops at the...
  19. Swikanth

    [Solved] Motherboard usb3.0 not working but front usb 3.0 working

    Hello guys, I am kinda new to this Hackintosh thing..i just followed a youtube video and did it.Most of my things are working fine expect mob usb 3.0. event front usb 3.0 is working.. BTW MOB audio is working fine,LAN is working fine..even 2.0 working fine as i am using keyboard and mouse and...
  20. Urgh123

    Intel HD Graphics 5500 not working on Sierra

    Hi, I have an Intel HD Graphics 5500. I already tried the minStolenSize patch but, full QECI wont work. I also already used also ig-platform-id=0x16260006. The video memory is also 5mb only. Please help
Top