noboot

  1. chriistailor

    Stuck on Apple Logo!!! HP 250 G3

    Hey! Please give some advice, cause i feel i am lost... I think i tried everything with Unibeast, Clover,and it's the same problem. I have a HP 250 G3 with Intel Celeron and i want to use Mac Os High Sierra (or lower) and i made a bootable USB following this guide...
  2. cloin

    High Sierra boot fails after 3 secs on previously running system - HELP!

    Hi all, I had until this morning a perfectly stable running system - High Sierra with 10.13.6 running on an SSD. After installing a new NVMe SSD using a PCIe x4 extension board I was able to initialize the new disk, format it with APFS, copy 500GB of files to it and all seemed well. I decided to...
  3. hackeron

    [resolved] Instant reboot after upgrading to Clover 5098 (Asus Prime Z370-A 8700K)

    Hi there, I upgraded Clover to 5098 from a version from late last year, it now reboots instantly. I tried adding -v -x and -s, it still reboots instantly, last thing I see on the screen is: Any ideas? Edit: Downgrading to Clover_v2.4k_r4961-UEFI.pkg fixes it, but I would like to get the...
  4. kylestessy

    Install on Acer V Nitro VN7-593G-76SS laptop

    Hello I have setup the install through UniBeast. My problem is when I choose to boot Mac Sierra from the usb, the apple logo pops up for a few seconds, then I get a signs. (Circle with line through it). I’ve tried a few things like using UniBeast itself, and the different boot modes. Any idea...
  5. theitechx

    Boot mac os sierra problem

    Hello, when I boot my usb key on the computer, I fall on the clover menu then I select "EXTERNAL", I see the apple appear a few seconds then the computer restarts and I return to the clover menu.
  6. Folenn

    HP Sleekbook 15b-179sr, boot problem

    Hi there! I'm trying to install the latest version OS X El Capitan 10.11.4 via Clover. All goes well until the OS boot after installation. I get an error USB Identifier non-unique (see the screens). Trying to boot with flags: dart=0 cpus=1 nv_disable=0/1 -f -v. Also tried USBBusFix=yes and...
  7. MorgaseTrakand

    Installing new GPU, Monitor gets signal, but no display

    I recently purchased and EVGA GTX970 SC (Like so) I'm pretty noobish, so I'm probably doing something wrong, but when I install the card and boot the computer I am getting no response. The monitor gets a signal, but there is no display and it doesnt go to the BIOS or bootloader. It was my...
  8. RajRicardo

    Cannot boot OS X Installer i7 3770K 660Ti

    Hey everyone, I've been trying to install OS X El Capitan for the past two days but no matter what I try, it's just not loading up the installer. I currently run Yosemite 10.10.5 with Clover. I prepared the Unibeast drive as suggested by Tony but I cannot boot into the installer. I tried...
Top