Search results

Loading Google Results...
  1. guido79

    Sierra: Z170X-UD5 TH: No Audio on Green Rear Audio jack

    I've been able to install macOS Sierra ok. I have audio working to the front headphone jack but cannot seem to get the rear audio jack (green) to work on the motherboard. Here's what I've done so far: 1) Installed Audio drivers from MultiBeast - Sierra 9.0.0 including ALC1150 and 100 Series...
  2. guido79

    Gigabyte H61N-USB3 - El Capitan 10.11.6 Attempt

    Today I attempted to clean install El Capitan 10.11.6 on a vanilla H61N-USB3 following Saganic0's Gigabyte H61N-USB3 - El Capitan SUCCESS!! thread. Unfortunately I can't get the install to boot without the help of the USB installer. I made my USB stick using UniBeast 6.2 from the Install OS X...
  3. guido79

    [SOLVED] GA-Z77X-UP5 TH and WDC WD30EZRX-00DC0B0 Failing to Format

    Hey There, I have a 3TB WDC WD30EZRX-00DC0B0 drive connected to the the internal SATA 6Gb/s connector which I believe is hosted by the Marvell 88SE9172 chip on the motherboard. I'm running El Capitan with 10.11.3 and the drive is failing to format with Disk Utility. Media-iMac:~ homer$...
  4. guido79

    Upgraded to Mt. Lion and Geekbench score drops dramatically!

    Finally got everything running with Mountain Lion. For comparison I ran GeekBench 2.3.4 in Intel (64-bit) mode under Lion and Mountain Lion. My results were shocking! Hackintosh with 10.7.4 is 15861 Hackintosh with 10.8 is 6288 Any ideas as to why there's such a gap in performance...
  5. guido79

    GA-Z68XP-UD3 F10 Unibeast 1.5.1 boots to Grey Screen with Cursor Only

    My system is booting to a grey screen. I've created my USB installer with Unibeast 1.5.1 and the App Store download of ML. Everything boots ok until after verbose mode tries to load the log-in window. I get a cursor that I can move but nothing else on the screen. No installer window. Any...
  6. guido79

    Overclocking and locked volume?

    I'm running a Z68XP-UD3 F8 system that has been fairly stable. I have an SSD drive running my OS & Apps and all my users live on a 1 TB SATA called "Users". I've been tweaking the system using the Gigabyte SMART 6 QuickBoost tool in Windows 7 and then booting back into Lion (10.7.3). I'm...
Top