10.8.2

  1. Brad0296

    Help With Ethernet 10.8.2

    Good , When I Installed mountain lion battling To install state that my ethernet card has to work .My A Mother CARD OF Realtek 8105E But Lan install kext but rather works with realtekR1000 happens THIS ..Please Help me
  2. Treva5750

    Cannot boot with r7970

    Hi there i am running a very stable mac 10.8.2 using my old 460 gtx. I was given a 7970 from a friend today for helping him with his car. I installed the car to get to the boot0 screen with it saying done followed by random garbled text. I then booted from my usb stick created with multi beast...
  3. raulserrano

    Deleted trackpad.prefpane 10.8.2

    Hey! So here is my problem, I accidently deleted the trackpad.prefpane in my hackintosh from System/Library/Prefpanes in ML 10.8.2. Since then I can't do almost anything with my trackpad, and I can't open Trackpad settings in system preferences because when I click in trackpad it says...
  4. ScottConover

    HELP 560ti with 10.8.4!

    My build is the "Black Mamba" Build- you can search for it for all specs. I have a new hard drive that I want to run OSX on now. I currently am writing this on 10.8.2 with my 560ti (everything works fantastic). after I fresh install 10.8.4 and run multibeast 5.4 (what settings should I use?)...
  5. shaqqra

    USB 3.0 PCI-X2 card under 10.8.2+ WORKS

    An upcoming video project demanded the use of USB 3.0 on my current workstation, but my (now ancient) GA-P55M-UD2 mobo maxed out at USB 2.0 Scouring forums and posts led to the recommendation for the following *PCI-X2* expansion card from Amazon.com ORICO PFU3-2P Dual Port MAC USB 3.0 PCI...
  6. Alon007

    Problem booting ML 10.8.2

    Hello , i finally managed to install MacOSX on my Desktop PC (Dual Boot with Windows 7 working without problems) I can boot both Operating systems without any Errors BUT :" i can only boot my MacOSX when i do a bootflag "-x -v PCIRooT=1" so i always have to type this else it won't boot...
  7. selcouth

    Sluggish performance - suggestions? - 10.8.2/Aperture

    Hello! I've installed 10.8.1 on my system and updated to 10.8.2. Everything works, the system just feels a little sluggish. I'm not sure if it's something I've done wrong or my hardware or both. My main area of concern is Aperture. I have a 50GB library with 100GB of referenced masters. I want...
  8. digieditny

    [SOLVED]Z77X-UP5 TH Sleep/Shutdown not working Mountain Lion 10.8.2

    Hey guys. My hackintosh was working great until I installed USB 3.0 kexts. Now my sleep and shutdown aren't working. I tried "darkwave=no". Still not working. Not sure what else to try. I have SleepEnabler & AppleIntelCPUPowerManagement in Extra/Extensions. Any help would be greatly appreciated!
  9. UPM

    Can connect to a windows ICS network

    Can't connect to a windows ICS network I did connect to an ICS back on SL but now on the 10.8.2 it appears as connected on the ethernet but cant access the internet. It cant even ping to the ICS host. Does anyone had the same problem or knows why is it doing this?
  10. zeosrule

    Sleep Issues...

    Hi. I built a new rig based off the Z77-DS3H. Today I got sleep working with deepsleep set to 10. Then I tried to setup auto sleep. Now, no matter what I do, the Hackintosh will not wake from sleep. I went with this board because it was supposed to work OOTB. I am hoping someone can help. It...
  11. UPM

    Can't mount NTFS partitions

    Hey guys! After I upgraded from 10.6.8 to 10.8.2 I can't even mount my W7 ntfs partition anymore. Before that I could read (and after installing ntfs-3g, write on it as well) but now every time I go to disk utility and click on mount it gives me errors saying that ntfs-3g macfuse couldn't mount...
  12. rich1940

    Mountain Lion on Ivy Bridge with GA-Z77-DS3H

    OS: 10.8.2 Board: GA-Z77-DS3H Rev 1.0 CPU: Core i3 - 3225 3.3GHz RAM: 2 x 8GB Corsair Vengeance 1600 HDD: Mushkin 120GB SSD -- SATA3 Graphics: On-board Intel HD4000, HDMI to HD monitor Ethernet: On-Board Atheros AR8151 gigabit, en(0) Sound: On-board Realtek ALC887 I was very happy with...
  13. tlc510ak

    post install freeze, now stuck at BIOS startup

    Just finished building the february mac mini atx build. after installation(Mointain lion via mac app store and USB stick), ran multibeast, plugged in USB 3.0 external drive to the USB 3 port on Mobo to start moving files and the computer froze. Had to hold down power button to restart, and now...
  14. gman45

    [SOLVED] Sound

    I have successfully updated to 10.8.2 on my machine. However the sound doesn't work. I have the Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 motherboard. I have tried many different realtek versions. On 10.8.1, Realtek 889 worked but now it doesn't. PLEASE HELP!!!!!!!!!
  15. daver1617

    First Build Ever - Using GA-Z68X-UD5-B3 (Rev1.3)

    First Build Ever - Using GA-Z68X-UD3H-B3 (Rev1.3) Hey all, I've been finding lost of useful information on here so thank you for that. The one hesitation I have with powering up my rig is deciding on which setup I should run on this Mobo. Should I go straight for the UEFI setup or stick with...
  16. SpookyPirate

    Weird CPU Issue

    Weird CPU Issue (Solved) Hello everyone. I have had an issue for the past few months, and I've just now figured out enough about what exactly is happing to try and get some help. I use my hack for audio editing and a few months back I noticed that things seemed like they were working a lot...
  17. ak47lion

    Plz help! Everything Works After 5 Days But Graphics!!!

    Ok So i installed mountain lion successfully after...plz dont ask lol... nearly 1 week, day and night messing with settings. Anyways i have a gtx 560ti, my system boots with gtx 560 ti with this command at the start (this is booting from hard drive) i use this command: -v arch=x86_64 npci=0x2000...
  18. 1nt4x

    Packard Bell Easynote LV11HC-075GE

    Is that laptop supported ? "Packard Bell Easynote LV11HC-075GE" I haven´t found anything about it yet. Sorry for my mistakes, but english is not my native language. Specs: Intel Core i3-2370M, 2x 2.40GHz Intel HM77 Express Chipset NVIDIA GeForce GT 630M 1GB RAM: 4GB WLAN 802.11bgn Card...
  19. madmanru

    Unknown Graphics HD 4000 Hackintosh

    Where I can find kext on HD 4000? Intel Core i5 3570K BOX GIGABYTE GA-Z77-DS3H DDR3 Corsair 8192Mb CMV8GX3M1A1600C11 1600MHz
  20. TommyBirch

    Getting the VTX 5670 to work in 10.8.2

    My build: 8GB 1333MHz DDR3 120GB Crucial m4 SSD Gigabyte Z77-DS3H Intel core i5 3570k VTX 5670 1GB Hi there, I have decided to join the hackintosh community and so far have been able to install mountain lion 10.8.2 fine with everything working apart from my graphics. I believe my graphics card...
Top