gtx 660ti

  1. asheenlevrai

    GTX 660 ti compatible or not? (and other kepler-based dGPU)

    Hello :) I read somewhere that kepler-based NVidia GPUs should be natively supported by macOS. Does that mean they require no web driver at all? Does this mean I could use a GTX660ti on Mojave and get full functionality? Or would it fail since there is no web driver for Mojave? In my...
  2. crud302

    New Install of 10.13.6

    Hi all, I just thought I would share a few things I learned in installing 10.13.6 on my existing machine, in case it helps anyone. I had an SSD failure of my main port drive (Samsung 840 128 GB ~ 4 years old). I replaced it with a new Samsung 860 EVO 250GB. That was all fine. I ran into...
  3. Nanukbcn

    GA Z77-DS3H High Sierra pixel and glitch problem

    Hello! I need some help with a very weird problem. I am getting bad pixels/glitch in some of the opened windows of my High Sierra. It does not always happens, but is quite frequent, and when it starts it wont stop until it fills up every window and I can only restart the computer. I must say...
  4. Macguy22

    El Capitan Working But Unable To Add GTX 660ti

    Noob here so please excuse any silly errors... I've been at this for a few days but to no avail. This is my first Hackintosh build and I've followed the guide "Unibeast: Install OS X El Capitan on Any Supported Intel-based PC" Main parts for the build: Gigabyte Z170N-Gaming 5 (BIOS F5) i7...
  5. jonokemp

    [SUCCESS!!!] Gigabyte Z87Z-UD4H + Intel 4790k + GTX 660TI - Yosemite Install

    Components Gigabyte GA-Z87X-UD4H // Intel Core i7-4790K // 16GB Corsair Vengeance Ram // Nvidia GTX 660TI // Samsung 840 Evo // Corsair H80i // Before the build. This is my first hackintosh build I have done, and coming from a gaming built AMD machine I would like to...
  6. Bluedraggy

    Resolution Problem GTX 660ti + Mavericks 10.9.4

    Hello guys, first of all, my dualboot specs: -i5 3570K -Z77 DS3H 1.0 -Nvidia GTX PNY 660ti -2x 4gb Corsair Ram -SAMSUNG 22'' 1080 Native -Other stuff..... Am running dualboot W8 and Mavericks flawlessly, everything works even after update to 10.9.4, the only thing i can't fix is i still cant...
  7. MasterSchief

    HELP!!: Enabling HDMI ports with 660ti

    I have had my Hackintosh for over a year now and am looking to utilize more than the 2 monitors I have previously used. I took no time at all to discover my HDMI ports do not work while I am running mac. I have spent days looking for a solution to this but have had no luck :( My goal is to have...
  8. HarveyMoon

    Unexpected problems! Graphics card + 10.8

    I am super confused and not sure what to do. Any suggestions are welcome! I have been using my hackintosh for 9 months without a hitch. I just came back from a trip, everything started normally and then all of a sudden the video starts freaking out. It seems like a graphics card problem. IDK...
  9. Complx

    Complx Design and Game Station: Asus Sabertooth Z77 - Core i7 2600K - 16 GB RAM - Dual EVGA GTX 660T

    [Success] Complx's Designers Work Station: Asus Sabertooth Z77 - Core i7 2600K - 16 GB RAM - Dual EVGA GTX 660TIs Complx's Designers Work Station: Asus Sabertooth Z77 - Core i7 2600K - Dual EVGA GTX 660TI's Components CPU: Intel Core i7-2600K Quad-Core Processor 3.4 Ghz 8 MB Cache LGA...
  10. rainbowdrummer

    Dual socket 2011 install problems

    Dual socket 2011 GTX 660Ti problems HELLO, I am new to this board, but not new to mac or hackintoshing. I have a old mac pro and decided to build a ultimate machine with the budget I could afford. I was able to get the software installed at 10.8.2 with mulitbeast, but I couldn't get the...
  11. mickeyvz

    Manual GraphicsEnabler Works, .kext not...

    Hi, I have two computers and both are completely the same. Both have these specs: - Z68MA-D2H-B3 motherboard - i5 2500K - 8GB Ram - GTX 660Ti MSI - 128GB SSD One pc works now for a couple of months on lion and after the ML upgrade the only thing that stopped working was the sound...
  12. Hackingtosher121

    I can't login on the mac app store (Asrock z77 extreme 4)

    Hello Guys, I have installed OS X 10.8.2 on my pc and almost everything works. I have one issue: I can't login on the mac app store. I can however log into iTunes. I have setup my ethernet with a .kext file from osx86. I have tried multiple things (the guides i did understand) but nothing...
Top