graphic acceleration

  1. david1337

    << Solved >> High Sierra 10.13.6 (17G8037) MSI GTX 1050 NO SIGNAL

    Hi all, I recently installed Mac OS X High Sierra 10.13.6 (17G8037) on my desktop. For the past days I am trying to make NVIDIA Web drivers to work with my MSI GTX 1050 2GB. After the installation I run Multibeast and selected the UEFI installation WITH emulated nvram. I also selected the core...
  2. resnet1234

    Slow Intel GPU frequency when converting h264 video

    Hi. I have intalled a hackintosh build, Everything works fine until I was trying to convert a mkv video to a mp4 format file. I used macx video converter pro to do that. I compared the time with that of my Macbook Pro 15 2017. It's turned out that macbook pro 15 runs 2x faster than that of my...
  3. SHIFTD

    I can use Intel HD Graphics 630 with GTX 1080Ti in macOS Mojave?

    As everyone knows, it is currently impossible to achieve graphical acceleration on the Mojave macOS with an NVIDIA card. Due to this problem I ended up getting stuck in MacOS High Sierra since I have a GTX 1080Ti, however I feel the need to migrate to the Mojave macOS. My question is, would...
  4. XInflict

    Safari Flicker, Slow Chess and Launchpad. No Graphics Acceleration?

    Hey guys, I'm on Mac OS Mojave, and everything is working fine, 1080p, Audio, Ethernet and everything, but, apparently my Graphics Acceleration isn't working, and I don't know what to do, I've searched and tried a bunch of thing, but none helped me. Please someone give me some light. Have...
  5. der

    Haswell Intel hd 620 graphics not recognized

    Hey. I just installed Mac OS 10.13.6 with unibeast and im new to hackintosh generally. Everything Works fine except the graphics acceleration. The window, Launchpad and dock Animations Look glitchy and are slow. How to I fix this ? My laptop Specifications are: - Lenovo flex 2-15 - Intel...
  6. jcmalek

    Internal display not working with GPU on Surface Book 1

    Hi Hackintoshers! I have been able to get my Surface Book 1 to boot with Mojave 10.14.5 including graphics acceleration with the Intel HD520. However, it only works with an external display connected to the display port. The internal "PixelSense" display unfortunately remains black. :( The...
  7. mcshell8

    Haswell G3250 and nvidia no graphic acceleration?

    Hey guys! I have been trying like crazy to get this one working for weeks, but all the patches seem not to be working... Everything works except USB port limit and Graphic acceleration. Even the quadro is working without nvida web drivers. I can see both GPUs in the SystemInformation app, but...
  8. PacificOcean

    << Solved >> UHD 630 graphic not working

    Hello everyone I have installed MacOS Mojave in my computer Core i5 - 9600K Main: Asus B360 When I'm install success I have see the graphic not received full the GPU RAM. I'm attach the file config of me. Please help me resolved this issue. Sorry my English not good Thanks
  9. daniel_iversen

    How to get ATI/AMD Radeon HD 5570 graphics working on High Sierra 10.13.6?

    Hi there, TL;DR; Any idea on how I can get an ATI Radeon HD5570 graphics card working on High Sierra? I just installed High Sierra, and I read it was supposed to be “Out of the Box” to get these AMD/ATI cards working, but it’s been very hard and I’ve read like 100 articles and done a million...
  10. Greens

    Hackintosh Pro $4000: i9 (8 cores), AMD vega 64, LG 5K, mojave 10.4.x

    Do you have a recommendation? or experience with the same components? thanks. I buy components for a new Mac, with this configuration, to do maybe little better from the iMac Pro (basic model). OS: macOS 10.14.x The last change of this configuration is at the bottom of this post direct link...
  11. Eikeweb

    UHD 630 Mojave with i5 Coffee Lake - Graphics Glitch & Only VGA

    Hi All, I´ve been trying for many, many days to install Mojave on the following hardware: Mobo: Gigabyte H370M D3H GSM (F.2) CPU: Intel Core i5-8600K CPU @3,6 Ghz (UHD630) RAM: Ballistik 16GB SSD: Samsung SSD 970 EVO 250GB no extra graphics card installed The Computer is connected to a 4K...
  12. kjdsajkn

    USB and Graphic Card not working right

    Hi, I recently installed mojave and already followed this guide to patch my usb but I don´t get some steps and further my pc will crash when booting with the suggested boot args. Also my RX580 won´t work. My geekbench is ridiculously low and I can´t figure out why. Any ideas?
  13. darshanaswathappa

    Intel HD 620 with i7 7500U showing 4mb VRAM

    My specs : Intel i7-7500u HD 620 8gb ram I successfully installed Mojave on my laptop recently and figured out a way to fix USB,audio and Bluetooth bugs..but I found it a little difficult and frustrating to fix the graphic card error where in about mac it shows only 4mb VRAM.. Hope someone can...
  14. kavlos

    RX 580 - Stuck at 300Mhz

    Hi guys. I am on Mojave 10.14.1 and I notice that LuxMark shows my RX580 stuck at 300Mhz. Am I missing something? Why can't I reach the correct frequency? Attached is my config. I am using whatevergree and lilu in /Library/Extensions. Thanks!
  15. ericdong886

    Black Screen on Login

    Hi all, I have a Huawei Matebook X Pro(UHD 620) and I patched graphics but the computer screen doesn't work... The display is 3000x2000 so technically QHD, but the thing is, I can't change the DVMT value in BIOS because it's apparently rewrite proof (even EFI shell doesn't work)... So right...
  16. Mazuka

    [Clevo W370ST] Flickering when opening apps HD4600

    Hi guy, First, thanks for all the contributions you've made. Problem: As soon as open an app which is not included by default with the OS (like Clover Config, Chrome) I can see some flickering, glitches 4600making the UI weird. I guess it's something to do with the graphics acceleration. My...
  17. kajaba

    [solved] No acceleration with intel HD 4000 - mojave

    Hello I have a strange problem with intel HD4000 on my i7 ivy bridge (intel dh61ag mobo) In my clover config I use Inject Intel with ig-platform-id 0x0166000a. In sysreport Intel HD 4000 is recognized but I have no acceleration (Safari tabs are glitchy, spotlight lags). I see that...
  18. carlocarnev

    No Display Wake after Hibernation nor Standby

    So hey everybody, sorry if I create another post on this already solved problem, but I can't seem to find a solution that works. Whenever my desktop's screen goes standby or I put my Hackintosh into Sleep mode, after it wakes up, the screen stays black, without signal (HDMI no signal). This is...
  19. DJDuckVenom

    No Acceleration on Intel HD 520 on Surface Pro 4

    Hi all. I'm having problems accelerating my Intel HD520 on High Sierra. I have a surface pro 4 with an i5 6300u and 8gbs of RAM. After clover boots up I see the apple logo for about 15sec with the status bar moving. However the screen then goes black but the backlight is still on. I ran it with...
  20. Novito

    [Solved] i5-8400 High Sierra 10.13.6 | Flickering & Graphic Acceleration

    Hi, I have been working in my first hackintosh during these last days. It is almost done but I have a lot of flickering and my graphic card is not working properly (I would say the graphic acceleration is the problem). I could not fix it yet. I have been reading a lot of post, guides, watching...
Top