loop

  1. jugglehard

    << Solved >> ACM Infinite Loop High Sierra

    Hey hey, On Friday morning i want to boot a working system and i started getting infinite "ACM" loop . IDK if it was a bad shutdown previous day or what happened. I Followed this link https://www.tonymacx86.com/threads/solved-updated-to-10-13-5-and-cant-boot-with-nvidia-webdrivers.254128/ but...
  2. MorrisKramer

    << Solved >> Opencore 0.7.6 Big Sur Installation Boot Loop

    Hello everyone, My old account from around 2010 has been deleted, I had to make a new one. I am having a problem installing Big Sur on my desktop. This is on my machine which ran Catalina Opencore perfectly fine for a couple of years, until I upgraded my GPU from a 5700XT to a 6800XT. This is...
  3. jugglehard

    << Solved >> Help Upgrading GTX 970 to 1070 High Sierra

    I want to make this upgrade with Zotac GTX 1070 AMP! Extreme Core 8GB OC. Tried a straight forward PCI-E swap, but was getting i believe infinite loop, when the Apple load bar starts and automatically reboots on the beginning . As i was still on 10.13.2 tried a fresh install, again using @malki...
  4. RankyoD

    [SOLVED] Reboot Loop after Finishing MultiBeast

    Hello everyone, I have trouble with booting into MacOS Mojave after I finish install as in the basics installation guide. I ran multibeast with recommended option. I also see on my desktop an icon (look like disk) named EFI. So I restarted and run bios, pressing F8 on asus board and choose back...
  5. stgm1

    Nvidia drivers, stuck in boot loop

    Hi, I recently created a hackintosh with High Sierra 10.13.6 build 17G65. I followed all the instructions about installing the Nvidia drivers but when I try to restart I'm stuck at IOConsoleUsers : time(0) 0->0, lin 0, llk 1, IOConsoleUsers : gIOScreenLockState 3, hs 0, bs 0, now 0 sm 0x0 I...
  6. tmijode

    [Solved] Boot Loop High Sierra - need help

    I've spent days building, installing and troubleshooting my first hackintosh. I'm attempting a dual boot build. My first issue was Clover not seeing the macOS. Then, after I finally got Clover to discover it, I got a very slow boot into macOS and when the progress bar got to the end, the screen...
  7. theSUBVERSIVE

    [HELP!] GA-Z77-DS3H rev 1.1 + XFX R9 280X DD - Trapped in a Boot Loop

    GA Z77 DS3H rev. 1.1 i5 3570K I bought this XFX 280X as a GPU upgrade over my old 650 Ti. I've installed latest version of High Sierra just with the integrated graphics, everything ok. Installed Multibeast, it didn't boot. Because of problems latest time I did a full installation, I used...
  8. aedan929

    Constant Reboot Loop

    Hi, yesterday I posted an issue I was having with the could not connect to recovery server, now that I think I fixed it by using a different Ethernet kext. But either this or something else is causing it not to boot properly because it keeps rebooting every time I get to the apple logo, I see no...
  9. LAtechniker

    HS Clover keeps rebooting, can’t get to the installer

    Good evening, my system - GA X79 UP4, i7 und EVGA 760 is acting up. My hackintosh is working fine, but I could not update from Yosemite and now I just want a completely new install of HS. I followed the guide to the word, created the USB stick and booted from it, but the system keeps rebooting...
  10. adamshumpisxxx

    Infinite Boot Loop 10.12.5 > 10.12.6 Update

    I installed the 10.12.6 update VIA the App Store notification on the top right hand corner of the screen. Upon restart I am faced with this: Image: My system hardware is as follows: My boot drive is the Samsung 950 Pro NVMe SSD. I am using the iMac 14,2 system definition. Any help would be...
  11. ajpsjeng28

    Stuck in a restart loop after updating to Sierra (from working Yosemite)

    Hello there, I had a working hackintosh running OSX Yosemite until I decided to update to MacOS Sierra via Unibeast, Following the instructions from the forum The update installation went successfully, however..when I tried to boot into the system through Unibeast Clover UEFI (I had to boot...
  12. IliasMay

    Reboot loop on macOS Sierra

    My hardware: i5 6600k GTX 1060 Gigabyte Z170N-wifi I was running my hackintosh with my 1060 installed perfectly fine and then when I wanted to boot now it always stops mid. boot and reboots... I tried these boot-args: -x -f -v cpus=1 npci=0x3000 npci=0x2000 kext-dev-mode=1 Still never getting...
  13. bnd555

    I have Ruined my Macbook Air

    I tried installing 10.12 to an external hard disk through MBA with Flash drive. 1) I inserted Unibeast Flash Drive to MBA 2) USB Hard disk to another port. 3) Selected Flash Drive for boot up and installed 10.12 on USB HDD 4) On restart selected newly installed USB HDD (EFI HDD) 5) Macbook air...
  14. Analepse

    Error boot Sierra on Gigabyte H97N-wifi

    Hello everyone, I'm trying to make my first hackintosh with OS X Sierra. I've unsuccesfully tried two installation methods, but I think the third is the good. When I'm booting in verbose mode on the usb drive (created with unibeast) the installation begins, and after a while the computer...
  15. lifez

    Got "+++++..." Character and boot loop post-install

    My build is Intel i5 6500 MSI H170 Gaming M3 Nvidia Palit gtx 650 ti boost 2gb I can't install it correctly but i got this after install I can't boot into desktop i got this error (both via usb installer and system drive) What i already tried - boot with option -v -nv_disable=1 got the same...
  16. Tutorialoso

    [SOLVED] Sierra Pre-Installation Reboot Loop on Skylake 6600K

    SOLVED: recreated installation USB with new Unibeast rather than the old command method. Hi, my specs are on my profile. I initially tried El Capitan with the Unibeast method but the installer refused to boot the installer after selecting the OS in Clover, the Apple logo came up for about 15/20...
  17. jteeth

    [SOLVED] Forced Retart or Crash After a Couple Minutes

    I could use a hand figuring this out. I was able to update my Hackintosh to Sierra GM but when I launch it the mouse starts to get jerky after about a minute, and then after two minutes the system will just restart. Not sure how to tackle troubleshooting on this one. What info can help?
  18. nathan30400

    Laptop won't boot after Clover on HDD

    Hi ! I try to install El Capitan but I reach a problem with final phase, installing Clover to HDD. I pick the case mentionned in the RehabMan tutorial but when I want to boot from the partition, in verbose mode, I juste have "************************" appear on the screen, and nothing move...
  19. bukerjiang

    install OS X Success, after that reboot loop

    [solved]reboot loop. another problem hello everyone, thanks to see my problem I am already install El Capitan Succes, after that, I use MultiBeast - El Capitan 8.0.1 & installing kexts in 10.11 folder and I reboot my laptop ...... and it start reboot loop I don't know how to fix this problem...
  20. Cl3V3

    Time Machine on El Capitan

    So I've gotten nearly everything working after days trying to update from Yosemite to El Capitan on an older system. But now I've run into another problem. I don't have some of my previous files and applications. Once I booted in I set up my Hackintosh like it was new and then installed my...
Top