audio problem

  1. bader13378

    High Sierra 10.3 - No output devices found

    Hi guys, i'v been trying to solve this issue for two weeks now but no success, my problem is that my Hackintosh working 100% except Audio i tried every possible solution i could find in youtube or in the forum but nothing worked for me. # My computers Specs : - Storage: 1 TB HDD, 120 SSD -...
  2. TheKey13

    Fixed, Audio not working. ( I78700k/Z370Gaming7/Gtx1070G1Gaming)

    Hello. Finally after fixing my Gpu issues i am down to just the audio to make the Hack make whats neccesary for me to work. I dont really care about OC or other features like Imessage... etc. I hope you could please help me finish the build and fix the audio issue. Note: i have the driver...
  3. Mario720p

    Can't get Audio with ASUS P8H77-V Mainboard

    Hey @tonymacx86 I tested really everything i read all posts here in the forum before i post this. I installed macOS Sierra on my first Hackentosh but I can't get Audio working the onboard audio chip of my mainboard is VIA VT1708S 8-Channel High Definition Audio CODEC. I tested now really...
  4. JotaOliveiraa

    ALC1150 working on Sierra but with background noise

    Hi guys, My audio is working fine (almost) but it has this really annoying sound in the background that I can't remove. I think it's called the "gain sound" and sometimes (rarely) it even pops. I'm always listening to music, it's impossible to ignore it. My motherboard is a Gigabyte Z170X...
  5. FlameFusion

    No Output sound

    Ok everything is working well apart from the audio I'm on Mac OS Sierra 10.12.5 and when I use my usb headset and go into system preferences, sound it freezes my mouse. Another issue is when I use a 3.5mm headset instead and go into system preferences,sound it says no output device. Please help...
  6. Pran7ik

    Samsung NT370R5E-A44S audio doesn't work after sleep (realtek Alc269)

    I am new in Hackintosh, i install sierra 10.12.2 on my Samsung NT370R5E-A44S laptop, every thing working good except the audio. its realtek alc269 audio codec. after sleep or restart audio icon disappear. no sound at all....what can i do, please help...
  7. fivos1996

    Patched AppleHDA sometimes doesn't load.

    I have an HP laptop with the ALC282 codec. I used Mirone's AppleHDA Patcher app with HDAEnabler.kext + patched AppleHDA.kext which works great but sometimes, AppleHDA doesn't load on startup. Sometimes, this is fixed without restarting by reloading the kext using the "kextload" command on...
  8. cri3343

    No sound on Asus P8Z77-M Pro

    -----------------------------------------------------------------------SOLVED----------------------------------------------------------------- Hi, I have some problems trying to installing my first hackintosh, hope you can help me a bit. I started to install El capitan yesterday and I can't...
  9. macdario

    macdario has a Question to Audio Drivers

    Hello tonymacx86 Forum My Realtek Audio In/Output doesn't work. Currently I have no Drivers installed, I read different posts but i don't understand how I have to do this. It's a GA-H87-HD3 Motherboard with El Capitan. Can someone pls help me?
  10. 123689

    Audio problem z170x gaming 5

    i7 6700k ga-z170x-gaming5 ddr4 2666 8gx2 gtx 650ti boost 2gb i already install voodoo v2.8.8 and alc1150 my front audio success , but my back line out no sound why ?? Boot: dart=1 nvda_drv=1 kext-dev-mode=1 rootless=0 how to fix it? maybe my install method wrong?
  11. R3dC0d3

    Multiple boot crash before start!

    Hey guys, first time here so give me a second to say "Hey" ;). Yesterday with no reason at all i just decided that my pc might be rolling os x better than my macbook does so i did some `google` and got to this forum. I followed the steps and installed el capitan on my pc( i7 4790k, asrock z87...
  12. NiklasTs

    Problems with my build

    Problems with my Audio and Gigabyte GeForce GTX 750 TI Hello everybody, I'm not sure, if this is the right category for my problems, so I apologize in advance. Now to my problems... I built my Hackintosh with the following specs: Gigabyte Z97X-UD3H-BK Motherboard Intel Core i5-4590 LGA1150 CPU...
  13. kirilzarlinov

    Gaz77 ds3h problem with audio soundcard..!!

    please someone help... i have a great working hackintosh thanks to tonymacx.. its a gaz77ds3h mb with i7 3770 3,4 240 ssd kingston and 8gb ram 1600. i have apogee one sound card (but iv tried with m audio too) and it happens that offen i got a high buzz noise on output when logic is not...
  14. alezotta

    No output volume adjustment.

    Hi guys, I successfully installed mac osx 10.8.5 on my hp pavilion g6 1348el, but I've got a problem. The audio output works, but I haven't any possibility to control his level. I've installed voodoo' s universal audio drivers and even in the system preferences menu i can' t adjust the volume...
  15. sshanky

    Interesting prob: Used Migration Asst to move from hackintosh to macbook pro, audio sucks on mbp. wh

    Hi, Wanted to migrate my hackintosh to an MBP so wouldn't have to reinstall everything, and it worked pretty well. It wouldn't shut down, but then I removed two kexts that shouldn't have been there (FakeSMC and one other one I noticed) (by the way, weird that migration assistant moves kexts)...
  16. sirtailios

    no audio in mountain lion after multibeast

    so i did some searching here on the forums and usually you find what you need, but alas i did not. So anyway my computer is an hp pavilion a6544f quad core, and it runs mountain lion out of the box, but i installed GFX card because i want to see 1080p lol, so my motherboard is the ASUS IPIBL-LB...
  17. GustavMagic

    Help a noob in need ^^

    Hi tonymacx86 forum! I've bought myself a Gigabyte Z77M-D3H motherboard for my Hackintosh build. But there is a problem. I didn't quite read out all the tips on the forum on forhand and now realise that either I just don't understand how to install the drivers for my enbadded Audio and Ethernet...
  18. raedwa01

    VIA VT2020 problems and garbage in Console

    I have my ML system working, but with no audio. I downloaded the latest version of VoodooHDA.kext (2.7.3) and installed it. Now i am getting the following in my Console. I get the occasional snap and pop on the audio as well, but no actual sound. Any ideas? 8/14/12 6:53:15.251 PM...
  19. jtannir

    Z77X-UD5H Audio Woes

    Forgive my n00bness in advance, as this is my first CustoMac build: I have been having difficulty enabling ML audio on my Gigabyte Z77X-UD5H mobo (Realtek ALC898). I have tried the following settings through MultiBeast: Unified Device Injector + Apple HDA Rollback + Non-DSDT HDAEnabler, and...
  20. Marshall Bridges

    AUDIO PROBLEM WITH GYGABITE H6N1-USB3

    I installed Lion directly to my Hac-Mini build. I used the suggested Multibeast settings (as shown in the attached picture) but my audio only plays one speaker or the other. I can sometimes plug speakers into frontside earphone jack and it will play correctly. . . but in general I do not get...
Top