no boot

  1. brentalexander

    My CustoMac Build: OSX 10.8.4, Core i7, Gigabyte GA-Q77M-D2H, 2TB Drive- ALL WORKING!

    Hello all, I had to retire my 2006 MacPro and didn't want to shell out another $2500. Like many here, I had some hackintosh experience and opted to build a nice "cheaper" machine I could cut/create audio, video, graphics, and edit photo shoots with. My software of choice is Adobe Master...
  2. thomson002

    GA-Z77X-UD5H - Unknown Error after Install+DSDT - Can't boot

    Hello duuudes! If just got my new hardware: Gigabyte GA-Z77X-UD5H Core i7 3770K HDSA 3000GB WD Green WD30EZRX Intellipower 64MB 3.5" (8.9cm) SATA 6Gb/s Installing + first boot via USB worked fine. All i read was that i don't really have to use DSDT w/ MultiBeast so I've just checked...
  3. PH83

    ubuntu install went wrong

    i installed ubuntu and not all i get is no boot partition. i have tried just about everything at this point. i believe i need to rebuild efi which i already tried but the pc sees its at just another fat32 partition. i can boot with the usb but no other way, i tried re installing a few times but...
  4. scott_2000

    [No Boot] 10.8 GA-Z77-D3H / i5 3470 ML

    I have tried to install ML for the last few days without success. My install USB's I have two one Lion & one ML they both work as they have no problem booting up and installing on my old GA-EP45-UD3LR-1.0-F11 MB 3 Gig Core 2 My new system gets me to the selection to continue to install ML or...
  5. drboo

    GA-Z77-DS3H + Intel Core i5-3570K + 8gb Corsair Fails to boot after Multibeast

    Hello all First of let me congratulate you all for a great work. I decided to build my first costomac, and to not take any chances I when for the "recipe" on the site : Gigabyte GA-Z77-DS3H + Intel Core i5-3570K + 8gb Corsair + 160GB Sata Samsung HDD All instalation runned as expected ( no...
  6. Joe.E.Ross

    Anybody have a DSDT for GA-B75M-D3H

    Hi All, Does anyone have a DSDT for a Gigabyte MB Model: GA-B75M-D3H? Trying to insall Snow Leopard on above with onboard video and G.Skill DDR3 1333Mhz 4gb ram stick. All is well until I install the 10.6.8 combo update and then it won't boot? Then I started over and ran the update helper...
Top