Contribute
Register

first boot

  1. redbearaz

    Help with API Error

    I finely finished my first Hackintosh build but have a error that is causing the Prohibitory symbol. My Hackintosh Build: Asus Ultra ATX Z170M-E D3 Intel Core i5 6600K 3.50 GHz Quad Core SkylakeGraphicsEVGA GeForce GT 730 2GB (Low Profile) Mushkin Enhanced ECO2 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3...
  2. JessBot

    Need help booting Optiplex 7050 from High Sierra clover USB - kernel panics

    I abandoned this... no sense letting this thread live.
  3. poles

    [Solved] gIOScreenLockState 3 error on High Sierra first boot in GA-Z97X-UD3H

    After working flawlessly with Sierra for some time, today I decided to clean install High Sierra. So I used Unibeast 8.1 with nvidia web drivers true to make a bootable flash drive. I formatted the installation drive with AFPS file system and installed high sierra. But I'm not able to boot for...
  4. AetisoMati

    Stuck at first boot!

    I followed the newest guide from here but, am i getting stuck at the first boot. After i have chosen the hard drive for the installation everything goes as expected. After the first automatic reboot i chose boot from usb. Then, i chose the newly created drive called High Sierra. It boots and...
  5. javyer58

    [FIRST BUILD] Gets stuck at Apple when trying to do fresh install

    Hi, I'm trying to do a fresh install of MacOS Sierra in my first and new rig for video editing. I'll give you the specs GIGABYTE GA-Z270XP-SLI i7 7700K EVGA GTX 1060 ACX 2.0 6GB 32 GB of Corsair Vengeance LED DDR4 2133 MHz RAM 240 GB SanDisk SSD PLUS 3 TB Seagate Barracuda HDD Corsair H100i...
  6. awesomeepicguy

    Stuck on certain screen using verbose mode

    Hey everyone, I've been trying to get my CustoMac to boot up for the first time for a couple days now. I finally managed to get passed the "couldn't allocate runtime area" by reinstalling everything. Now it gets stuck on this screen. I really want to get this thing working, as I chose...
  7. TheNexter

    RX 480

    Hello, RX 480 is ready at first start in High Sierra ? Sorry for my English
  8. gusduenas

    sierra not installing stuck at white apple and bar doesn't advance

    Hi I've been trying to install sierra on this build Asrock Z170 extreme 6 mobo i7 6700K nvidia quadro 5000 graphic card samsumg ssd 500gb 16 gb memory computer doesn't have internet...no wifi btw and after the unibeast screen I've try to install the osx on the computer but it just stuck at...
  9. hariiv

    [help][boot] i5 -4570 z87

    im having problem when booting el capitan from harddisk after install i found that to try to copy usb efi n replace it in harddisk el capitan efi can anyone say how its done and how to fix the problem i have removed my gpu and trying to use only igpu intel hd 4600
  10. rmadhavan

    SUCCESS! OS X SIERRA Intel i7 4790 with a Gigabyte Z97 HD3

    Encountering some problems with my first build / installation. Installing Sierra for the first time I am following tonymacx86 Sierra guide word for word - https://www.tonymacx86.com/threads/unibeast-install-macos-sierra-on-any-supported-intel-based-pc.200564/ I have my graphics card unplugged...
  11. createdbyeric

    Skylake Build

    Hello Everyone, I'll start off with the fact that I'm a bit of a noob when it comes to building a hackintosh. This is my first one actually but I'm been searching the forums and so far its helped me a lot but now I'm a bit stuck. After digging around a bit, I was able to finally get past the...
  12. ricky7

    First boot keeps hanging PLEASE HELP

    So I've scoured the internet for advice and can't seem to make anything work. I've already installed el capitan on my hard drive and Im trying to boot from the hard drive for the first time using the bootable USB. I select the hard drive and boot in verbose mode and it keeps freezing. Im using...
  13. kelleywguy

    [UNSOLVED] Unable to run unibeast installer Yosemite / Mavericks

    [SOLVED] Unable to run unibeast installer Yosemite / Mavericks I have been trying for a few hours to try and the the system to work with no avail My setup: Gigabyte GA-Z97-D3H 16GB Corsaire Vengence RAM Intel Core i5 4450 EVGA GeForce GTX 960 Superclocked 2GB The monitor is running through...
  14. ossahib

    Weird graphical glitch (green lines on black) when trying to boot on new hackintosh

    Heya, http://i.imgur.com/lSINTaU.jpg I'm hoping any of you have a clue what stopping my hackintosh from booting for the first time. I followed a combination of the official Tonymacx86 clover tutorial, but used these custom Clover settings here. Everything went according to plan all the way up to...
  15. Am33rM1r

    10.9 First Boot after Install: What should it do/where should it go/what do I need to do? White/Grey

    Hello Fellas, I've been wanting to build a Hackintosh for years now, but never took the time to try. With TonyMacX86's hard work and the contributions from everyone, it was time for me to try. I just finished building my computer and thought I'd give it a try. I've come across many issues...
  16. MacMiniUser77

    Hanging on Apple Logo during Unibeast fist boot

    Trying to install Yosemite on my PC with a start up disc created on my little MacMini and it hangs on Apple logo. After entering the flags on tutorial, I get to about 30 % installation progress bar but it hangs on there. The verbose options indicate the system hangs at the following message...
  17. LukeWarm74

    Can't boot without safe mode after successful installation

    This is a new build with the following components: Motherboard: Asus Maximus VII Hero (Z97 Chipset) CPU: Intel Core i7-4770k Memory: 24GB DDR3-2400 RAM (F3-2400C10D-16GTX, 3 sticks) Graphics: Integrated Graphics from the 4770k (I will install card after a successful boot) I was able to...
Top