booting problem

  1. pauly1980

    Please Help…Big Sur operates when boot from USB but not from hard-drive (ThinkCentre 720q)

    Hello, Introduction- After starting my mini project with a lot excitement to build my first Hackintosh for the last 2 months, I realised its perhaps best to reach out for help from one of the experts on the singular problem I am facing in completing this fun but challenging project...
  2. aharshac

    Help! Failed switching from working FakeSMC to VirtualSMC on Asus ROG FX553VE.

    I tried to move from a working FakeSMC install to VirtualSMC by replacing driver and kexts in Clover on HDD EFI boot partition. That didn't work out well and now I'm stuck with busy timeout, (60s): `AppleACPICPU` So I'm booting with the bootable USB media with Clover created during...
  3. MrFollis

    Problem booting High Sierra OS from Hard drive

    Please Help, Hello I was hoping for some help. I did a clean install of High Sierra OS from Toshiba 16gb flash drive and followed tony max instructions to create the usb. I am able to install onto my hard drive using clover but after the restart I choose "Boot macOS from Sierra with clover and...
  4. janczes

    GA-Z97X-UD7 TH sierra blank screen after Apple logo at start

    Welome everybody. I just install sierra osx on my hackintosh. Instalation procedurs was ok, no problems. I install web drivers for nvidia card. reboot. when i choose boot from os x sierra after apple logo and the progress line My screen is black, no video signal, and that all. My comp is gone...
  5. climbingROCKS

    Hard Drive Causing Boot Problem

    I have a Seagate SATA 6Gb/s 3.5-Inch 4TB Desktop HDD (ST4000DM000) that, when plugged in, prevents my computer from booting up. I get past the Gigabyte screen, and get stuck on the "spinning back/forward slash" screen (sorry, I'm not super tech savvy, so I don't know a lot of technical terms...
  6. mrtakacsgabor

    Booting without usb / Sierra

    Dear everybody! I am quite new to building a hackintosh, however for the past 3 weeks I am educating myself. My specs are the following Motherboard: Asrock P67 Perfromance CPU: Intel i5-2400 GPU: Nvidia GTX 560 I have managed to install Sierra on my computer and everything seemed to be...
  7. gigabite1982

    [SOLVED] El Capitan not booting after BIOS update

    Hello, everyone. I've updated BIOS for my Asus Z170-A and now El Capitan is not booting. It was working and booting fine just before the update. I think the last message is 'waiting for root device' just before the screen gets messed up. Any ideas?
  8. khird

    booting problem after installing kext !

    hi there these are my specs MD : MSI Z97 gaming 5 CPU : i5 4590 Haswell when i installed , i used tony guide on El Capitan using clover and then used multibeast and used UEFI mode and other basic drivers and mac 3.1 system definitions ( i read that Haswell can use mac 14 system definitions )...
  9. treyfh

    Booting Issue

    This came up recently without any changed to my system. I'm running multi beast with Lion. I've tried both options that are displayed and neither gets me anywhere. Can someone give me some help. This system was built for me so I'm a novice when it comes to Hackinstosh problem solving.
  10. viveksingh

    problem booting into mac lion

    hi, i installed mac lion on my pc, everything worked well while installation, but when system restarts after installation, screen with apple logo comes for a fraction of second and system again restarts. I am not able to boot . please help. my pc configuratoin are: core i5 3570 GA-H77 WIFI...
Top