10.10.4

  1. SamuelSkwaer

    Yosemite frequently freezes when clicking on items.

    Hello All, this is my first post and I'm a noob to the Hackintosh world! I did search for the same problem but none that I found were identical, though I can't say I checked every page of search results!! My friend who is a dab hand at building PC's put mine together for me after I considered...
  2. hitz2000

    Gigabyte X79 UP4 EVGA GT 740 SC 2GB Buyer's Guide 10.10.4 Post Multibeast Installation Errors

    I have been spending many hours on this buyer's guide build to the CustoMac Socket 2011 August Build and finally installed 10.10.4 with Unibeast with -x -v npci=0x3000 cpus=1 bootflags. Following with MultiBeast 7.4.1 and did an EasyBeast install by hitting save, build, and install. Install was...
  3. waeponx

    Yosemite G750JX-DB71

    I know there are mavericks guides, that have mavericks kexts and what not, is there an updated guide anywhere? I searched but it seems to be chunked guides smattered throughout the 60+ pages of the mavericks guide. I was wondering if anyone that has successfully installed 10.10.3 or 10.10.4...
  4. chippy95

    Strange shutdown Yosemite 10.10.4

    It's not much of a problem just more of an annoyance. When I click shut down the screen dims slightly, the menu bar disappears but the dock drops half down. This then stays on the screen for about 5 seconds. Is anyone else getting this issue? The screen looks more dimmed than it does on the photo.
  5. cats2play

    [SOLVED] Getting Black screen instead of log in screen

    Hi Guys, I could use some help please. I had Yosemite up and running with clover for awhile. Went thru version 10.10.2, 10.10.3 and now 10.10.4. I made the mistake of adding trim for SSD from mulitbeast and now when it start up it goes thru the boot up process then when it should go to the...
  6. macSuply

    [Samsung R560] Yosemite, DSDT and General Stuff

    Hi all, finally I made it to Yosemite (10.10.4) on the Samsung R560 Laptop. For now im happy that I got it working but I still have some questions for you: 1. Audio not working: I have the Realtek ALC262 Codec on my laptop. So there is only a fix/kext for the ALC267 on Multibeast and the...
  7. mikee357

    [SOLVED] Yosemite with Gigabyte z97x-sli Config

    Gigabyte z97x-sli Intel I7 4790k 4.0 GHZ 1150 16gb Ram 250 Gb SSD Samsung 850 Evo Intel Integrated Video, Using VGA currently Needing solutions for Mouse Jump, Screen Flicker, and About this mac shows 3mb video. System Freezes. Finger to reboot. OS 10.10.4 MultiBeast 7.4.0 (1) Notes...
  8. bozoo

    random freezes or KP, 10.10.4 on Z87X-UD7-TH... usb related ?

    hi, i am installing yosemite 10.10.4 on a new hackintosh system is : gigabyte Z87X-UD7-TH + asus GTX750 Ti + intel i7-4771 + samsung ssd + 32GB ram I used unibeast / multibeast with base settings (as iMac 14,2) got some trouble with the gtx750ti not working unless nv_disable=1 -x, then only...
  9. daddo

    Black screen when booting X8DAH + GeForce GTX 580

    Hi, I am working with an Hackintosh Yosemite 10.10.4 built on LGA 1366 X8DAH + mac ati 5770. I have a Gainward GeForce GTX 580 3072MB “Phantom” on slot 6, and it is working in OS X, with latest nvidia drivers. BUT I cannot get to BOOT with only the GTX 580. It seems like a boot problem related...
  10. bryandimaio

    GTX 970 Problems with 10.10.4

    Hello world, I've been running a successful 10.10.2 hack pro (the exact parts from the February buyer's guide except for a WiFi card and graphics card at the time) since February, but yesterday I installed a GTX 970 in my machine. Currently I'm using the Gigabyte GA-Z97X-UD7-TH motherboard with...
  11. mleduff7

    Recently Unable to WOL After no Changes Except Clover and OS X Update

    I recently noticed that I am no longer able to Wake on LAN from my phone or iPad like I was previously able to do. I use this to remote access my hackintosh sometimes. Since this is not something I use all the time I'm not able to pinpoint what caused it to stop. The only real changes I can...
  12. charlesstricklin

    MultiBeast 7.4 Update forgets how to play sound

    Ever since updating using the MultiBeast 7.4 Update, I'll have sound when I first boot up or reboot, but over time it forgets how to play any sound. Simply putting the Hackintosh to sleep doesn’t seem to cause a problem. My motherboard is a GIGABYTE GA-Z77-DS3H LGA 1155 Intel Z77 HDMI SATA...
  13. svenners

    Dell 4k Display @60Hz and Geforce 960GTX

    Hello Geniuses... spent a day yesterday trying to get my new Dell UP2414Q 4k monitors to work with my system. Installing the graphics card worked fine after downloading the nVidia webdrivers. They claim they are not usable for the 960GTX, but it seems to be working fine. Here is what...
  14. gordoalac

    [SOLVED] GTX 480 10.10.4 can only boot using nv_disable=1

    After several days tying to figure this one out, going through countless posts in the forum and trying many fixes, I cannot get my graphics card to boot in 10.10.4 and have to always use nv_disable=1 I have been using this Hack Flawlessly since Lion. And it also worked flawlessly until last...
  15. zeuscba

    MAC OS X boot option after update to 10.10.4 (Clover)

    I update to 10.10.4 (Clover) , and then when i check my bios boot options I noticed that one option was added, called MAC OS X, as an more option to boot. Can I available to some future issue with this??
  16. angelus197

    Bluetooth: Not Available after 10.10.4 Update

    Hi everyone, I updated to 10.10.4 last night and everything worked well except my Bluetooth (an OS X WiFi Card with Broadcom BCM94360CD Wifi+BT chip) no longer works. I still do have some functionality with my magic mouse, so I know that it is somewhat functional. I've tried disconnecting...
  17. 171621

    Black screen AGAIN after 10.10.4 update, please help!

    Black screen AGAIN after 10.10.4 update, found a temp solution AMD Radeon 7850M, successfully updated to 10.10.3 using fix method: http://www.tonymacx86.com/graphics/161511-radeon-hd-7750-xfx-glitchy-after-10-10-3-update.html Combo updated to 10.10.4, the screen went black again after loading...
  18. benbumben

    Yosemite 10.10.4 usb driver for quad capture not working

    Hello, I´m running a Quad capture audio interface from Roland since 2 years. Since I updated to 10.10.4 the machine always freezes completely after booting up. When i start with -x and deinstall the usb driver from Roland everything works fine. Does anyone have the same experience? thanx ben
  19. davidrd85

    Error on boot when updating from 10.10.3 -> 10.10.4

    I have not had any problems with the previous Yosemite updates. But when I tried to update to 10.10.4 I god stuck halfway trough when I try to boot. I've got the following error when I boot in -v mode: utun_ctl_connect: creating interface utun0 utun_start: ifnet_disable_output returned error...
Top