failed

  1. RetroRocker

    [SOLVED] Multibeast doesn't appear to do anything? no bootloader at all, no drivers (sound etc)

    So I've performed a fresh install of Catalina 10.15.7 in order to update my very old Hackintosh build (its been running Sierra for years), and the installation seemed to work pretty well (following the guide to the letter of course :geek:), until time came to cut the USB boot umbilical. I ran...
  2. pixjoe

    10.13 installer process failed

    I followed the guide to install 10.13 but failed, re attached pix. I tried both legacy and EFI. Any ways to get it right? Thanks!
  3. HigeMynx

    HP EliteBook 820 G1 (Elitebook 8x0 G1) 8-series laptop (Haswell-ULT) i7-4600U Update Directly to macOS Catalina Failed

    Hey Folks, Once I used this Thread to Install macOS Mojave on an HP EliteBook 820 G1. I Replaced the BT and WiFi Kardin the Notebook to a fully supported one. I used this Guide to install Mojave...
  4. threequartersearth

    High Sierra Installer Reboots Before Finishing

    I'm currently stuck trying to upgrade to High Sierra. I can boot into the installer on my USB stick and get it started, but the computer restarts every time once the progress bar gets to around 2 minutes remaining. After it reboots, clover does give me an option to boot into the target drive to...
  5. rootshaper

    Mac OS High Sierra installer not loading up with X299

    Hey there, I've just put together a hackintosh build on X299 and after Clover booting up properly, I can't get to the Mac OS installer, because the loading freezes in a very strange state without any error message. You can see the last lines of verbose mode on my photo and at the end, it can be...
  6. julienscherliss

    GA-z68xp-ud3 Sierra Update Multibeast "Installation Failed"

    Hey there, I just updated my OS to Sierra, but after booting from the USB and trying to run Multibeast I'm just getting the error "The installation failed". Any Idea of what I'm doing wrong, or information I could provide to better trouble shoot it? The only thing I checked in the Multibeast...
  7. isaiah3467

    Installation failing with a log... can anyone help me?

    Hello, I am having trouble completing the install for High Sierra. I have had a working hack for about a year or so, on Sierra, everything working. During this process I ended up intentionally erasing my drive (I have CCC backups) and now attempting a fresh install. My build...
  8. Troik

    10.6.8 ComboUpdate forces Reboot

    hey there, i have a little problem installing macosx (https://tonymacx86.blogspot.de/2010/04/iboot-multibeast-install-mac-os-x-on.html?m=1). Everything works fine until I want to install the ComboUpdate-hardly before the installation is finished, the system freezes and the grey underlay message...
  9. Marcelopedro

    [Solved] Freeze logo Apple in instalation

    Hi, I think I have a really basic problem... After desible Unibest in the new computer, when it stars running (Apple Logo) the loading bar it never starts. What can I do? Z170X-Designare i7 6700K GTX 1050Ti Wind OC
  10. menotis

    mulitbeast failed to install hd530

    This is my first mackintosh, so I am a super newbie , everything went quite well until I tried to install hd 530 using Mulitbeast but I received the the following error, this si the log message: 01/08/17 20:15:42 - Installing 'Drivers > Graphics > Intel HD 530' 01/08/17 20:15:44 - Install...
  11. safrizal

    MSI GL62 6QF assertion failed: 16b2657 +

    My bios setting boot uefi with csm. Using clover bootloader, and always stuck at "localhost com.apple.xpc.launchd[1] <error>: assertion failed: 16B2657: launchd . . . . . . ."
  12. steve-o

    Troubles getting Sierra to run smoothly

    Hi Guys, I'm a real noob at Hackintosh and I'm having nightmares getting Sierra running as should. I previously ran Yosemite on my machine but I needed to upgrade to Sierra for some pieces of software to run. Tried an upgrade but since I used Chimera for a boot loader on Yosemite I ended up in...
  13. Hunter980

    Assertion failed Error

    Hello everyone, im facing a quite annoying problem. When I try to install OSX (boot Sierra Installation from USB), i get following error: IOGraphics flags 0x43 Sound assertion in AppleHDAController at line 566 Sound assertion in AppleHDAController at line 421 Previous Shutdown cause: 5 Debugger...
  14. Spencer7220

    Can't download the installer

    I can't download the installer for macOS Sierra on my genuine Mac, so I can't really create a Unibeast bootable drive to use on other computers. I get the error shown below when I try to download it from the Mac App Store. Is there any way to get around this or download it from Apple another way?
  15. Ksearch

    Multibeast 8.2.3 failed to install drivers (10.11.6)

    Hi, I got this issue after upgrading to 10.11.6 from 10.11.3 in a Skylake build. I got everything working well but audio, so I tried to install it running Multibeast and failed, afterwards I noticed that trying to do any install with MultiBeast will and up failing. Here are the log transcripts...
  16. KazCroker

    Multibeast 8.2.2 INSTALLATION FAILED. not installing Drivers and etc...

    I checked the Multibeast.log and this is the issue: "Install of 'Clover_v2.3k_r3423-UEFI.pkg' failed. installer: installing at base path / installer: The install failed (The installer encountered an error that caused the installation to fail. Contact the software manufacturer for assistance.)...
  17. guido79

    [SOLVED] GA-Z77X-UP5 TH and WDC WD30EZRX-00DC0B0 Failing to Format

    Hey There, I have a 3TB WDC WD30EZRX-00DC0B0 drive connected to the the internal SATA 6Gb/s connector which I believe is hosted by the Marvell 88SE9172 chip on the motherboard. I'm running El Capitan with 10.11.3 and the drive is failing to format with Disk Utility. Media-iMac:~ homer$...
  18. TonyTech

    ERROR: An error occurred while extracting files from the package "Essentials.pkg".

    Hello, I'm trying to install OS X 10.11.1 El Capitan on my November 2015 Build (Z97 PC MATE, i3-4170, GTX 650), but every time I try to install it, it would give me the error (in the title) during the installation. I've tried many different things, including creating the USB installer from a...
  19. vio1

    Can't Install Yosemite - No Matter What I Do - Please Assist

    Can't Install Yosemite - No Matter What I Do - Asus Z97 Pro - Please Assist Hi, Ive followed the guides to a T and I have a similar setup to this guide: http://www.tonymacx86.com/user-builds/139870-success-asus-z97-pro-wi-fi-ac-core-i7-4790k-evga-gtx-760-a.html but no matter what I do, I...
  20. wanksta11

    app store sign in "connection failed" on mavericks

    I installed mavericks 10.9.5 on my K53S i7 laptop and the internet works (using the Ethernet cable port). I can sign in into itunes but I can't sign it into the app store, it just says "connection failed" every time I click the Sign In button. I tried installing the AtherosL1cEthernet 1.2.3 on...
Top