ga-h110m-s2h

  1. Domigames

    Realtek ALC887 doesn't show in MultiBeast

    Hi there, This is my first Hackintosh and I have a problem with MultiBeast. I got a "GIGABYTE GA-H110M-S2H" Mainboard with a "Realtek ALC887" Audio Chip inside. But Multibeast doesn't show it in the Audio Drivers. Does anyone know why that could be? Thanks for every answer. LG, Domi :)
  2. sarspasm

    El Capitan "Waiting on <dict ID="0">...."

    Hi, I'm new to this and I've been having trouble trying to get to the Install screen for that last 2 days. I followed the El capital install guide on this site, and I keep running into the same issue no matter what I do to try and get to the install screen. I am running on a: Gigabyte...
  3. Aciid42

    [Solved] No Ethernet Interface on GA-H110M-S2H

    Hey folks, i recelty builded my new Hackintosh build. I went with the Gigabyte GA-H110M-S2H Board, everything works just fine expect the Ethernet Controller. I have a real iMac WiFi/Bluetooth Card installed too, so Network connection is there but I really want to use Ethernet. I installed the...
  4. Aciid42

    Suggestions on my new Build

    Hi tonymacx86! I'm planning a new Build and want to check out if you guys have any suggestions about that build. So here is the parts i got: Intel i3-6100 Corsair Vengance DDR4 8GB LPX Red Gigabyte GA-H110M-S2H Gigabyte GTX 960 2GB iMac Wireless Card + PCIe Adapter Kingston SSDNow 120GB Be...
  5. o.f.jansen

    Kernel panic with 10.11.4 on Skylake GA-H110M-S2H + HD530

    Hi everyone, For a while now I've been trying to install 10.11.4 on my GA-H110M-S2H and i5-6400 but without success. I only use the internal Intel HD 530 graphics. With a default Clover USB stick created with UniBeast 6.1.1 and without any changes whatsoever I get the following kernel panic...
Top