Search results

Loading Google Results...
  1. hemon

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    Just for info: I don't know if you remember that I had the problem that the boot was really, really slow (about 4-5 minutes!). So, yesterday I updated the SMBIOS with a new serial etc. because here someone told me that but I forgot it and now the boot is ultra fast (just few seconds).
  2. hemon

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    I also have the HDMI monitor connected while it's booting. I use no adaptors, just HDMI to HDMI.
  3. hemon

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    As always: thank you very much! BUT HDMI Audio doesn't work to me ;).
  4. hemon

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    HDMI audio enabling that kexts AND setting the device-id=709D0000 (otherwise it works over DP without this). iGPU HDMI works using the old lines. Internet works well now, I think it was somehow just a coincidence.
  5. hemon

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    Of course it (iGPU) is supported. It works if I copy the "old" lines.
  6. hemon

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    Unfortunately, nothing changes. I noticed this problems: - verbose mode at start - no HDMI output - no Audio HDMI - somehow I have a problem with a weak internet connection
  7. hemon

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    Anyway, with an Audio USB-C adaptor I receive yet the error "USB Device Needs Power". If someone can help with this, would be great.
  8. hemon

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    For now, it works 100%, thanks!
  9. hemon

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    Unfortunatelly not, the systems doesn't boot up at all :(. Thanks for the effort!
  10. hemon

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    I don't know, with windows it works without problems.
  11. hemon

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    On the front USB-C I had the iPad Pro connected but maybe I'm wrong and I'm not correctly remember it because I also used a normal USB-A to USB-C cable. I then use a USB-A cable for the iPhone (which you see in the screenshot). Anyway, the Audio USB-C Adapter of the iPad doesn't work with the...
  12. hemon

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    This is my screenshot. What do you think?
  13. hemon

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    I don't know, I just use your EFI. How can I use your USB map?
  14. hemon

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    Unfortunately, it doesn't work. I tried it now again. The front port works with the iPad Pro.
  15. hemon

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    As always, thank you very much for the effort! Question: Is there a way to make the iPad USB-C Audio Adapter to work? I tried both USB-C ports (front and rear) and the adapter is not recognized at all.
  16. hemon

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    My problem is something "new", then usually it boots fast, but now suddenly not anymore... it just stucks for a while (maybe after I used OnyX).
  17. hemon

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    It works, thank you! Anyway, the boot is always very slow. I'm sure it was after I used OnyX to "clean" the system. I started in verbose and it hangs up for a while here -> see attached files. Suggestions other than to made a clean install?
  18. hemon

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    Thank you very much for the effort!
  19. hemon

    [Success] - Asus ROG Strix Z490-E Gaming + i9 10900K + OpenCore

    I already tried this – with no luck.
Top