Contribute
Register

high sierra

  1. Visualart

    Gigabyte Z370p USB Port How to Enable?

    I Installed High Sierra on my pc working good, but some usb port not working, how to enable usb port?
  2. Nareshjakhu

    High Sierra, i7 8700, Z370 Gaming 5, RX580 8GB Success with minor issues..

    Hi.. This is my 3rd successful build. My system configurations are:- C.P.U - i7 8700 M.B - Gigabyte Z370 Gaming5 G.P.U - Gigabyte RX 580 8GB SSD - Samsung evo 860 - 250 GB HD - 4TB SATA RAM - 16GB DDR 4 3000MHz P.S.U - Cooler-master V850 I Have Installed High Sierra & there are following...
  3. ccano2011

    Breaking my head on installing High Sierra on Sony Vaio VPCF11

    I'm having a hell of a time trying to get this installation going... I'm seeing that people on this forum has had success with installing Sierra. After following the official installation guide on the forum, I can't get the installer to boot at all without it returning the following: Is this...
  4. moondarkx

    High Sierra Nvidia WebDrivers buggy on 1080ti Help, please

    Hi, I'm trying to make my HP Omen Desktop runs High Sierra (10.13.6 ). It has a 1080ti, so I installed nvidia web drivers from here: https://github.com/vulgo/webdriver.sh However there is some problems with the interface. Animations stops before completing and benchball appear after that. This...
  5. BobDobbs

    Z370 audio very noisy on High Sierra 10.13.6

    Using the Gigabyte mobo in my profile; I have no problem getting the OS to recognize the audio chip set, but when I hook it up to an external amplifier via the stereo audio jacks, I get a ton of digital noise in the audio - in fact it's often louder than the actual audio. This mobo has the...
  6. flakkebos

    HS reboots before instal

    Have tried installing HS for days, the farthest I get is a reboot right as the load bar appears below the apple. Swapped out the GTX 770 with an ATI card because I thought that is what was doing it but still can not get to the installer. I will send screen shots of verbose mode soon. Hoping that...
  7. RowenDJ

    System didn’t start

    Hello, I have one problem with my hackintosh, when I’m trying to start the system, everything goes well, the sistem start, but when the apple bar reaches 1/2 a loading image appears and nothing. Yesterday everything was fine on the hackintosh. How can I solve this? Thanks!
  8. pitogo

    Sorry but yet another High Sierra won't shutdown thread

    I've read through and tried many of the various fixes I could find in the search for fixing my shutdown issue with no luck. Issue: macOS won't shutdown, reboot or shutdown attempts show panic image on boot saying OS was not cleanly shutdown/restarted. Background: macOS El Captain was the...
  9. Cottoncandy98

    SMBIOS in config.plist not showing correctly in About This Mac

    Hello! I installed high Sierra 10.13.6 to a internal ssd drive and I copied the EFI folder from usb stick into the ssd drive. In config.plist I chose MacBook Pro 15,1 but the system shows iMac 27inch late 2012. Would it be the reason why the frame buffer still is 7MB? Thanks in advance for help!
  10. RenzZ

    NVidia Drivers not working

    Hi everyone! So, last week I've installed macOS High Sierra 10.13.6 (hackintosh) just to test it. I really liked the way the macOS works and how it looks but okay, this doesn't matter. I installed the NVidia web drivers following all the procedures and it was running pretty smooth, but one OS...
  11. bibeksaha

    Dual boot with Windows 10

    Hi I have installed Windows 10 on a 240 gig SSD and I use a 500 gig HDD to store files in it. I just want to know that if I can create a partition in that 500 gig HDD and install MacOS on it and finally dual boot the system.
  12. awaska

    Reboot loop apple logo

    i tried to install macos high sierra on my prebuild pc dell but after follow the guide and change bios settings, when i try to boot the installation i view only apple logo and after a reboot of the pc.
  13. jonathanpaulpano

    LGA 775, WOLFDALE E8400 SSE 4.1 MOJAVE COMPATIBILITY

    I'm running macOS High Sierra 10.13.6 using iMac 14,2 SMBIOS. I just want to know if my hardware is capable of upgrading to 10.14.3 Mojave. Aside from core 2 duo e8400, lga 775 motherboard, I also have NVIDIA GT 730 2GB DDR5 graphics. Any information will help. Thank you!
  14. Kaspian

    Secondary DVI screen not working alongside HDMI screen

    Hi there, My Hackintosh is working pretty great with my Asus HDMI screen, but I can't hook up a secondary screen via my motherboards DVi - port. When booting up both screen are active and both mirror the clover startup screen. But when I boot into my machintosh HD the DVI screen drops out...
  15. jeffrod

    NO audio, video and network after fresh High Sierra installation

    Need help making audio, video and network to work on a SFF optiplex 9020 High Sierra. Some out there.
  16. Cottoncandy98

    [Problem] Stop sign when booting

    Hi! I followed the guide https://www.tonymacx86.com/threads/guide-booting-the-os-x-installer-on-laptops-with-clover.148093/ and installed 10.13.6 on a HDD. I also installed Clover on the disk according RM's config. However when I boot using the newly installed clover, it says this version of mac...
  17. 0day1337

    How to install nvidia GT 1030 on High Sierra 10.13 + FIX ISSUES ( Black screen ... )

    How I was able to install GT 1030 on High Sierra 10.13 Fresh install of Mac OS High Sierra 10.13 ( if you already installed the os and messed with it please do a fresh installation ) Download those three files : Lilu.kext / NVWebDriverLibValFix.kext / NvidiaGraphicsFixup.kext Place the...
  18. vagvalas

    [Help] No success on dual booting windows 10 on legacy bios

    I have install successfully clover bootloader with this settings my HW: ASUS p5p43td prom socket 775, q9400 gtx 760 4gb ram ssd 120gb intenso Install Clover in ESP, bootaf mbr, clover for bios legacy booting (64-bit sata drivers), bios drivers 64; apfsloader, audiodxe, fsinject, grubntfs-64...
  19. H83

    No Turbo Boost with a i7 7700K

    So, I upgraded my Pentium G4600 to a i7 7700K on my High Sierra Hackintosh today and I decided to run some benchmarks. Cinebench results (2nd and 3rd results) were below my expectations and the standard results for a 7700K (1st result). I decided to check the temps while running Cinebench a...
  20. avtor

    Can't connect to a current Time Machine backup disk

    I have just moved my High Sierra installation to a new hardware from my failed Z77x-up5th. Everything works fine without any issues. However I'm getting "Can't connect to a current Time Machine backup disk" while entering Time Machine. I have to note that it seems I do have a full access to my 2...
Top