bug

  1. skateking60

    Intel HD graphics 4600 glitching with new display

    Hey everyone, I finished my hackintosh a few days ago with a normal 1080p 16:9 display. After getting graphics acceleration to work, it worked just fine, no glitches or anything. But with my new display (LG ultravide 21:9 2560x1080) I get these weird glitches when chrome/safari/messenger/vlc is...
  2. anibalhendrixmusic

    Help me, Icons Bug in Big Sur OC 0.6.4

    Hello! I hope you have a nice day, I am having a problem with the icons in Big Sur, some icons fail and look strange, or are missing, im using open core 0.6.4, and big sur official release from the app store, after install, after the second or third reboot when im installing programs, it was...
  3. dytract

    << Solved >> Letterboxing on GTX 645

    I only have 2 nvidia cards (the 645 was from my old machine and my 1650 is the one that came with my current machine) im currently trying to use the gtx 645 as a placeholder until i can afford a radeon rx 560, but it has this weird bug where it runs at the naitive resolution of my monitor...
  4. Chakirr

    Important graphic bug (URGENT)

    Good morning, sir, Excuse me for my English, I'm French. I installed Catalina on my PC yesterday. Unfortunately, I have a big graphic problem, and in terms of performance, I'm explaining, on Spotify, Discord and other applications, the lag and bug application graphically (see the screenshots)...
  5. Teledurak

    Catalina freezes

    Hello all, I am installed macOS Catalina 10.15.2 on my PC successfully, but it may dead (panic w/o screen with log) randomly, this problem is not present on Mojave 10.14.6. Now I am on Mojave because of this problem. Can anyone help with this issue, please? :) Forgot to say, updating to 10.15.3...
  6. victoriel

    screen display bug after wake up mac

    Hello, I have a NUC8i3BEH with 2 SSD crucial + x2 RAM Crucial 2400MHZ DDR4, When i wake up my hackintosh he do this bug/flash every 2 seconds. And if i unplug HDMI to another display i have the same bug with a blackscreen and whiteNoise. See the vidéo uploaded on ultrawide (2560x1080) ...
  7. Skydrow666

    BAD LOGO GRAPHICS @BOOT GIGABYTE Z370 ULTRA GAMINIG

    HI to Everyone , first of all sorry for my bad English . I post U some pictures when I boot up my Hackintosh , everything is working , usb , graphics , USB ports , wifi & bluetooth (I have the original apple BCM board). BUT when I turn on my PC it show those crappie AORUS logo CAN ANYONE HELP...
  8. manu3333

    Problems with Nvidia (glitch, bug, etc.)

    (sorry for my bad English). Hi guys, I have a problem with my hackintosh. The problem is that I have installed NvidiaWebDrivers but I have ever a lag, bug and glitch. This is my configuration. Can you help me? I have also installed Lilu and NvidiaGraphicsFixup
  9. JackED42

    Dell XPS 15 9560 4k - Can't boot installer with Clover

    Hi everyone, I am on the Dell XPS 15 9560 4k. I am following this guide (https://www.tonymacx86.com/threads/guide-dell-xps-15-9560-macos-10-14-1-all-models.260137/). I am using the Mojave 10.14.3 installer Initially after I select boot install Mojave. I get the apple logo, it disappears and...
  10. 1835er

    Program Interface won't load properly

    Hey, I recently installed Mac OS Mojave (10.14.1) on my Laptop (Lenovo Y50-70 FHD). Every preinstalled program is displayed as it should, but some programs I installed after have massive graphical issues. I included some pictures of an Example, my kexts and I've uploaded my config.plist. I hope...
  11. Farbe

    UHD630 / i7 8700k Youtube/Netflix Problems

    Hey guys, Setup: CPU: i7 8700k MB: Z370 d3h (Gigabyte) Ram: 32Gb 3200mhz (4 Dims) HDD: M.2 512GB Samsung 970 Pro GPU: UHD630 (Connectorless Platform ID) and Nvidia GTX 970 (Monitors Connected 1x HDMI (4k/60) 1xDVI(1080/60)) OS: 10.13.6 (without supplemental Updates) iMac 18.3 Working: Audio...
  12. Jippa_Lippa

    Identifying what's wrong with my machine [URGENT]

    Hello. I had the hackintosh with my curent hardware since 2014: MSI Z97 Gaming 5 (With appropriate BIOS settings) Intel Core i7 4790K 32GB DDR3 G.Skill Ram (actual) 2133 MHz Gigabyte GTX 980 Gaming G1 4GB GDDR5 Mac OS 10.13.6 High Sierra (Used Yosemite and Sierra previously) A Windows 10...
  13. Dogstalotl

    [NEW ISSUE] Display Output Breaks Part Way Through OS X Boot

    Ever since the new MultiBeast release, I've been unable to load OS X properly. When I boot in to OS X, the loading bar will get to a little over 2/3rds or 3/4ths the way loaded then the screen will turn black and my primary monitor will say that no HDMI input was detected (both monitors are...
  14. feipe56

    Problem with continuous use

    Hello everyone, I have setup my hackintosh for about three weeks and have been noticing two problems related to the time of continuous use. When I call and use it for hours it works normally, but when it is switched on overnight and when I use it again, the system does not always come back and...
  15. chachimontes

    Weird artifacting after screen wake

    Hi I am a little new to the community and am having trouble with my laptop running High Sierra 10.13.3. The main trouble is, whenever my screen turns off (not from sleep) or I close the lid, there's some artifacting on the right hand of the screen as well as some fuzziness. Whatever attached...
  16. menik

    Clover bugs with Windows SSD - weird workaround

    Hey there, I have a Problem when I choose my Windows Disk at Clover: The Screen stays black until I press a key. Then the blue windows Logo appears and it stays like this until I press a key again do the white loading points appear BUT: I have to wait around 20 seconds before the blue windows...
  17. vulgo

    Major 10.13.1 bug discovered - root without password

    After storing encryption passwords in plain text in a previous release a newly discovered issue in High Sierra means the root account is apparently enabled without a password having been set. Read about it here: https://www.macrumors.com/2017/11/28/macos-high-sierra-bug-admin-access/ Apple...
  18. skinnypete

    Geforce Now Issue

    So I finally got a working high sierra hackintosh and now I wanted to get geforce now on it. I downloaded the file and opened it and the main window popped up but then a welcome message popped up too. The top part of the message has a picture of a game w/ the text of Welcome to Geforce Now but...
  19. sociopat

    copying file larger than 2GB to FAT32 volume - Finder BUG

    just letting to know, if someone is using external HDD formatted in FAT32, there is a bug in Finder.app, Finder cant copy file to ext.HDD larger than 2GB, workaround is using Commander One app or else...
  20. L0rdLogan

    RX580 shutdown bug? Happens via DisplayPort

    Latest whatevergreen. The GPU works otherwise fine. Using High Sierra, build: 17A405 Specs: Intel core I7 5820k 16GB DDR4 ram AMD RX 580 8GB card
Top