Search results

Loading Google Results...
  1. garbage914

    Asus X299 - Support

    I was able to follow this easy fix to get the Windows NVMe drive back up in AHCI mode: Step 1 Restart Windows in Safe Mode (Win key + R key then type msconfig - in the boot tab check ''safe boot'', restart PC. Step 2 Enter BIOS and switch from IDE to ACHI then restart. Step 3 After booting to...
  2. garbage914

    Asus X299 - Support

    The OSX side is now working with SATA. Hallelujah! You guys are awesome - thank you! And from what I read, the NVMe should work more efficiently on the Windows side set to AHCI. One thing... I left my NVMe with Windows 10 plugged in when making the change to AHCI in the BIOS. But when I tried...
  3. garbage914

    Asus X299 - Support

    Ah, I hadn't even considered that my motherboard probably has more USB ports than any Mac. That makes sense. Attached is my IORegistry from version 2 (one before I changed up the USB kexts following mm2margaret's suggestion, and one after I changed them). I followed your instructions...
  4. garbage914

    Asus X299 - Support

    When I plug into the SATA bus, it gets frozen at "HID: Legacy Shim 2." I've read that it might just be that whatever is following it is getting stuck. Attached is a picture and also my IORegistryExplorer file. There's also a video of the verbose boot up (when plugged into a USB 2 slot) in my...
  5. garbage914

    Asus X299 - Support

    Ahh, that makes sense. I already have the operating system installed with Mojave (I used my laptop to update High Sierra to Mojave). When I have my system drive plugged into SATA on my Hackintosh, it shows up and will begin to boot, but then it will freeze along the way. But plugged into USB...
  6. garbage914

    Asus X299 - Support

    I've made a lot of progress. I've got Mojave up and running and no crashes, Thunderbolt working, ethernet working (though doesn't seem very smooth/responsive), and iMessages working. I copied @Loloflatsix's EFI folder for the Deluxe II (see below). Why might booting be taking so long (about 2...
  7. garbage914

    Asus X299 - Support

    I appreciate all the help. Thank you mgregrs, mm2margaret and kylec. Happy to hear the Vega is a good way to go. It wasn't used for mining. The seller was on craigslist and an honest guy who had played video games with it. My BIOS is the most up to date. I finally got clover installed and I...
  8. garbage914

    Asus X299 - Support

    Thank you for the help @kylec, @mm2margaret and @pieropontra, and @djbuddha. I bought a Sapphire Nitro Vega 64 card (I didn't realize how much bigger it would be than my GTX 1060! That puppy's long). When I switch to 4g Decoding Off in the BIOS, I get the 8 beeps again (and the LCD on my mother...
  9. garbage914

    Asus X299 - Support

    Thank you for all the ideas, everyone. And great to know about steering away from the Radeon VII with the Deluxe II. It sounds like the Vega makes the most sense for my uses. Is there a lot of difference between the different models of Vegas, or are they all pretty close in terms of...
  10. garbage914

    Asus X299 - Support

    I cleared the CMOS and got back to BIOS. When I turned Above 4G encoding off again (without altering any other BIOS setting), it went right back to the 8 beeps and wouldn't get to the BIOS. I found another forum where it sounds like some people have had that issue with the GTX 1060. If I'm...
  11. garbage914

    Asus X299 - Support

    When I was using an Asus X99 Prime, I had to reset my BIOS when adjusting the 4g Encoding. That was of course with a different CPU, though the same model of RAM. I think the BIOS is there, but I just can't see it because of the Graphics card issue. Might it be that changing the 4g encoding...
  12. garbage914

    Asus X299 - Support

    I appreciate the help. 4g Encoding was already on based on KGP's original instructions. I turned it off and restarted and got the 8 beeps for graphics issues and can't see BIOS. I tried the Display Port built into the Prime Deluxe II but it doesn't seem to work (I think the monitor needs to be...
  13. Screenshots

    Screenshots

  14. Clover Folder from 2018

    Clover Folder from 2018

  15. garbage914

    Asus X299 - Support

    I appreciate the words of caution, and I appreciate the help. I'm using the Asus Prime Deluxe II, i9-7940X CPU, 32GB Corsair Vengeance RAM, GEForce GTX 1060, and a Samsung 960GB SSD (PM 863). The Clover version is v2.4k r4586 EFI bootloader. Is that what you mean by "post my specs"? I also...
  16. garbage914

    Asus X299 - Support

    I used KGP's iMac Pro High Sierra guide and had macOS running well. I upgraded from the Asus Prime x299 Deluxe to the Asus Prime Deluxe II. I get stuck at the Apple Logo. Can anyone make a recommendations of what adjustments I might need to make? Any high-level info would be great and then I can...
  17. garbage914

    How to build your own iMac Pro [Successful Build/Extended Guide]

    Ah, great. Thank you @kgp. For some reason, I thought I remembered from when I built the Hackintosh that you couldn't dual boot with Windows 7. Great news. I'm going back to Windows 7 :). Better for audio - stays more out of the way.
  18. garbage914

    How to build your own iMac Pro [Successful Build/Extended Guide]

    I currently have this Imac Pro High Sierra build on one drive and Windows 10 on another drive. Is it possible to set up a dual boot with Windows 7?
  19. garbage914

    How to build your own iMac Pro [Successful Build/Extended Guide]

    Oh, awesome. Thank you for the response. Do you @kgp, or anyone else, know how much performance improvement you might get with the Deluxe II? I know the VRMs run much cooler.
  20. garbage914

    How to build your own iMac Pro [Successful Build/Extended Guide]

    A very newbie question please: If I replace my Asus x299 Deluxe motherboard with an Asus x299 Deluxe II motherboard, will I have to rebuild my whole system from scratch? I would of course use the same CPU and same startup disc. I currently have the Imac Hack in this thread and Windows 10...
Top