gtx 970

  1. nenao

    GTX970 performance problem.

    I`m having faults in my console with poor graphics performance when scrolling images in a medical software called HOROS: -fault 21:24:56.099729 -0200 kernel static IOAccelSysMemory *IOAccelSysMemory::withClientBuffer(IOGraphicsAccelerator2 *, task_t, IOAccelShared2 *, mach_vm_address_t...
  2. Ugg321

    Intermittent Display on Startup - No Display / Graphics Card not Receiving Power

    I'm a first time Hackintosh builder, and my computer is up and running with the exception of one remaining issue. When I push the power button on the case, about 50% of the time everything works fine. I see the fans on the graphics card kicking in, the Gigabyte boot menu displays on the...
  3. DravenPN

    Gigabyte GTX 970 Issue - help

    Hey guys! I'm having a problem, in my build i had a Evga GTX470 and it was working fine. I switched to a Gigabyte GTX970 and El Capitan recognizes it but it shows 0mb in the cards memory where it should show 4gb Can anyone help? Thanks in advance
  4. benwubbleyou

    Asus X99 Pro / Gtx 970 Problems Galore

    So I have spent the past couple days trying to get to an install screen using various methods and guides for x99 systems. I originally was trying to get El Capitan but that was a lost cause so I tried Yosemite. I somehow got to an install screen, got Yosemite installed on my drive, but it...
  5. alexgrozav

    GTX 970 - Second monitor randomly disconnects

    Hi everyone, I've got myself a completely working hackintosh. My only problem with it is that my second monitor from my dual monitor (both DP) randomly disconnects (goes blank), then reconnects (works again) after a certain working time (20-60min). This thing happens periodically. Does anyone...
  6. Creativ

    [Success] Sierra 10.12.1 - Gigabyte Z170XP-SLI - PNY GTX 970

    First thanks to carlosvpp https://www.tonymacx86.com/threads/working-gigabyte-z170xp-sli-with-nvidia-9-series.201219/ Setup: i5 - 6600k 8gb Kingston DDR4 2x 120 gb Kingston SSD (one is Windows the other MacOS) 1to HDD PNY GTX 970 BenQ monitor XL2411 (144hz) + random LG monitor BIOS...
  7. evohack

    Xcode app icons are not rendered correctly

    Hi, I just installed mac os 10.12.1 (16B2657) on my hackintosh with the most recent nvidia web drivers and cuda drivers. I have a GTX 970. All process goes smoothly, but after installing Xcode 8.1 the latest version I noticed that all app icons and the apple menu bar icon are not rendered...
  8. vimes90

    Screen resolution and dual monitor

    Hello, just installed my first hackintosh but I'm having several problems, this post is asking about the most important ones now (I also have boot problems, but can use the boot manager via usb to boot into my SSD-install macOS Sierra). I have two dell 2560x1440 pixel screens, but Sierra only...
  9. Cmfusco11

    Success Sierra 10.12 & 10.12.1 GA-Z170X-UD5 TH, i7 6700K Skylake Gigabyte GTX 970, iMac 14,2

    Cmfusco11's Build: GA-Z170X-UD5 TH - i7-6700K - Gigabyte GTX 970 Components I7-6700k Skylake http://amazon.com/?tag=tonymacx86com-20&tag=tonymacx86com-20 GIGABYTE GTX 970 http://amazon.com/?tag=tonymacx86com-20&tag=tonymacx86com-20 GIGABYTE GA-Z170X-UD5 TH...
  10. justlucho

    [In Progress] Sierra macOS on GA-Z97X-GAMING 3 - 4790k - 8gb RAM GTX 970 - SSD

    Motherboard: GIGABYTE GA-Z97X-GAMING 3 REV 1.0 Micro: INTEL I7 4790K Graphics: MSI GTX 970 RAM: KINGSTONE HIPER X 8GB SSD: OCZ 240 GB WI-FI: TO BE DETERMINED So here i am. 4 years ago i had an AMD based PC and tried (unsuccesfully of course) to install macOS on that one. Since last year i had...
  11. justlucho

