clover

  1. FoxLite

    Problems installing on Sony Vaio Pro 13

    Hello everyone, I apologize for my shitty English, I use a translator, but I hope you will understand everything I have a Sony Vaio Pro 13 laptop (BIOS Model: SVP1322M9RB), i5 4200u processor, 4gb ram In theory, Catalina should be installed, but in all installation scenarios errors occur and for...
  2. itsdouet

    Dell XPS 15 9550 - Clover USB boot stuck on Err(0xE), 0 @ LocHB

    Hello, I have a full CLOVER USB stick for my XPS 15 9550. The exact specs are: - XPS 15 (9550) - 6th Generation Intel(R) Core ( TM) i7-6700HQ Quad Core (6M Ca che, up to 3.5 GHz) - Dell Wireless 1830 Driver, DW1830 3x3 802.11ac 2.4/5GHz + Bluetooth 4.1 - Samsung 256GB PCIe Solid State Drive -...
  3. CallMeChad

    Trouble booting Clover from USB

    Hi guys, this is my first post and also first Hackintosh. I'm trying to achieve a Dual-Boot Hackintosh solution using Intel Graphics for macOS and RTX for Windows (I know that I have to disable my dGPU from my MoBo but it's fine.) The thing is that even if I try my hardest, I cannot seem to...
  4. LightGolgot

    Solved > Stuck at unknown panic error

    Hello, I created a bootable USB key, with the classic Clover installation, to create a dual boot (Windows/mojave) on my Acer E5-575g-543v. I first launched it only with the -v option, but I had to add the "no_compat_check" option. To make the debug easier, I added those options, in the menu...
  5. pipboy70

    Dell XPS 13 9350 Support?

    Hey guys, I have been attempting to install Catalina on my Dell XPS 13 9350 but I have had no luck. I have made progress into making the Clover bootable drive, but I can not seem to get the correct settings for the config.plist. It usually makes it to the PCI Configuration but I can not make it...
  6. Aldaro

    SUCCESS: Asus prime Z370-A MK II + i5-9600K + Sapphire RX 580 pulse

    Aldaro's Classic Workstation: Antec SX1030b Restoration ASUS PRIME Z370-A Motherboard Amazon | Newegg Crucial Ballistix Sport LT (16GB) x2 for 32GB Total Memory Amazon | Newegg Intel Core i5-9600K Processor Amazon | Newegg Cool Master Hyper 212 EVO CPU Cooler No link available Sapphire...
  7. imikejackson

    ASUS Prime Z370-A USB 3.1 Gen 2 Port not working (Catalina 10.15.4) (Solved)

    I have successfully installed Catalina 10.15.4 on an ASUS Prime Z370-A with Core i7 8700K and integrated graphics. Most everything works except the USB 3.1 Gen 2 C Port on the back plane of the motherboard. I have tried mapping the ports using all the advice from the various posts/tutorials but...
  8. Piero2411

    Why is my hackintosh lagging?

    In daily use my hackintosh very often lags and makes its use very annoying Anyone know how to fix it? O.S. High Sierra to the latest version same for the nvidia driver
  9. Piero2411

    Can't update clover

    Hi, when I try to update clover on my hackintosh with High serera I get this message: Clover_v2.5k_r5110.pkg not found! What can I fre to update it? Thanks for the help
  10. Thaigyver

    Clover version being switch during installation???

    I know this is going to be a weird question, but I cannot figure out where I am going wrong. I am on my second build with the help of this wonderful site and all its accumulated knowledge. The hardware specs you see to the right are for my first build. The second and current build I am doing is...
  11. jheitz

    ThinkPad T490 - Catalina USB doesn't make it past plus signs

    Hello, I am trying to boot to the Catalina installer that I made with UniBeast. However, it does not make it past the plus signs. I have tried AptioMemoryFix.efi, I have tried replacing VBoxHfs-64.efi with HFSPlus.efi, and I have tried injecting my graphics ID. All of which have been claimed to...
  12. ttc

    Intel 6 Series Fix [...]

    I installed Catalina on my Medion X6815 Laptop with an i7-2670QM. However some things are not working: USB3 ports not recognized, Turbo Mode (i am stuck at max 2.2Ghz) and Shutdown. I tried already many of the fixes given by MaciASL but actually i did not solve any problem by my dsdl patching...
  13. n.weber02

    Installation error

    Guys, When I start the installation of Catalina from Clover, it stops at the end of the Apple bar. I have already waited for 10hours but nothing changes. Can anyone help me or had the same problem?
  14. psygoat

    screen shuts off as soon as OS is booted

    I'm having trouble with an old graphics card, a GeForce 9800GT. I originally got this card for a hackintosh build about 10 years ago, and I'm trying to get the build going with El Cap to start, and maybe try something newer. I use the UniBeast install disk creator and MultiBeast to get El Cap...
  15. Erizur

    Clover loads Default theme instead of the theme i choosed in config.plist.

    Hi everybody, I have a problem today, i've managed to boot clover successfully without usb (the day of my bday), but since 1 month ago, the theme that came with clover after doing the unibeast drive (aka tonymacx86 theme) was gone, i've checked everything and the theme name is spelled correctly...
  16. bodich

    Clover 5108 don't boot

    I've updated Clover 5105 —> 5108. And Clover just stopped loading at all. I choose UEFI partition to boot as always, but instead of loading to Clover Dashboard, computer wait for the few seconds on black screen and jumps to BIOS settings (even don't show splash text with version). I did not...
  17. iDrakus

    Custom Bluetooth mouse in BIOS and Clover

    I am using the BCM94360CS2 combo module in my hackintosh. The Magic Keyboard 1 works fine for me on macOS, BIOS, Clover, and Windows 10. I really like how it works. When working for macOS, I use the Microsoft Mouse 3600 (Bluetooth), but it does not work in BIOS and Clover. At the same time, the...
  18. Reykorr

    Solved > Black screen when using RX580

    I have installed Catalina (10.15.3) on my desktop, using clover. The specs are: motheboard: Gigabyte Z68X-UD3H cpu: Intel i5 2500K gpu: Sapphire RX 580 Nitro 8GB ram: Corsair Vengeance 8GB DDR3 I can boot normally if I disconnect the rx580 (using the igpu). However, when I connect the rx580 I...
  19. ItzBlazik

    Hackintosh Mac OS Mojave - Stuck on black screen with cursor after fresh install

    Hey there guys, I've ran out of ideas on how to fix this problem so I decided to try and seek help here. After installing Mac OS Mojave 14.6.06 using clover on my old laptop (specs - MOBO = Asus X550CL, CPU = Intel Pentium 2117U, GPU = Nvidia GT 710Ti) I became stuck on black screen with...
  20. alisudo

    Multiboot in Clover

    Hi, I installed Linux, Windows and macOS on my laptop. The problem is when I boot to windows from clover, I get no audio output. But when I boot directly from EFI boot entry (bios menu), everything is fine. Also booting is slow from Clover, But windows boots normal when I choose it from bios...
Top