hd4400

  1. Duncan.Britton

    Trouble with clover, HD4400 and UX301LA

    Hello all, I recently re-discovered my interest in making a Mackintosh. So, last night, I borrowed a friend's laptop and installed OS X to USB and put Yosemite on my Asus UX301LA. Here is some information about the UX301LA (in case it will be of use in answering my question): Processor: Intel...
  2. V1521

    Post install Screen flicker and no battery status

    Installed 10.10.4 but the screen keeps flickering and there is no transparency also no battery status. Brightness doesn't work either(no slider in display preferences) wifi card is not compatible so I've ordered a AR9280 (hope that's compatible!) please help!
  3. laurencepardz11

    Asus X450L i5-4200 Stuck on apple logo

    [SOLVED] Asus X450L i5-4200 Stuck on apple logo Hi RehabMan, I have 3 sleepless night effort for Installing Yosemite 10.10 to my Laptop (Intel HD4400 /Graphics and NVidia GT 720M) using unibeast USB but still failed to install. I already install the patch from Hasswell early boot and already...
  4. aazlm

    Problem with Intel HD 4400 Mobile Graphics (ULT Mobile GT2) on my Lenovo M30-70 (i5)

    Hi everyone, I'm looking for a fix to make Intel HD 4400 Mobile Graphics (ULT Mobile GT2) working on Yosemite 10.10.3. There is a fix proposed by "the-darkvoid" we can find here : http://www.tonymacx86.com/yosemite-laptop-support/145427-fix-intel-hd4200-hd4400-hd4600-mobile-yosemite.html The...
  5. bogprs

    Intel HD4400 - HDMI port issues on Mavericks

    Hello everybody, I'm running Hackintosh Mavericks 10.9.5 on DELL Inspiron 15 (7537). I have Intel HD4400 graphics running on HD5000 kext (poor numbering) and AppleFramebufferAzul. I am experiencing restarts whenever I plug in my external monitor over HDMI cable. Any help how to enable external...
  6. barchero

    Aspire vn7-571g-71j5 hackintosh

    Hello everyone, Since the last week i was trying to install Yosemite and Mavericks. I advanced to the next problem: WARNING: IOPlatformPluginUTil : getCPUIDInfo ; this is an unknown CPU model 0x45 ---power management may be incomplete or unsupported I read in the internet that i need to create...
  7. dddzzzjjjiii

    Intel core i5-4200 , hd 4400 Graphics not supported

    How i get graphics card work in 10.9.5 in system info it only has 4mb , this my ioregistry explorer, please help me . Intel HD Graphics 4400: Chipset Model: Intel HD Graphics 4400 Type: GPU Bus: Built-In VRAM (Total): 4 MB VRAM (Dynamic, Max): 10 Vendor: Intel (0x8086)...
  8. phaberest

    10.9 on Sony Vaio Duo 13 SVD1321L2EB

    Hi people! In the last two days I tried to get things done on my Vaio Duo 13 and I think I'm at a good point already. Hardware Configuration: CPU: Intel i5-4200u (Haswell) IGFX: Intel HD Graphics 4400 1024MB (got QE/CI working thanks to Clover injection) RAM: 4GB soldered HDD: PCI SAMSUNG...
  9. yushi90

    HD4400 no Brightness

    Hey Guys, i have an Acer Aspire v5-573g with Intel HD 4400. Since Chimera reached v3 the IGPU is recognizes and does have some QE/CI, at least animations run fluent. BUT: There is always lowest Brightness und no way to change it. If i use Chameleon without Chimera CHanges, there's full...
  10. arsadbaik

    [HELP] Reboot on Apple Logo

    Hi.. I am new in hackintosh, I now Using HP Pavilion 15 N044TX Spec Are : i5 4200u and GT740M + HD4400 The problem is when i boot Maverick Installer from iBoot Haswell, it will Reboot at apple screen.. i already try "-x -v GraphicsEnabler=No, IGPEnabler=Yes, PCIRootUID=1" When i look at -v...
  11. sisvpifs

    H87N-Wifi with OSX 10.9.2 - Onboard graphics issue

    Hi everyone, I've set up my Custom Mac Mini and installed Mavericks on it. No problems so far, but right now i'm looking for some help... I'm still new to this hackintosh thing, and now I'm struggling with the installation of the new Haswell i3 HD Graphics (Intel HD Graphics 4400). The Sysinfo...
Top