login

  1. brennendw

    Clover iMessage help!

    Hi All, I am still struggling with setting up iMessage. I am using clover and have Yosemite booting and working fine! I have tried editing the Config.plist file, changing SMBIOS and RT value but have yet to get any luck. I have been able to sign into iCloud and the Appstore though...
  2. Son239

    Can not log in to app store

    Hello everyone! So I have the issue that most people have with not being able to long into the app store. I keep getting this error message: "Your device or computer could not be verified" So I researched and followed all the steps I could find. I deleted the network.plist, I restarted, I...
  3. Saerith

    Freeze on Boot - Mavericks 10.9.4

    Hello everyone, I'm fairly new to hackintosh world, this is basicaly my first full-functioning hackintosh. The problem I'm having is kinda random - sometimes it happens after restart, sometimes it happens on first startup. But in 90% of cases - it goes away on restart, max on 2 restarts...
  4. Abir666

    Just white screen after multi beast logo

    Hi everybody how are you doing. I recently built a hackintosh using the dx58so mobo and core i7 920 processor. everything worked fine for a while including login in. about a month later I upgraded to two SSD's in raid 0 config and everything worked fine until I try to upgrade to Mavericks into...
  5. sliddjur

    Cannot download Mavericks - asks for unkown's users password?

    I had some problems logging in on app store, but I solved it through some guides on the net. When I log in and try to download it asks for a password for the user "GROWINGNEEDS@GMAIL.COM". I am not growingneeds@gmail.com, and I have never heard of that address. I don't know know why the app...
  6. Tiuno

    Server! Server! an Apple please!

    So here's the deal I recently got into the whole server world, remote login, file sharing and all the cool stuff you can do with dedicated/semi dedicated machine. I started out testing with an old computer I had lying around, though I only had the possibility to run Debian on a USB flash drive...
  7. dogxsx

    Optical Drive opens when booting ML 10.8.2

    Hello, I'm here to ask about a curious thing that happens. I just installed ML 10.8.2 on a Asus M5E through Unibeast and Multibeast. I solved mostly all issues (even if I haven't been able to make GPUSensors.kext work with the Asus GX680 CU2T). I have a BluRay optical drive from LG (model LG...
  8. margata

    [SOLVED]I am giving up !!! iCloud now working after tried everything on the net!

    Hi guys. I am new to hackintosh community. I found very useful posts on the forum, that didn't help me out fixing iCloud and Appstore login problem. I am asking for help as I need iCloud for my work. I am getting IObuiltin=false in NetworkInterfaces.plist Here is my system and what I've done...
  9. slimjim18

    HELP! GTX 570 2.5GB stuck at login loop!

    Hi all, I have been struggling to get my first hackintosh up and running. I installed Mountain Lion and the NVIDIA/CUDA drivers, and can only boot in safe mode. It has the proper resolution and is recognizing my graphics card. I tried the Netkas fix for OpenCL but it didn't seem to work. When I...
  10. Nilselino

    Mountain Lion App Store and icloud login problem

    Hello, I've recently installed Mountain Lion. Now I can not log into the App Store and icloud. If I try to login in the app store, I always get an unknown error. With icloud is always: You were not logged with icloud because of a communications problem. What can I do? I've been several times to...
  11. cpetterborg

    Pause at login, or safe boot and no audio - Help me

    Installing Mountain Lion on a GA-Z68Z-D3H-B3 with ATi V5770 I have been able to get just about everything working except audio. I have tried many of the suggestions I have found here, but nothing has worked. On a previous install from scratch I was able to get audio working if I didn't boot into...
Top