h264

  1. TH13

    [Mostly Success] Coffee Lake ATX - MSI MEG Z390 ACE - i9-9900k - Radeon VII

    TH13 Coffee Lake ATX: MSI MEG Z390 ACE - i9-9900k - Radeon VII *Screams in RGB* Components MSI MEG Z390 ACE ATX Motherboard https://www.newegg.com/p/N82E16813144210 Intel Core i9-9900K Coffee Lake 8-Core, 16-Thread, Processor...
  2. darkmonk

    [Solved] Video playback broken on Vega 56

    Hey guys. Wondering if anyone can chime in here- I just finished tweaking all other aspects of this build, and it's running great (Mojave 10.14.2). Except for my Vega. It's a reference Vega 56 (PowerColor). It worked great oob (at least I thought it did), but shows up as "Radeon RX Vega 64...
  3. fvates

    H264 Support (Encoding Freezes Computer)

    Hi everyone, I know this topic has been covered many times. But I tried "every" suggested solution and nothing seems to be working. Even though quick sync seems to be supported (I followed this guide and the script says "hardware acceleration is fully supported"). When I try to export a video...
  4. Jevanni91

    Rendering h264 does not work

    Hi, I have a hackintosh High Sierra 12.13.4 x99 based: Gigabyte Ex Designare Broadwell 6850k asus strix RX 480 nvme samsung 256gb 960pro When I want to render a video on h264, in premiere, da vinci or FCPX, it does not start. (FCPX and DaVinci say error or failed, Premiere crashes and slows...
  5. cpatuzzo

    Screen capture - low frame rate

    Hello, I'm trying to record my screen at 4K and I'm getting a frame rate of 13fps when I'd really like 30fps. I'm using this command: ffmpeg -f avfoundation -pix_fmt bgr0 -i 0: -c:v libx264 -preset ultrafast -crf 0 out.nut I'm using ffmpeg because I figured it'd have the lowest overhead. This...
  6. TheGeek

    Graphic encoding issues with H264

    Hey Guy's, I have an annoying issue after upgrading to 10.11 (el Captain) from 10.10 (Yosemite) I'am using Screenflow here to render some videos (H.264) and the result is the following: attachment1 and it should be: attachment2 It seems that the colors are wrong :( On my second Hackintosh...
Top