    My first try (newbie says hello)

    Hi. Before all, i am a newbie, cero experience in coding, programming whatsoever stuff regarding any language other than spanish and a little english I want to install MacOS sierra on my PC. This is my setup Mother: Gigabyte GA-Z97x-Gaming 3 Rev 1.0 Micro: Intel i7 4th gen 4790k RAM: Kingstone...
  12. HolyMacrel

    What kind of performance should I be expecting with a 970 and drivers working?

    Now that I've got everything up and running on my install. I decided to get Civ VI and see how it ran. Currently, I'm using an evga 970, i7 6700k @ 4.5ghz, and 16gb Gskill Trident ram @ 3200mhz that's being detected as well. I've benched through GeekBench and monitored temps/frequencies in Intel...
  13. alexramone

    [SOLVED]Gigabyte GTX 970 + Sierra = Kernel Panic

    Please! Somebody help me! I'm using the latest version of Geforce Driver and I'm getting KP randomly with video edition or even playing videos. I'm using a 4k monitor (Philips PHL 288P6L). KP Report: Anonymous UUID: E9C5F08B-ED77-D7BA-5394-C54DE0D0DFC1 Fri Oct 7 10:45:30 2016 ***...
  14. chrisc1

    Nvda_drv=1 causes my machine to reboot half way through the boot loader.

    Hi, I've recently installed El Capitan onto my PCm these are my specs: Motherboard: Mod 1150 ASUS Z97-A CPU: Intel Core i7 i7-4790K Graphics Card: NVIDIA GTX 970 I've been having some huge problems with the nvidia graphics drivers, at the moment my video output looks very clunky, laggy etc...
  15. ASUSOs86x

    ASUS Rampage II slow SSD Performance help!

    Hello guys, first of all thanks for an amazing forum. A lot of good info here. (Go to my issue in the bottom of the page if you don't want to read my installation settings) I have recently started to play with clover installation on my old PC. Before I used the multibeast setup but after a...
  16. papaman56

    Can I go ahead with this build? If so any successful build guide I can use? I am new to all of this.

    Processor: Intel Core i7 6700 MOBO: GA-H170n-Wifi Cpu Cooler: Noctua NH-L9I Storage: Samsung 850 Evo 1tb PSU: SF600 Corasir GPU: MSI GTX 970 100ME RAM: Crucial...
  17. RvGPredator

    I select Nvidia Web Drivers in the menu bar but when I reboot the pc, it return to default

    Hello. Before all: Yes I read the guide of solutions for this problem: http://www.tonymacx86.com/threads/solving-nvidia-driver-install-loading-problems.161256/ I tried to do all that this guide says, but anything works, now the situation is seriously, because (I don't know why) when I add the...
  18. demiankz

    GTX 970 Won't Initialize Monitors Until Desktop

    This is a previously fully functional system that's survived three OS upgrades and a handful of other hardware upgrades. All I've done this time is swap in a new GTX 970 for an old GTX 680 that burned out. GA-X79S-UP5 mobo EVGA GTX 970 FTW+ ACX 2.0+ Latest Nvidia drivers as of a month ago BIOS...
  19. bep42

    can't boot on my SSD post installation

    Hey guys, I'm definitely stock at the point of restarting the computer after OSX El capitan 10.11 first installation. I've reached this goal with the awesome help from chris 1111. I used Clover the first time and follow this tutorial (I have a Z170 motherboard). When I boot my computer on my...
  20. oddparents

    Clover boot screen shows on Vive instead of monitor

    Got a strange one for you... Got my Hack running beautifully, thanks to this forum! Hoping one of you can point me in the right direction once again. Like many of us, I have a "new gadget" addiction - which led me to buy an HTC Vive for VR. Love it, and everything runs perfectly under OSX...
Top