glitch

  1. Sans-Serif

    Small issues with Clover that I'd like help with fixing

    Laptop: Toshiba Satellite S40-B So, I'm currently trying to switch to Clover. I'm having two issues at the moment: ACPIBatteryManager not loading/working properly: In Chameleon, the kext loads properly and battery status works perfectly. But when trying to load in Clover, with the kext in both...
  2. tr309

    El Capitan graphics glitch on boot and in some apps

    Hi. I'm up and running with El Capitan with minimal post-install tweaks. Only major problem is I'm seeing a weird graphics glitch after loading screen and also in some apps like Messages. I've attached a screenshot. Gigabyte Z87X-UD3H ATI Radeon HD6970 Can anyone shed some light? I've...
  3. vinhsonnguyen

    Unibeast/Clover Glitching Bootloader Screen

    Hi, I'm using Unibeast 6.1.1 to create a bootable USB drive to upgrade my existing Chimera/Yosemite to El Capitan with Clover. Unibeast USB was created fine using UEFI option, but when I boot from the USB drive to get to the Clover bootloader, I get this glitching digital static image...
  4. jlcvzs

    HD4000 graphics won't work on probook 4440's ML 10.8.5

    Hi, everyone. I have Mountain Lion 10.8.5 installed on my probook 4440s since November 2014. This week, something happened and the audio stopped working, so I reinstalled HP Installer 6.1.1 to try fix the problem and all went bad. So I have tried many times installing HP Installer and, finally...
  5. nhieu9200

    Graphic glitch - HD 3000 graphic

    Hi, I'm using 4430s with onbard graphic HD 3000, fresh install 10.11 follow exactly this guide http://www.tonymacx86.com/el-capitan-laptop-guides/168236-guide-install-10-11-hp-elitebook-probook-others-clover-uefi.html My screen usually has glitch line, look like this I tried EC reset but not...
  6. florosus

    Graphical glitch - Using NVIDIA WebDriver (green lines on black)

    http://www.tonymacx86.com/yosemite-desktop-support/169221-weird-graphical-glitch-green-lines-black-when-trying-boot-new-hackintosh.html Yep, this happened to me on El Capitan. I was using WebDriver 346.03.01b07 and the tonymacx86 El Capitan Clover installation ready-made config.plist...
  7. ovis1122

    Weird stretch intel HD 4000

    After many times I finally made it. mac os x boots and works smoothly except one critical thing - screen. laptop acer 771g gpu intel hd 4000 / nvidia 650m mac os x Yosemite resolution 1600x900 (it is selected in display settings tab) imgs: https://goo.gl/photos/dVnncJcgeG1qPhKn7 help me guys ;(
  8. rcolem87

    Distorted Images Using Nvidia GPU

    Has anyone cam across torn images like the one below, when using their dedicated graphics? When I switch to my onboard chip it goes away but I'd like to use my GPU for Mac if possible. This has been happening since I completed my build - pre 10.10.2 I'm using: 10.10.2 • EVGA GTX 750Ti SC •...
  9. Roon

    Glitchy boot screen, is this normal?

    The latest Yosemite is running on my new Mac mini deluxe build, but 1/3 through the process the white load screen flashes black then gets glitchy and finishes the boot. I'm having network problems post installation and was wondering if the boot process in hackintosh' are glitchy sometimes or if...
  10. shesmovedon

    Dell Inspiron 7437 Yosemite installer glitches (clover)

    I've been trying for a couple days of getting Yosemite to install on my laptop but so far I haven't been able to get it working. I'm using Clover exactly as directed in this post. When the installer reaches the point when it shows the actual installer, I get a screen like this: Previously, I...
  11. Spencer7220

    BootLoader Theme Not In Full Resolution?

    I'm using the theme featured here: http://forum.voodooprojects.org/index.php/topic,5926.0.html?PHPSESSID=st5nnmbpuacjfk3upphbolh879uvgo7c Here's my org.Chameleon.Boot.plist: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN"...
  12. AGuyWhoIsBored

    Weird FaceTime Issue - Hackintosh Yosemite

    Hi, I'm running OS X 10.10 Yosemite on my ASUS S400CA (see signature). Everything is working completely except FaceTime! When I open the FaceTime app on my dock, it opens up, and then gives me a black screen. Not the entire desktop, but just the FaceTime UI. When I open the preferences for it...
  13. scottb23

    The strangest Clover issue, it cant boot mountain lion?!

    [Solved] The strangest Clover issue, it cant boot mountain lion?! SOLVED - I formatted my EFI partition and did the install process as detailed in the guide with the exact version from the guide, now its booting woo! Gigabyte Z68X-UD3H-B3, I7 2600k, GTX 770 So I've got clover r2976...
  14. zala

    menubar flicker

    In Yosemite m having issue at menu bar's time and date area only. It keeps flickering. It is fine for 1sec then again disappear. Please help me .....
  15. Eyeye890

    Weird graphics glitch in 10.9.5. GTX 660

    I've just re-installed Mavericks on my hack and I've got this weird graphics issue / glitch. Sometimes a portion of the screen retains the image when the rest of the screen changes. Its a rectangle shape about the size of a dialog box and with a space which would be where a button would be...
  16. trek4

    Quicktime video artefacts / purple screen

    Just finished my Hackintosh build and having not pushed the graphics card in properly :banghead: which was causing it to freeze frequently things seem to be pretty stable. However, I cannot seem to play anything in Quicktime (and therefore iTunes, most importantly). I hear the audio fine, but...
  17. SamuelCB

    Choppy Graphics Within Applications

    Hiya, I'm fairly new to Hackintosh, done one before but it had many issues and at the time I didn't have the time to spend sorting them out. I am now revisiting it and currently have a fairly perfect installation, however I am currently experiencing issues with choppy graphics whilst opening...
  18. killefiz

    4530s Graphics glitches resolved

    Just to underline a reported solution I read, my 4530s was suffering from creeping graphics glitches (white lines, blocky artifacts, etc) that usually started after using Flash-enable web sites for a while, got slowly worse, and ended with the screen being totally non-responsive (but the...
  19. oigarrison

    Choppy/Glitch graphics 4770k HD 4600

    Hi all, Really hoping someone will be able to help me with this problem. I've been having problems with my machine after a couple of weeks of it running perfectly, so I decided to wipe the drive and do a full clean install. I did my exact same Bios (IGFX enabled and set to first display...
  20. gregvitale

    NVIDIA GeForce 660 Ti glitching?

    Ok I'm at my wits-end here!! First my specs. Gigabyte Intel Z77 LGA 1155 AMD GA-Z77X-UD5H 3.5 GHz Intel Core i7 NVIDIA GeForce GTX 660 Ti 2048 MB 32 GB 1600 MHz DDR3 RAM 3 monitors set up Having an issue where the system will lock up. The mouse works, but cant click, and audio will continue...
Top