ioconsoleusers

  1. OverFitter

    Failed to install Big Sur (OpenCore)

    Hello all, I'm trying to install Big Sur on my Dell Inspiron 5378 (i3 7100U — HD 620) Managed to successfully boot into recovery, but failed to fully install OS. Always getting the same error: "IOConsoleUsers: gIOScreenLockState 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0" Tried methods from...
  2. joshhp

    Intel NUC8i5BEK Catalina Install Issues - IOConsoleUsers: gIOScreenLockState 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0

    Hey everyone, I recently bought an off-the-shelf Intel NUC8i5BEK to Hackintosh, and I'm completely new this. So I must say the one thing Apple DOES have, still, is the "it just works" thing :) Most of the time, these days... So far I've used the basic Unibeast guide to get through to the very...
  3. rocco_77

    Solved > [HELP] Just Need Graphics Help Step by Step

    [UPDATE] Got the entire system working with RX 580, dual monitor with lilu/Whatevergreen. Using DP ports. BUT my HD3000 iGPU is not supported in Mojave, and my System Def 14,2 leverages the iGPU in a real iMac for some things like HD streaming in iTunes and quick preview for jogs. I fixed the...
  4. amine996

    bootloop at IOConsoleUsers

    My system: MB: Dell Inc. 07N90W A00 CPU: Intel Core 2 Quad Q9400 RAM: 8 GB total memory type DDR3 to 531.95 MHz GPU: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti HDD: FUJITSUMHZ2160BJG2 Working on my first Hackintosh. I installed Mojave legacy bios without any glitch but when rebooting, the system running...
  5. itsmeciao

    Catalina and HD3000 - Stuck at "IOConsoleUsers: gIOScreenLockState 3"

    Hello once again. I am trying to update my Hackintosh to the latest macOS, in order to be able to use an exam software that is no longer compatible with El Capitan or earlier. But once again I haven't been able to pull this off myself, and therefore I kindly ask for your generous help. I...
  6. vandrija

    Lenovo C50-30 installation problem. After Apple logo, screen goes black

    System configuration: Motherboard: Lenovo C50-30 model "Crescentbay" with Intel Haswell-ULT chipset CPU: Intel Core i5 4210U Graphics: Intel HD4400 + GeForce 820A RAM: 12GB HDD: 1TB WD SATA and 500GB Segate SATA Hello everyone, I am trying to install High Sierra on Lenovo C50-30 all in one...
  7. gabrielko24

    [Help] ApplePMC: : pubblishedIOPPFF ( ) - failed

    Guys I need your help, and for a week now I've been trying to create a Hackintosh, but every time I get this error : ApplePMC: : pubblishedIOPPFF ( ) - failed I'm in the last step before the home screen of MacOs How can I solve this problem ? I also share the confing.plist file. The my...
  8. DanTechMedia

    IOConsoleUsers: gIO ScreenLockState 3 hs 0,...?

    Hello everyone, Thank you for taking the time to read this post. As the picture shows I am stuck at this line and I’m not sure what else to do. After doing some research on this issue I couldn’t find anything helpful, I’m not sure if it’s due to my hardware? Motherboard: Gigabyte Z390...
  9. ZrCl4

    Solved > Stuck at IOConsoleUsers after patching framebuffer

    ----------SOLVED---------- I soon realized i have to specify ig-platform-id (correctly, reversed-byte) in config.plist and then use Hackintool to patch framebuffer. And it works perfectly. The point is to do all the preparation work and specify platform id at the same time without rebooting! My...
  10. jtelford

    Installing Mojave on Dell Inspiron 3847 hangs at IOConsoleUsers

    Hi! I have been trying to install Mojave on my Dell Inspiron 3847 which has both Intel Graphics and an NIVDIA GTX 750-ti. It has continued to hang at IOConsoleUsers: gIOScreenLockState 3 as seen in the screenshot. I have tried countless configs and Clover config changes and kexts and...
  11. Citronsaft

    Alienware 15R3 - Mojave Refuses to Start after Installation

    ...or how I learned to stop worrying and eat asbestos. Installing macOS Mojave on an Alienware 15R3 machine. We used this guide as a starting point, since the machines are somewhat similar enough. Installation went fine, with no issues, but after completion, the install won't start up, getting...
  12. andrimator

    Stuck on: IOConsoleUsers: gIOScreenLockState 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0

    Hey there, sorry if my language is not perfect. Today i tried to install OSX High Sierra on my Laptop HP Elitebook 8460p, (Intel Core i5-2540M) Clover runs perfectly but when i try to load the OS installer, the pc gets stuck on ¨IOConsoleUsers: gIOScreenLockState 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0¨...
  13. chnapo

    Macbook Pro ioconsoleusers error + fan not spinning

    Hi guys, I tried to post this at various Mac forums, but I will also try this (probably hackintosh-oriented) one because of one simple reason - most people experienced this issue when building hackintosh. If it is not OK with rules, I am OK with deleting this. I also expect that hackintosh users...
  14. lucianoltx

    Stuck in IOConsoleUsers, someone help me

    For several days I’m trying to hackintosh my pc, but I always stuck at the same string. I’ve tried many BIOS configurations, boot args and fake Ids, but I always came to the same place. Can someone help me please? Here is my Specs: Intel Core i5 4690 3.5ghz 12gb ddr3 1333mhz Corsair Gigabyte...
  15. Dogstalotl

    [NEW ISSUE] Display Output Breaks Part Way Through OS X Boot

    Ever since the new MultiBeast release, I've been unable to load OS X properly. When I boot in to OS X, the loading bar will get to a little over 2/3rds or 3/4ths the way loaded then the screen will turn black and my primary monitor will say that no HDMI input was detected (both monitors are...
  16. shiecldk

    Unable to get XPS 15 2-in-1 9575 HD 630 work in 10.13.4

    Hi, My laptop specs are: XPS 15 9575 4K Display (3840*2160) i7-8705G Processor with Radeon™ RX Vega M GL graphics HD630 (device id and vendor id: 0x591b8086) Windows 10 + First installation of macOS (10.13.4) on APFS in the same disk I've been working on this laptop for four days; however, I...
  17. Berrymore

    NVIDIA GTX460+High Sierra

    del
  18. Kusaanko

    [Solved] IOConsoleUsers error after installing macOS High Sierra

    Hello. I installed macOS High Sierra on my own PC. It worked fine along the way. However, when restarting after driver installation is completed, an error will be displayed. The installation work was done 3 times, but the result is the same. The installation procedure, specifications and errors...
  19. peet91

    using iGPU instead of GPU

    Hello everyone, I've just installed MacOS High Sierra (10.13.3) on my Gigabyte Z270-HD3P using the iGPU, everything works fine. I also have a Gefore 1060, but I don't want to use this GPU with MacOS, I just want the iGPU that works pretty well. I did the installation without the GPU plugged in...
  20. f.hans100

    [Solved] Problem with gIOScreenLockState 3 Issue

    Read my first comment for my solution Hello Hackintosh community. My Hackintosh 10.13.1 High Sierra worked perfectly fine for about two weeks. I think it has something to do with installing Virtualbox on it. After the installation of Virtualbox worked out fine the next time I restarted my...
Top