mount

  1. dinz14

    USB-C drive never mounts on boot...

    Hi all, quick question - is there an easy fix for this? My portable 'work' drive, which is a USB-C SSD, never mounts on boot. It mounts fine once I unplug it and re-plug it after my hack has booted. I'm worried about damaging my usb-c i/o port with the daily unplug/plug routine. Am I worrying...
  2. AlexGrozX

    << Solved >> Guys HELP. Restore EFI partition dual boot windows.

    Hello I broke my system. I have an EFI backup. But I cannot load in to Mac OS. When I connect my USB boot drive it causes a kernel panic and I can't even boot in to (clover boot loader). I can boot only to my Windows 10 (dual boot). I use (Mac Drive 10) to access my Mac OS drives. But how can i...
  3. dudio

    Unable to mount recovery partition, High Sierra will not boot

    After months of running High Sierra, Windows 7, and Linux on my machine, my OS X install suddenly refuses to boot. When I boot in verbose mode I can see the system trying to mount Disk3s3, stating that it's unreadable, unmounting it, and then just hanging indefinitely. I am still able to boot...
  4. Peskyleo

    [SOLVED] Kernel Panic. How do i change config.plist in safe mode?

    The computer was turning on and off perfectly several times before installing "100/200/300 Series Audio Support". Now it can't boot anymore. Its going into kernel panic. The description for "100 [...] Support" on multibeast reads: "Required for 100 / 200 / 300 Series onboard audio. Must be...
  5. aronklaskjd

    help can't mount efi

    hi I am a first timer and I have a problem mounting efi.in clover config I pre mount efi and it doesn't do any thing .efi mounter 3 says Finder got an error: AppleEvent handler failed. (-10000) efi mounter v2 says mkdir: /Volumes/EFI: Permission denied (1) when I mount in console says...
  6. lavavex

    Apple Bootcamp HFS Read Only Windows Drivers

    Hi fellow Hackintoshers! I have created a simple script that will install the Apple HFS Read Only drivers from Bootcamp on any Windows PC! This script is the effort of an hour of just googling stuff and copy pasting commands with minimal edits (Cause I'm Lazy) but should work on any computer...
  7. acarterg

    [Solved] UniBeast Creating "Install macOS High Sierra" and "EFI"

    Hello! Long story short; I didn't maintain my hackintosh and am now attempting to start over completely. I've reformatted drives and am ready for a clean start. When I go through the steps to create my bootable drive, UniBeast renames the USB to two drives "Install macOS High Sierra" and "EFI"...
  8. Einzbern

    Can't Mount NTFS drives after Windows 10 Installation.

    Hi there. Before installing windows, I had the following. 1. Samsung SSD 840 EVO 128GB - This drive runs OS Sierra 10.12.6 2. Toshiba 1 TB - This is used as Storage drive (It is in NTFS Format) Everything worked fine with ParagonNTFS. My Storage drive worked just fine. Recently, I bought a...
  9. felixmayr

    (HELP) Error Boot: cannot mount root, errno = 19

    X99 Dual Boot System running MacOS Sierra 10.12.5 Drive is working and Partition is active. The PC has been working until now.
  10. clabella608

    [Solved] El Capitan Boot Loop after Migration Assistant

    Installed El Capitan and it was working fine, then I used migration assistant to import all the data from my old boot drive. It must have brought a bunch of unnecessary Kexts with it, because after restart it was stuck in a boot loop. Tried running the boot arg cpus=1 and it still was in a...
  11. Kurdology

    [Solved] Cant mount efi

    hello when I try to use clover configurator I can't press mount. Also mounter v2 and v3 don't work. When I try to to it per terminal it gives me this . HackintoshsiMac:~ hackintosh$ mkdir /Volumes/EFI && sudo mount_msdos /dev/disk3s1 /Volumes/EFI mkdir: /Volumes/EFI: Permission denied...
  12. kextinstallerplease

    Some but not all USB 3.0 ports on my motherboard suddenly claim not to be able to provide power

    CPU | Intel core i7 6700 3.4Ghz Mobo | Gigabyte H170-D3hp Ram | Corsair Vengeance 16GB (2x8GB) 2133Mhz GPU | Galax GTX970 4GB SSD | Samsung 850 Evo 500GB PSU | Thermaltake 600w OS | 10.11.6 I initially thought this issue was a blown port and while it still could be hardware I've noticed...
  13. dkidd92

    I cannot get my machine to boot without my USB.

    Ok so I did a fresh install using the clover technique of installing Sierra. Everything works perfectly, I used a USB audio for sound, wifi is great, the graphics run smoothly. I just cant get it to boot from the HDD, it only boots with the USB plugged in. I'm certain its something to do with...
  14. MrOptimistic16

    Prohibited sign on boot up

    Hey guys my hackintosh is working fine for almost 3 months until this morning, i boot it up then stuck with prohibited sign on it, try to use verbose mode and it's giving me this kind of error cannot mount root, errno = 19 take note that i didn't do anything with my hackintosh i just normally...
  15. tonyloco

    [Solved] Clover can't mount EFI

    Hi there, I'm using Sierra GM normally, but I noticed that Clover can't mount EFI. Does anyone get this problem?
  16. ryouitou

    [SOLVED] El Capitan boot up issue [cannot mount root, errno = 19]

    Does anyone have any idea could help me to understand this error message? hfs_mountroot failed: 5 cannot mount root, errno = 19 I use hfs for windows to check OS X System Volume, cannot be showing. I was just adding some DSDT patches like 'EHC1 to EH01', and the this came up. Any one can...
  17. latelunch

    Paragon With OSX 10.10.5

    Hey guys, I can't get Paragon to work and I was wondering if there's a trick to it. It runs fine on my legit mac running the same OS. On my hackintosh with Paragon enabled, the drive won't mount. It shows up greyed out under disk utility and if I run disk verifications it stalls. My machine...
  18. morbid117

    External Drive issue

    Hello all! I am pretty new to this type of build and this might be kind of a dumb question but let me explain what my situation is: I recently installed OS X Yosemite and following that install I used multibeast to get the boot to work. After awhile I decided to install my eSATA ports into my...
  19. Machinee

    Can't Mount EFI in Yosemite

    Hello, I recently upgraded from Mavericks to Yosemite. (I'm running Clover.) When I try to mount the EFI partition on Mac OS drive I just get an empty folder named "EFI". I've tried mounting it with clover configurator, EFI Mounter-v2 with the same result. Disk Utility could not mount it...
  20. Phunky

    Can you stop OSX from attempting to mount drives?

    I've got a dual boot setup with Mavericks and Windows 8.1 via Clover UEFI and would like to stop OSX from trying to mount the drives from my Intel Raid Array as I get an annoying error every time the OS loads. fstab doesn't seem to help as I can't see the UUID of the drive in OSX (Can you get...
Top