dhcp

  1. wambman

    Disabling HDCP / Huion Kamvas 16 Pro

    I recently bought a Huion Kamvas 16 (2021) drawing tablet. I have a dual monitor setup, with a DELL U2515H 1440p and an LG 27UL600 4K. When I connect the device to my Vega 56 using HDMI, the screen displays the content correctly for about 5 seconds, but then turns to static. The tablet...
  2. gbkwiatt

    DHCP on 1 network does now work on M.2: BCM94350ZAE

    I am having weird issue, before I had intel network wifi card on M.2 which was working fine but slow. So I decided to get M.2: BCM94350ZAE/DW1820A it's visible on system, connects to my Mobile phone hot spot and works fine But if I try to connect it to my home network, it connects for a...
  3. artspace

    Ethernet Problem (Self-assigned IP) - Dell T5400+PCI Ethernet Card+High Sierra

    I've just installed High Sierra on my old Dell T5400 Workstation, and everything runs well except the Ethernet connection. The on-board ethernet was faulty (BIOS cannot load it and reported error on it) many years ago, and I bought a PCI Ethernet card to substitute for it. My T5400...
  4. titust1

    [Solved] No network access after waking from sleep with High Sierra

    Hi everyone, I recently updated from Sierra to High Sierra. I use the MTB Intel built-in ethernet adapter (no Wi-FI). Network works fine, but when it wakes up from sleep, the network adapter doesn't get an IP address from DHCP, even if I <Renew DHCP Lease> in Ethernet / Advanced. If I click...
  5. Briccoenjoy

    [SOLVED]Sierra install stuck at internet connection

    Hello, after you choose the keyboard layout in all tutorials i've seen he ask you for import data from other mac, during my installation he ask me for internet connection i select ethernet (my hack don't have wifi at the moment) then he ask me for manual IP and DNS ecc or i can choose the DHCP...
  6. morada

    What's the latest Realtek ethernet driver everyone is using for 10.10.x ?

    I'm having this annoying DHCP problem here - http://www.tonymacx86.com/general-help/85799-annoying-issue-internet-connection-ga-z77n-wifi-mb-ml.html I'm confident it's a driver/kext problem. The one im using is time-stamped Sept 2011 & I got it from the Clover 10.10 guide here -...
  7. blnd

    "Restarting" in OS X doesn't give up WiFi adapter for dual-boot?

    Hey everyone - this might be a better place to post it other than general help (if someone could remove that one?). This is my first hack and I've seemingly run into a problem that I can't find documented anywhere. There hasn't really been a full write up about the ASRock Z97E-iTX/ac mobo and I...
  8. blnd

    Troubleshooting dual-boot issue: "Restarting" in OS X doesn't give up WiFi adapter?

    Hey everyone, so this is my first hack and I've seemingly run into a problem that I can't find documented anywhere. There hasn't really been a full write up about the ASRock Z97E-iTX/ac mobo and I was thinking of putting together an incredibly mediocre guide of my build experience using it...
  9. snoby

    GIGABYTE GA-P85-D3 & Realtek network card

    Hi All, First time poster here, I have had the hackintosh up and running for a few months now and the only problem I seem to be having is the network port on the motherboard (GIGABYTE GA-P85-D3 LGA 1150 Intel B85). The network card works on a fresh boot just fine, but when the ethernet...
  10. Rabaukee

    Mavericks - Realtek 8111E - DHCP not always working

    Hey guys, like the title already says, I've got a MSI Z77A-G43 motherboard with a Realtek 8111E gigabit ethernet controller. When I turn on my hackintosh most of the time DHCP gives me a 169.254.x.x (apipa) address. So what I do is, I restart the hackintosh and plug the LAN cable into another...
Top